Перейти до змісту

продам ретро автомобіль ЗАЗ 965

uno55

Рекомендовані повідомлення

продам горбатого 1965 року випуску- хороший автомобільчик для вашої реклами...

заборнікі, повороти на крила і задня підсвітка також є , просто ніколи поставити....

ціна - 1800 у.о. і торг, торг, торг...

кого дійсно цікавить -телефонуйте 0661314191

продам зі всіма запчастинами що маю.....

http://auto.ria.ua/uk/auto_zaz_965_11012460.html - ссилка-бо не можу сюда закинути фотографії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машинка прикольна але занадто дрого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво скільки горбатий важить без двигуна?

500 кг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машинка прикольна але занадто дрого...

так дорого... але якщо взяти з авторіа за 500 у.о. і почати його відновлювати то і стане така сума якщо не більше , бо сварка і покраска не дешево коштує.... + запчастини ціни космос, я як собі купував то теж думав- а скільки там до зазіка запчастини - копійки, от тільки не врахував що рік випуску то - 65...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись я його теж хотів купити :)

але за такі гроші це непродаваємий апарат. на авторіо можна не дивитись там один одному ціну накрутили з переляку, тіпа як за антікваріат :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись я його теж хотів купити :)

але за такі гроші це непродаваємий апарат. на авторіо можна не дивитись там один одному ціну накрутили з переляку, тіпа як за антікваріат :)

хороший торг ніхто не відміняв!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І на скільки хорошим може бути торг на такій ціні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пару сотень!!!!! за терміновість....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20-30%!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому ціна в цьому оголошенні 1800$, а на auto.ria 1300$?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому ціна в цьому оголошенні 1800$, а на auto.ria 1300$?

тому що на авторіа я сьогодні ціну поміняв на реальну-на віддачу до Пасхи- хто бачив раніше-ціна була також 1800 з хорошим торгом,а тут я ж написав на 20-30 % торг!!! тобто ті ж 1300!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розумієш, тільки екземпляр в хорошому і оригінальному стані вартий таких грошей.

а такий як у тебе потягне від сили десь на 500-600.

і те скільки на нього було реально чи нереально витрачено не має ніякої ваги в такому випадку.

бо на оригінал воно не тягне, а як "тюніг" воно нікому не потрібне.

той хто шукає оригінал цього брати не стане бо там дорого вийде те все обдирати і реставрувати до рідного стану, а той хто хоче "тюніг" буде шукати голий порожняк щоб з нього, як з чистого аркушу, робити такий тюніг як йому цього хочеться, а не як це хотілось комусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, не надо тут ля-ля, я за доларів 500-600 багато запорожців надивився-поки собі шукав - можна купити хібащо документи з купою металолому- яку відновити-купа грошей (або менша купа грошей і багацько часу).... найди мені запік в такому стані як в мене за 500 доларів- я його куплю!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і взагалі тут не йдеться мова про оригінал чи тюнінг - це ЗАЗ 965- і цим все сказано....коли мета прокататись таким апаратом для потіхи- всерівно що там, я не фанат і не колекціонер, але ціну техніці знаю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо на оригінал воно не тягне, а як "тюніг" воно нікому не потрібне.

ЗАЗ -ЦЕ АВТОМОБІЛЬ, а відповідно не воно, а він, (або вона-машина), воно- про свій так пишіть-а мені в темі попрошу утриматись!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заради цікавості промоніторила ціни на горбатого на польських й німецьких сайтах. В польщі найдешевший знайшла за 6000 злотих(такий іржавий трохи) в німеччині 3400 євро.

Думаю, топікстартеру варто подати оголошення туди. В такому стані й за такі гроші з руками відірвуть.

Я не спец по запорожцях, але не оригінального в ньому побачила тільки нові чохли й обшивки на дверях. Зважаючи на його вік, цілком природно й виправдано було їх замінити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перепалки потер, виясняйте вiдносини в приватi. надалi буду карати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

авто продано-катається по львові..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...