Перейти до змісту

Як не нарватись на китайський Samsung Galaxy S3?

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь

і шо там?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон приїде в четвер...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приїхав китай, написав відмову. От і все :_03: Побачив по екрану ( не sAmoled ), далі навіть не провіряв

Забив IMEI на сайті http://sndeep.info/ru - показав що це samsung s3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Побачив по екрану ( не sAmoled )

Як цікаво, "на глаз" чи порівнював з тру SGS3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз в мене Samsung wave 3 post-19351-0-85754500-1366307710_thumb.j з екраном superAmoled, тому я в курсі яким має бути екран ( чорний має бути реально чорним ) В китайцеві скоріш за все була IPS матриця - кольори насичені, але чорний не чорний. І ще - на робочому столі було чотири іконки, тоді як в оригіналі 5!!!!!

Під кришечкою була стороння наклейка з китайськими ієрогліфами ...

Зараз чувак не відповідає на телефон - КИДАЛОВО ( може думає що я забрав тел і морозиться )

P.S китаєць ДУЖЕ подібний на оригінал, можливо когось так і киданули

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то вкажи ссилку на обяву, Аукро чи ще там де ти знайшов цбого "чувака". Хай люди знають ы не попадаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда стільки кнопак нажмакано і все даремно, там і так по фотках видно що китайське гуано, автор ти - (придумай сам як себе назвать) :0137:

Пи.Си. Бульку на мене не дуй, на сландо могли буть фото оригінала, а прислать могли підробку розраховуючи на необізнаного покупця ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут сфоткав свій оригінальний S3 щоб показати тобі різницю з тим, що там за тим посиланням.

YB5vQ.jpg

93394921_3_1000x700_prodam-samsung-galaxy-s-iii-i9300-novyy-original-mobilnye-telefony.jpg

Що найбільше кидається в очі:

1. В "китайця" внизу якась поморщена наклейка, в оригіналі ні, в оригіналі це пластик.

2. Ліворуч батареї в оригіналі є контакти для кришки з можливістю безпровідної зарядки

3. Верхній шуруп в оригіналі праворуч, над динаміком, в китайці ліворуч, над спалахом

4. В оригіналі навколо спалаху біла підкладка, в китайці чорна

5. Розмір металевої решітки динаміка різний, в оригіналі більший.

6. Форма наклейки біля лівого верхнього шурупа зовсім інша

7. "Зацеп" для виймання батарейки в оригіналі зміщений вліво, в китайці посередині.

8. Що ще скажу -- в оригіналі в батареї 4 контакти (не хотів виключати для фото, батарейку не виймав), в китайця три.

Це так, навскидку. Можете писати скаргу на сайт, де те оголошення, оскільки продавець там явно пише, що це оригінал. За це треба садити в тюрму, це шахрайство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оголошення "Продам Samsung Galaxy S III I9300 новый (оригинал)" + чоловік по телефону клявся, що це оригінал!!!!!!!! Хотілося думати що це відповідальна людина, а не .....

Хочеться довіряти людям, але вони цього не цінують!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда стільки кнопак нажмакано і все даремно, там і так по фотках видно що китайське гуано

О вибачте, що ви витратили 2 хвилини свого часу щоб написати які ми всі тут убогі, а ви відразу зрозуміли - китай

Тема "Як не нарватись на китайський Samsung Galaxy S3" - хотів прочитати коменти, які можуть бути дефекти і ньюанси

Оригіналом лише користувався, під кришку не заглядав!

Ззовні дуже схожий, але тактильно відрізняється ( пластик інший )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку повір людям, що коли вони продають справжній С3 за 3550, то купують вони його за 3 400, а не за 2 800.

Якось важко дати заробити реальній людині тут 150 грн, а от в інтернеті переплатити 2000 легко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось мене друг вже 2 неділю довбе хоче собі купити китайську копію с3 на МКТ 6577 ))) і незнаю що йому казать)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мав досвід нехароший з emarket.ua, який тепер вже сландо

зробив один висновок - купувати там варто тільки якщо є можливість зустрітися з продавцем особисто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі ці копії купують в основному жінкам, в якості звонилок вони працюють, а їхні подружки і не розберуться , а виглядає дорого.

Вже дітям не підуть ігри та швидко приговорять сенсор.

500 грн можна дати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно SGS 3, сегодня на каком-то сайте увидел рекламу Iphone на Android. Имитация iOS на Android это что-то новенькое. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось мене друг вже 2 неділю довбе хоче собі купити китайську копію с3 на МКТ 6577 ))) і незнаю що йому казать)

Хай читає відгуки на форумах від користувачів. Серед китайців є достойні апарати. Звичайно не суперамолед, але фільм переглянути в непоганій якості можна, і в роботі не згірші за офіційні моделі. Тільки вибирати треба по начинці апарату і по відгуках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

taurus07, я б сказав дуже достойні апарати. Останні моделі навіть з Gorilla Glass і процесором серії Qualcomm Snapdragon. Головне - не нонейм розглядати, а хороші китайські бренди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам користуєшся китайцем ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є бренди , що офіційно завозяться в Україну і мають рік гарантії.

Prestigio,Huawei, Fly. Ergo взагалі наприклад зберігає навіть назву Айнола.

Ціна майже та сама, що купувати в Китаї самому.

-Не треба чекати місяцями

-Гарантія на місці

-Меню ,прошивка ,налаштування заточені під Україну

-Можна побачити вживу, перш ніж купувати

-Поскільки таких моделей завозиться багато, потім можна буде підбирати запчастини з розборки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DrWeird, Рука деколи тягнеться купити, але розумію, що це тільки іграшка, хоча і цікава мені :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останні моделі навіть з Gorilla Glass і процесором серії Qualcomm Snapdragon.

Цікаво дізнатись хоча б про 2-3 таких апарати

?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon, Jiayu G3, G4 зі склом Gorilla Glass 2, Jiayu S1 на Qualcomm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай читає відгуки на форумах від користувачів. Серед китайців є достойні апарати. Звичайно не суперамолед, але фільм переглянути в непоганій якості можна, і в роботі не згірші за офіційні моделі. Тільки вибирати треба по начинці апарату і по відгуках.

ну він хоче купити такий http://dualsim.kiev.ua/product-1598898-tinji-i9300-mtk6577-kopiya-samsung-galaxy-s3-black.aspx

у нас тут на борді чувак продає, ще з гарантією. ціна приблизно 800 грн

п.с вже він мене заколупав, алеж і а**вна нехочется другу порадити)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...