Перейти до змісту

Тонування + Польща

DMK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Запланували з друзями поїздку до Польщі, все підрахували, і вирішили що на мому авто вийде дешевше. Але є один нюанс - це тонування авто. Плівка клеїлась в автосалоні, в сервісній книжці є відповідний запис, але немає ніяких печаток. Скажіть, до кого можна звернутись, щоб дали пораду, чи виміряли % просвітлення?

Дякую!

Опубліковано

Забей, там столько тонированных машин ездит, шо пи*дец. Сам ездил и никто ничего не говорит! Если не будешь ни с кем залупаться - никто тебя не тронет!

Опубліковано

Забей, там столько тонированных машин ездит, шо пи*дец. Сам ездил и никто ничего не говорит! Если не будешь ни с кем залупаться - никто тебя не тронет!

Закон подлости всегда присутствует) Я на таможне, своими глазами видел как на иномарке заставили снимать тонировку своими руками)

Опубліковано

Взагаліто не можна, але як повезе з перевіряючим і зазвичай не звертають увагу, але якщо захочуть придертись до чогось то це буде причина. Треба мати якийсь спеціальній документ- сертифікат на тонування.

Опубліковано

Відчиніть передні вікна...

Цією зимою дружбан так їздив.

:))) не тикали на нього пальцем?) Зимою, з відчиненими вікнами - не варіант) Просто я впевнений, що в хелмі можливо проблем і не буде. А от з варшавою - думаю можуть бути.

Опубліковано

Так, але в мене в сервісній книжці - є надпис. "Тонування скла автомобіля". Но печаток, розписів, і якихось поміток сервісу - немає.

Опубліковано

Мав 2 випадки коли казали, що з тонуванням не впустять. За кожним разом вдавалось домовитись і закінчувалось жартами, і лише раз просили надати сертифікат на тонування (коли такий папірець є, то якось спокійніше).

Читай приват.

А мені в приват теж можна?

Опубліковано

реальніше було перетонуватись в Польщі з сертифікатом і не морочити собі голову

Опубліковано

раз на раз не приходиться. Можна 10 разів кататися, а потім і штраф заплатити і ще й своїми руцями здирати все. Мене один раз прямо на таможні приперли "або здирай, або до "повроту", інший раз поліцаї прямо на трасі гальманули - здер з водійської дверки, далі вони просто не чекали, поїхали...

Якщо комусь повезло і його не помітили, то це не означає, що "можна".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...