Перейти до змісту

Шукаю інтернет-оператора для зовнішньої дротової повітряної лінії (40-вий квартал)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

чи є у Луцьку інтернет-оператор

здатний самостійно прокинути (або під'єднати вже прокинуту)

зовнішню повітряну самонесучу (або інший надійний варіант) виту пару

над лініями звичайних міських електропередач

(на зразок вже існуючих телефонних ліній)

на 40-ому кварталі, на третій поверх приватного будинку (приватний сектор)

від пятиповерхівки навпорти (вул. Наливайка, 10) ?

Опубліковано

в мене знайомий звязався з підрядчіками які проводять інтернет домовився з ними про підключення. Провів кабель від 5-етажки до свого будинку позвонив до оператора який надає інтернет і замовив на неіснуючу квартиру. Вартість підключення в межах 100 грн ( платив підрядчікам)

Опубліковано

а как бы у знакомого узнать номерок подрядчиков, тож проблема с подключением нета в частном секторе. Заранее спасибо

Опубліковано

а как бы у знакомого узнать номерок подрядчиков, тож проблема с подключением нета в частном секторе. Заранее спасибо

Опубліковано

чи є у Луцьку інтернет-оператор

здатний самостійно прокинути (або під'єднати вже прокинуту)

зовнішню повітряну самонесучу (або інший надійний варіант) виту пару

над лініями звичайних міських електропередач

(на зразок вже існуючих телефонних ліній)

на 40-ому кварталі, на третій поверх приватного будинку (приватний сектор)

від пятиповерхівки навпорти (вул. Наливайка, 10) ?

законно ніхто такого не зробить. Тим більше ОПЕРАТОР.

Існуючі телефонні лінії з багатоповерхівок не кидаються на нижні будинки. А перетини з існуючими лініями електропередач облаштовуються захистом.

Вам, я так розумію, потрібно перекинути не просто через "звичайну" лінію електропередач, а через дорогу, і через лінію електромережі постачання будинків, і через лінію вуличного освітлення... Уявляєте, що буде з вашим компом, якщо та вита пара від 10-поверхівки обірветься і впаде на це все?! А якщо ще й хтось в той момент до компа притулиться?!

Краще подивитись можливість пройти по існуючим телекомунікаціям Укртелекому, і тихенько зробити. Навіть якщо й колись хтось побачить, то максимум обріжуть...

(невже нема вдома звичайного телефону, щоб підключити ОГО? чи в сусіда...)

Опубліковано
законно ніхто такого не зробить. Тим більше ОПЕРАТОР.

Існуючі телефонні лінії з багатоповерхівок не кидаються на нижні будинки. А перетини з існуючими лініями електропередач облаштовуються захистом.

Вам, я так розумію, потрібно перекинути не просто через "звичайну" лінію електропередач, а через дорогу, і через лінію електромережі постачання будинків, і через лінію вуличного освітлення... Уявляєте, що буде з вашим компом, якщо та вита пара від 10-поверхівки обірветься і впаде на це все?! А якщо ще й хтось в той момент до компа притулиться?!

Це вже більш компетентна відповідь.

Тоді - коректуємо задачу:

перекинути через вулицю, нижче лінії електропередач.

Як додаток, до моєї легальної телефонної лінії,

що існує в такій спосіб вже більше 10 років.

Опубліковано

городского телефона нет, юзаю интертелеком, да и соседи скорее всего тем же пользуются...

Опубліковано

можна кинути виту пару в любому випадку, тільки обовязково зі сталькою яка добре закріплення з двох кінців але це додаткові затрати.

Стосовно підрядчіків. Взнайте який оператор надає інтернет в тому будинку і я постараюсь вам допомогти

Опубліковано

Не варто такі речі обговорювати в пабліку.

Не думаю, що Київстар, Датагруп, або інші провайдери до яких плануєте 'врізатись' дуже зрадіють дізнавшись про такі включення, ще й адресу запалили.

Опубліковано

Не варто такі речі обговорювати в пабліку.

Не думаю, що Київстар, Датагруп, або інші провайдери до яких плануєте 'врізатись' дуже зрадіють дізнавшись про такі включення, ще й адресу запалили.

Тупо повезло.

Навпроти живуть батьки однокласника сина.

Вони згідні покращити тариф за наш рахунок.

Залишилось прокинути дріт.

Тему можна рахувати вирішеною.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...