Перейти до змісту

Який мінівен 7ми місний кращий?..(ціна,якість,запчастини)

Sanver

Який мінівен 7ми місний кращий?..(ціна,якість,запчастини)  

158 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Якщо бюджет складає до 10 тис баксів, як було озвучено в іншій темі, то тут треба викреслити більшу половину списку.

це вже інша тема, тут три ланки оцінювання, ну і взагалі уподобання, а бюджет може й змінюватися з часом, хіба не так))) головне бачити до яких варіантів схилятися, а надалі вирішувати чи купувати відразу чи підзбирати...

Ну і ще, зверніть увагу, що підзбирати на авто можна навіть і 5-7 тис $, але дивіться щоб потім на його обслуговування не треба було знов підзбирувати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

Однозначно Grandis - як уже зазначалось, для 7 людей будуть найкращі поїздки, це справжнє сімейне авто. Багажник в такому разі справді, не дуже великий, але це як кому. Ми вшістьох їздили на Пісочне на 3 дні - місця хватило з головою і на людей і на багаж. Маю і не буду міняти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

teleforum а який розхід пального? Тільки відверто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двигун 2,0 м.куб а кіловат дає тільки 51, в 1,9 77квт, при обгонах то напевно відчувається добре.

Цікавлять відгуки людей, які такими автівками їздять, а не просто здогадки. До того ж, з помилками. Солідний такий робочий об'єм двигуна 2,0 м.куб...

Та й 1.9 TDI на таких VW Caddy бувають 77 кВт і 55 кВт. Звісно на базарі всі перекупи кажуть, що то 77 кВт. На вигляд розрізнити їх складно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розхід пального взимку по місту в межах 10-11л. з кондиціонером, звичайно, буде більше. Також за умови неагресивної їзди. Для більш як 2х літрового двіжка + автомат це нормальний результат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двигун 2,0 м.куб а кіловат дає тільки 51, в 1,9 77квт, при обгонах то напевно відчувається добре.

Цікавлять відгуки людей, які такими автівками їздять, а не просто здогадки. До того ж, з помилками. Солідний такий робочий об'єм двигуна 2,0 м.куб...

Та й 1.9 TDI на таких VW Caddy бувають 77 кВт і 55 кВт. Звісно на базарі всі перекупи кажуть, що то 77 кВт. На вигляд розрізнити їх складно.

Але можливо, перед покупкою пробити через базу. Їздив я на добло, 1.3 55квт, але собі такого не захотів, взяв 77квт, так от, проїхав я на тижні 2 тис.км і ні один кадік мене не обігнав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ні один кадік мене не обігнав.

Хм, вы по таким дорогам еше и в гонки играете.. ппц, тут ездить невозможно из-за ям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розхід пального взимку по місту в межах 10-11л. з кондиціонером, звичайно, буде більше. Також за умови неагресивної їзди. Для більш як 2х літрового двіжка + автомат це нормальний результат

а як часто щось ламаэться і скільки в місяць на обслуговування приблизно потрібно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як часто щось ламаэться і скільки в місяць на обслуговування приблизно потрібно?

Наш грандіс має вже десь 110 000. Розхід трошки більший, в 10-11л я не вірю. 12-13 - це вже ближче (по місту, звичайно, бо по трасі 9) Поломок під капотом не було ніяких. Ходова робилася на 80 000 десь. Отам то мінялось багато всього. Але це наші дороги. Тут вже або танк, або пішки, так щоб без ремонту ходової...))

хіба що може бути що у teleforum механіка, тоді такий розхід можливий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і скільки ж обійшовся ремонт підвіски?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://auto.ria.ua/auto_renault_logan_10907957.html

Сам хотів купити зняли з виробництва но ця наприклад 10 000у.о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://auto.ria.ua/a...n_10907957.html

Сам хотів купити зняли з виробництва но ця наприклад 10 000у.о

Так а на фото дача! хто сказав що зняли? http://renault-logan...-mcv_id722.html http://avtosale.ua/m...n_mcv_9318.html http://newcars.ua/ca...t-34150113.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ні один кадік мене не обігнав.

Хм, вы по таким дорогам еше и в гонки играете.. ппц, тут ездить невозможно из-за ям.

от і питання - яке з наведених авто - витриваліше для наших доріг, та дешевше в обслуговуванні підвіски?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От що знайшов на форумі фіат, в темі Fiat Doblo 1,9 vs.VW Caddy 1,9

Я теж іноді задивляюсь на Каддік...., але

1. Суттємо мякша ходова-більше витрат на наших дорогах

2. Посадка в салон-легковушка (трохи зігнись, поправ коліна іт.д.), а Доблік як на вулиці на лавку (мені зручно шо капець)!!!

3. Головне як на мене-кліренс. Просто лякає на Кадді. Реально просто лякає! З рессорною підвіскою-ну буває не вгледів ямочку (або й ямище), ну трухануло трохи-але ж нічого-поїхав далі без питань. Як подумаю, що так на Кадді вскочив-поглажу руль Добліка, посміхнусь і думаю-вірно вибрав.

4. Багажний відсік. Двоє дітей-коляски, ванночки, сумки і.т.д. А на природу, а за картоплею, а на море. Каддік точно менший. І нічого не потрібно запихувати!

5. Не так важливо (хоча кому як) вантажопідйомність. 800 кг вгрузив і присіла на 5-7 см! Як подумаю, що так на Кадді вгрузив-поглажу руль Добліка, посміхнусь і думаю-вірно вибрав.

Я теж іноді задивляюсь на Каддік....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок підвіски, багато залежить ще від водія. Я на жигулях 80 000 км (5 років) проїхав без ремонту підвіски і ще там все нормально, як мінімум до зими без ремонту планую їздити.

Дехто кожен місяць щось міняє в підвсці, бо неакуратно їздить по нашим "дорогам", а дехто -- роками в підвіску не заглядає. Тому, на мою думку, більше залежить не від підвіски якоїсь конкретної машини, а саме від водія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Expert, Jumpy, Scudo, Caddy - скоріше фургони, ніж мінівени. Рівень комфорту в них значно нижчий, ніж в того же Grandis. Я би вибирав справжній мінівен з дизельним двигуном(а ще краще і з АКП). Sharan, Touran, Zafira та корейці Carens і Carnival, на мою думку, досить непогані варіанти.

який з наведених авто - дешевший в обслуговуванні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так а на фото дача! хто сказав що зняли?

В автосалоні сказали шо в Україні нема і не буде все розпродали і завозити нічого не будуть. Роблять нову машинку. Показували навіть фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так а на фото дача! хто сказав що зняли?

В автосалоні сказали шо в Україні нема і не буде все розпродали і завозити нічого не будуть. Роблять нову машинку. Показували навіть фото.

А можна ссилку на фото? що за машина маэ бути? теж на 7місць?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

бюджет на минивен 7ми місний збільшений до 9000-10000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так Ви ж на Grandis зупинили свій вибір, чи вже передумали ?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна ссилку на фото? що за машина маэ бути? теж на 7місць?

Наскільки я знаю, новий Dacia Logan універсал буде тільки 5-місним і з'явиться в нас десь восени:

http://www.dacia.ro/modele-si-preturi/noul-logan-mcv/

Нішу 7-місних авто займе Dacia Lodgy:

http://www.dacia.ro/modele-si-preturi/lodgy/

В цьому році в нас її, здається, продавати не будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви забули про Мерседес-Віто. :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви забули про Мерседес-Віто. :_02:

а це мінівен? :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому б ні?

До класу мінівенів відносяться автомобілі з кількістю пасажирських місць не більше 8 (з водієм 9 місць). Автомобілі з більшою кількістю пасажирських місць відносяться до мікроавтобусів.

http://uk.wikipedia.org/wiki/Мінівен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В w638 дуже паршиві кузова, а той залишок який в хорошому стані цінять як збитий літак. А w639 якби в бюджет не вписується, на % 30 так)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...