Перейти до змісту

Відкриття виставки-конкурсу сьогодні - 6 квітня


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Відкриття виставки-конкурсу «Я - це всесвіт» у рамках всеукраїнської акції Art Now Session.

Виставка-конкурс для молодих митців у різних жанрах Art Now Session «Я - це всесвіт» відкриється у Луцьку 6-ого квітня о 15:00.

Заявки на участь організатори приймали до 2-ого квітня включно, згідно з якими охочих взяти участь у конкурсі було біля двох десятків.

lOJz3erTTi0.jpg

Так, виставка-конкурс та визначення переможців відбудеться 6 квітня в арт-галереї «Луцьк», що знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, 1. Під час відкриття члени журі обиратимуть трьох переможців, які отримають подарунки від інтернет-магазину КАРКАР.

Основним критерієм до робіт є креативне представлення тематики виставки-конкурсу, а також виконання й оформлення роботи. Таким чином, у конкурсі можуть взяти участь як професійні митці, так і аматори.

Довідка.

Art Now Session передбачає мистецтво тут і зараз, мистецтво не статичне, а динамічне, котре не є перманентним у просторі та часі, а постійно видозмінюється. Темою конкурсу стало майбутнє і те, як його сприймають митці. Це було відображено у фото, об’єктах декоративно-прикладного мистецтва, картинах та інсталяціях.

Також ключовим став той факт, що образотворче мистецтво може успішно і гармонійно поєднуватися з іншими видами. Наприклад, з поезією. Адже малювати можна не лише пензлями, а ще й римами та звуками. Акція відбуватиметься у декілька етапів протягом 2013 року та зачепить молодь з усієї України. Фінал конкурсу Art Now Session відбудеться у Луцьку у жовтні.

Організатори: МГО Квартира FM та управління культури Луцької міської ради

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може я й бидло, але щиро пiдтримую Дурнева, який колись побував на однiй з таких виставок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може й так. Але я не в курсі, про що там було. МОже, через те, що тут все інакше, а може й через те, що гімно на кшталт Дурнєва та інших "глубокообразоватєльних підарач" не дивлюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дурнева, який колись побував на однiй з таких виставок

Наші до такої модноти ще не доросли ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє-нє-нє-нє!! Тільки не на ніч. Не бу дивитися -))))) Бо буде когнітивний дисонанс - точно кажу )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...