Перейти до змісту

Скарга на difoto

Boss

Рекомендовані повідомлення

Нагадую: ображати інших на форумі - погано, ображати інших, підкреслюючи, що вони євреї/баптисти/кришнаіти/негри/інваліди - дуже погано, дуже-дуже! І навіть виходить за рамки правил форуму аж до переслідування законом

Варто уточнити, що це стосується тільки простих юзерів.

Я вам как музыкант скажу: Вакарчук - гандон без слуха и голоса.

І аналогічних постів ну дуже багато. Подвійні стандарти в шановної команди форуму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 202
  • Створено
  • Остання відповідь

Boss, я що, писав, що він жид чи негр? Вчіться читати і не троліть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчіться читати і не троліть.

Виникає запитання: для кого написані правила форуму, якщо представник команди форуму дозволяє собі постійно, безкарно і цинічно їх порушувати? І вже встиг обізвати мене тролем за справедливе зауваження.

Для повноти картини ще декілька цитат:

нехай мене назвуть ідіотом, але для мене страшно опускатися аж до того, щоб так ганити рідну державу,

ты идиот

да ну, дорого.

не спорю, действительно дорого.

ЗЫ а... забыл!!! ты - идиот!

І я ще раз переконався що голосувати буду за Тимошенко.

из-за одной передачи?

ты идиот!

Йоманарод! Дети! Не лезьте в беседу, когда взрослые общаются!

Romich, ты полный идиот, если не понял смысл фразы про женщину. А теперь разберись: ты таки идиот или нет?

ЗЫ а мої лінгвістичні вподобання тут ні до чого!

Я дав змістовну відповідь, а так я ненавиджу російськомовних громадян

можно я отвечу своим стандартным, да? спасибо.

Drlion, ты - идиот!

Це аж ніяк не вписується в правила форуму.

IV. Запрещается

Проявление неуважительного отношения к собеседнику, клевета на участников форума, а также других людей, оскорбления, простая и нецензурная брань, угрозы, в том числе по отношению к личности, национальности, расовой или религиозной, политической принадлежности другого участника общения в форуме или группы лиц и всего прочего.

Чи правила форуму не стосуються команди форуму?

Форум - це не тільки адміни і модератори, а і звичайні юзери, без яких форуму не було б в принципі. І таке відношення до рядових користувачів є неприпустимим, особливо для команди форуму.

P.S.

Підпис t0rika читав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Boss, а у difoto є індульгенція - в нього над аватаркою так і написано: "Хамидло". Це як би попередження іншим, чого варто очікувати :)

Кілька раз в рік якийсь ображений юзер мусить погнати на адміністрацію. Вітаю, ти став наступним!

По секрету скажу: адміни і модери посміються з тебе, і для difoto не буде навіть попередження. Хочеш, щоб з тебе сміялися ще більше - продовжуй обурюватися. Але воно тобі треба? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги ) Раніше мсьє BOSS вів тіко статистику моїх "хамств", вот тепер і за Ді взявся... Какой настирний юзєр однако )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Boss, діфото може довести правоту своїх слів, я про тих, кого він назвав ідіотами. Як би то правильно висловитися? У нього євагомі причини це зробити, бо він може це довести. Щоб потім не виникало суперечок. А і ще. Його вклад у розвиток Борди, як ресурсу, значно більш вагомий аніж отих ще 15 000 зареєстрованих тут юзерів.

Кого ми ще не обговорювали із модераторів, мабуть лише Шкодера і Урсу.

Вже Плам попадав під роздачу, Я, Ман'як, Діфото, Ярчик мелькнув разок. Навіть електрик, який то, без году неделя, як модератор! Про Шуру я мовчу вже :)

Дитячий садок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гиги... :) чувак видер пару фраз три-чотирирічної давнини. Я навіть не можу знати, чи була тоді взагалі "Команда форуму", чи був я у ній і чи не відсидів я за ті всі ідіоти. Boss, ти троль.

PS ну і якщо хтось веде себе, як ідіот(др.грецьк. "приватна особа" між іншим), стверджуючі завідомо хибні откровення - чом би не назвати його ідіотом, га? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

90% висловлювань Діфото в стилі "ти ідіот" насправді не образа, а констатація факту.

з.і. в мою сторону від нього теж були подібні по суті вислови, але в принципі цілком заслужено ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Boss, а у difoto є індульгенція - в нього над аватаркою так і написано: "Хамидло". Це як би попередження іншим, чого варто очікувати :)

Я тут думав-думав, і дійшов певних висновків.

Чи образою є для людини, якщо її називають "хамидлом"? З'ясуємо це.

"Хамидло походить від слова "хам". Ось що каже Академічний тлумачний словник про значення слова «хам»:

ХАМ, чол.

1. заст. Зневажлива назва людини з нижчих соціальних верств, станів (у мові панівних класів). [Старий пан:] Та як же ти, черв'як, козявка нікчемна, мужик неотесаний, хам, як ти наважився іти проти дворянства? (Степан Васильченко, III, 1960, 474);

// Грубе звертання до кріпака, слуги, наймита. — Подай патинки господині Та принеси мені води, Вимети хату, внеси дрова, Посип індикам, гусям дай, Піди до льоху, до корови, Та швидше, хаме!.. Постривай! Упоравшись, біжи в Вільшану (Тарас Шевченко, I, 1963, 80); — Не кричіть, ми не череда! — Що ти сказав, хаме? З пастухом мене порівнюєш? Геть з двору! (Олесь Донченко, III, 1956, 51).

2. розм., лайл. Зухвала, груба, нахабна людина. — Погано, Голику! — Не розумію. — Хам ти, брате, ось що. — Трохи є (Олександр Довженко, II, 1959, 162); Хвилину завагався [Ілакович], як йому поступити: покласти край недопустимій розперезаності маклера, просто повернувшись спиною до хама, чи вдати, ніби нічого незвичайного в його поведінці й не помітив (Ірина Вільде, III, 1968, 35).

Ось що означає слово "хам". А "хамидло - це ще більш груба форма цього слова. І якщо називати людину словом "хам" - то людина може образитися. А регулярне обзивання людини "хамидлом" може взагалі призвести до тривалої депресії. Це ж очевидно!

Як я вже зазначав, під ніком difoto і над його аватаркою красується це неввічливе слово - "хамидло".

Чи заслужив його difoto? Складно сказати. Але він добровільно взяв на себе цю ношу, і несе її на свою Голгофу. Хіба difoto хоч раз сказав: "Ні, я не хамидло!"? Такого не було. З покірністю, достойною католицького монаха, difoto смиренно погоджується, даючи можливість кожному юзеру БЕЗКАРНО сказати: "Агов, difoto, ти - хамидло!"

Повторюю: кожен юзер може БЕЗКАРНО, без порушення правил форуму, обізвати difoto хамидлом. І це лише тому, що difoto добровільно взяв на себе цей гіркий титул.

То чи можемо ми судити difoto, який заради нас з вами усіх разом пішов на ці страждання? Чи можемо ми судити його за те, що він дозволив собі по відношенні до кількох юзерів лише частинку того, що тисячі юзерів можуть дозволити собі по відношенню до difoto? Ні. Судити difoto за це було б аморально.

То чи винен difoto? Ви самі бачите: не винен. Він винен лише в тому, що живе бордою, але за це не судять. За це заохочують!

Тому, панове присяжні засідателі, я прошу виправдати difoto, і негайно возвести його в ранг святих. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мало не заплакав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут думав-думав, і дійшов певних висновків.

Чи образою є для людини, якщо її називають "хамидлом"? З'ясуємо це.

"Хамидло походить від слова "хам". Ось що каже Академічний тлумачний словник про значення слова «хам»:

ХАМ, чол.

1. заст. Зневажлива назва людини з нижчих соціальних верств, станів (у мові панівних класів). [Старий пан:] Та як же ти, черв'як, козявка нікчемна, мужик неотесаний, хам, як ти наважився іти проти дворянства? (Степан Васильченко, III, 1960, 474);

// Грубе звертання до кріпака, слуги, наймита. — Подай патинки господині Та принеси мені води, Вимети хату, внеси дрова, Посип індикам, гусям дай, Піди до льоху, до корови, Та швидше, хаме!.. Постривай! Упоравшись, біжи в Вільшану (Тарас Шевченко, I, 1963, 80); — Не кричіть, ми не череда! — Що ти сказав, хаме? З пастухом мене порівнюєш? Геть з двору! (Олесь Донченко, III, 1956, 51).

2. розм., лайл. Зухвала, груба, нахабна людина. — Погано, Голику! — Не розумію. — Хам ти, брате, ось що. — Трохи є (Олександр Довженко, II, 1959, 162); Хвилину завагався [Ілакович], як йому поступити: покласти край недопустимій розперезаності маклера, просто повернувшись спиною до хама, чи вдати, ніби нічого незвичайного в його поведінці й не помітив (Ірина Вільде, III, 1968, 35).

Ось що означає слово "хам". А "хамидло - це ще більш груба форма цього слова. І якщо називати людину словом "хам" - то людина може образитися. А регулярне обзивання людини "хамидлом" може взагалі призвести до тривалої депресії. Це ж очевидно!

Як я вже зазначав, під ніком difoto і над його аватаркою красується це неввічливе слово - "хамидло".

Чи заслужив його difoto? Складно сказати. Але він добровільно взяв на себе цю ношу, і несе її на свою Голгофу. Хіба difoto хоч раз сказав: "Ні, я не хамидло!"? Такого не було. З покірністю, достойною католицького монаха, difoto смиренно погоджується, даючи можливість кожному юзеру БЕЗКАРНО сказати: "Агов, difoto, ти - хамидло!"

Повторюю: кожен юзер може БЕЗКАРНО, без порушення правил форуму, обізвати difoto хамидлом. І це лише тому, що difoto добровільно взяв на себе цей гіркий титул.

То чи можемо ми судити difoto, який заради нас з вами усіх разом пішов на ці страждання? Чи можемо ми судити його за те, що він дозволив собі по відношенні до кількох юзерів лише частинку того, що тисячі юзерів можуть дозволити собі по відношенню до difoto? Ні. Судити difoto за це було б аморально.

То чи винен difoto? Ви самі бачите: не винен. Він винен лише в тому, що живе бордою, але за це не судять. За це заохочують!

Тому, панове присяжні засідателі, я прошу виправдати difoto, і негайно возвести його в ранг святих. Дякую.

DdOpJ.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І орден "Святого Хамидла" ввести...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас є вже БББ (Братство Борьбы с Блондинками), засноване тим же difoto

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже 10 хв. читаю Вашу перепалку ... Як називається тема ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже 10 хв. читаю Вашу перепалку ... Як називається тема ?

Для Борди то є нормально.

Хоча, чесно кажучи, цим в основному займається Великий Троль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

tumblr_md1eqkIyap1qiz3j8o1_500.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

closed?

зачєм? просто переньос.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

closed?

зачєм? просто переньос.

Добре.

Бо ж то був перший крок до канонізації. А хто зна, ким називатимуть через 2000 років :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за гарний настрій...

Посміхнуло на 101%...

Давайте ще поборемось з хамидлами, які в кожному пості не "Здоровкаються", не дають "чмокі-чмокі", не кажуть всім "Па-па", не бажають "Здоров"я" тощо...

І взагалі давайте пошукаємо пости за останні 8 років, де були поідбні вислови (Цитата: "..ти - ідіот..." або щось схоже) і запостимо затролимо їх сюди. Модераторів зобов'язати почистити і повилучати всі такі пости, авторів - в бан на тиждень, модераторів за не слідкування за цим моментом в бан на місяць, Ді як найголовнішого заговорщика в бан до наступного Китайського Нового Року (можна було б і довше, але він нам тоді знадобиться... :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От в мене питання:

Якщо я собі, для прикладу, поставлю статус "правдоруб" і буду називати людей так, як вони на то заслуговують (в т.ч. і ідіотами; не в розумінні грецьких перекладів) - це буде норм? Сажати ніхто не буде? "Індульгенція" - є. "Більшість діагнозів правильні" - є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От в мене питання:

Якщо я собі, для прикладу, поставлю статус "правдоруб" і буду називати людей так, як вони на то заслуговують (в т.ч. і ідіотами; не в розумінні грецьких перекладів) - це буде норм? Сажати ніхто не буде? "Індульгенція" - є. "Більшість діагнозів правильні" - є.

Ko3bMa, в тебе щось із почуттям гумору сталося? Якісь негаразди в житті? Ну вліпив мені пару мінусів, ну вже попустися, а то ти продовжуєш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, в тебе щось із почуттям гумору сталося? Якісь негаразди в житті? Ну вліпив мені пару мінусів, ну вже попустися, а ти продовжуєш

Ну що я зроблю - кнопки "unThanks" або "нє паддєржал" немає - то раз.

Не тільки тобі - то два.

Ну і три - якщо вже просиш, то я щось придумаю ;)

p.s. вже придумав. карма не постраждає.

Піду поїм.

Tolik_lt, не затримуйтесь - біля 13:00 в їдальні немаленька черга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хо -хо!!! как раз на выходные хавчик принесли! :)

"Вже 10 хв. читаю Вашу перепалку ... Як називається тема ?"

ты,наверное, из новеньких на этом форуме,если задаёшь такие вопросы.

разве ты не знаешь,что тут на вопрос:где купить туалетную бумагу,получишь множество ответов типа:надо меньше жрать!! :D

и по теме: уж меня то обзывали по всякому, почему то это делали именно модеры,а не простые юзеры,но ничё страшного, срабатывает эфект бумеранга,вся грязь летит мимо меня,потому что мне пофиг,но возвращается к бросившему, потому что он выглядит неприглядно,ибо никогда не приветствовалось оскорбление,даже если оно и оправдано.такие дела. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...