Перейти до змісту

Де в Луцьку можна якісно вставити зубний імплантант?

igor_k

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
8 годин тому, delli сказано:

Робила в Солдана в клініці Сахненка на Волі.Робота ще в процесі.Але всім поки що задоволена.Ціна залежить від того який саме імплант хочете чи можете дозволити собі поставити.Це від 300 дол.і вище.

Перепрошую клініка Кузьменка

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Всім доброго дня!

Може хтось поділитися свіжишим досвідом, куди зараз краще звернутися (яка клініка) і лікаря по імплантам?

На сьогодні маю гостру потребу у встановленні імплантів. Протезист, Клініку Сахненка взяла на замітку (але до кого тут звертатись?).

Хочеться спочатку на консультацію сходити до декількох лікарів і вибрати де саме робити.

Опубліковано
4 годин тому, LenKa сказано:

Всім доброго дня!

Може хтось поділитися свіжишим досвідом, куди зараз краще звернутися (яка клініка) і лікаря по імплантам?

На сьогодні маю гостру потребу у встановленні імплантів. Протезист, Клініку Сахненка взяла на замітку (але до кого тут звертатись?).

Хочеться спочатку на консультацію сходити до декількох лікарів і вибрати де саме робити.

Я особисто робив у Матвійчука Володимира (050-774-27-05).

Опубліковано
1 хвилина тому, frv сказано:

Я особисто робив у Матвійчука Володимира (050-774-27-05).

А де він приймає? Якась клініка чи кабінет? 

• 8 місяців потому...
Опубліковано
9 хвилин тому, monaliza сказано:

Вітаю. Мене також цікавить ця тема. Поділітся досвідом буль ласка.

давай вже рекламку,

не тягни

Опубліковано

Єдине що я можу зарекламувати то те як на протязі кількох десятків років занапастити майже ідеальні зуби. 

• 2 року потому...
Опубліковано

Постало те саме питання. Оскільки постійно ходжу до парадонтолога в Протезист планую ставити саме там, хоча не відкидаю інші варіанти. Можливо хтось мав справу з Гонтаруком Олександром Сергійовичем (Протезист) в плані імплантів. Поділіться враженнями. Маю про нього хороший відгук, але людина була у нього не з приводу імплантації. Хоча відгук звичайно взято на замітку. Питав ще одного бордівчанина в приваті, але його відповіді викликали сумнів: чи не реклама бува? Буду вдячний якщо поділитесь якоюсь інформацією.

Опубліковано

ставив років 5 назад в Лукянчука, він ще був в стоматполіклініці на Бандери, зараз він вже має свою клініку біля палацу молоді на Шопена, ціни у них там ого, але сервіс дуже на висоті. Можете сходити на консультацію, порівняєте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...