Перейти до змісту

Шукаю послугу газовика (терміново)

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Власне, потрібно на кухні поміняти коліно на газовій трубі і, можливо, шланг. Робота проста, але треба до 10 години. В домовій службі газу сказали, що тільки на протязі дня.

Підкине хтось телефон спеціаліста?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу таки не шукати "спеціаліста", а домовитись з службою газу. Не тре з газом жартувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так я шукаю спеціаліста без лапок. Може хтось знає тих самих працівників домової служби газу, наприклад.

Через службу тільки на протязі дня, як я вже сказав. Ну і дорожче, звісно. Хоча,це зараз другорядне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"На протязі дня", імхо, - це стандартна фраза. Якщо немає аварій і Ви перший подзвонили, то, думаю, Вам довго чекати фахівця не прийдеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені потрібен був майстер до 9:30, бо саме в цей час мали встановлювати кухонні меблі. Знайшов газовика, який працює в Волиньгазі. Чоловік віком орієнтовно 35 років, суб'єктивно компетентний, порядний, інтелегентний. Разом поїхали і купили матеріали (кран, шланг, прокладки). Акуратно все замінив, перевірив. Заплатив за послуги половину офіційного тарифу. Я роботою задоволений.

Якщо комусь потрібно (зі згоди майстра): 093 630 7702 (Юрій).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Підтверджую все сказане MaestroA, дійсно відповідальна і ПУНКТУАЛЬНА людина!!! Ще один номер тел. 066 783 93 21

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

підпишуся.

і одразу питання - встановлення газового лічильника - яка вартість, що потрібно з документації, орієнтовний час виконання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтверджую все сказане MaestroA, дійсно відповідальна і ПУНКТУАЛЬНА людина!!! Ще один номер тел. 066 783 93 21

цей номер також Юрія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...