Перейти до змісту

Приклад грамотної новини


Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

Прошу допомоги товариства у пошуку ПРИКЛАДУ грамотного копірайтингу новин/статей на сайті технічної/освітньої/професійної спрямованості (не розважальні!). Бо віднедавна причетний до підтримки актуальності одного сайту, і робити це абияк не хочу. Найкращий (для мене) швидкий спосіб вдосконалення - побачити зразок/зразки. Щоб не лізти у вузькоспеціалізовані "дєбрі". Допоможете?

Чи достатньо буде просто писати грамотні статті, як у ЗМІ, за принципом піраміди?

P.S. Грошима не пахне, послуг не пропонувати, але і хліб нікому забирати не буду. Не гуманітарій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, без оптимізації новин під певні ключові для сайту пошукові запити тут не обійтись. Особливо якщо то технічний (освітній, професійний) сайт. І так, "грамотні статті, як у ЗМІ" теж будуть в пригоді.

Приклад того всього знайти можна просто зайшовши на один із сайтів, які знаходяться в ТОПі пошукової видачі по конкретному запиту і подивившись, як там пишуться статті.

Удачі з сайтом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На типовий пошуковий запит, на який здатна моя фантазія, здоровий глузд, спеціалізація і назва підприємства, ми й так перші. Про потребу включення в текст ключових слів теж знаю. Але. Приклад "пошуковий запит" - "ідеальний сайт з подачею тематичної інфи" - прошу у вас. Бо "одна голова - це добре, а дві - вже мутація". Наприклад, на мою думку, дуже "хитр@#$%^&*" подача інфи на сайтах, звідки потім треба "бігти" на депозіт або "пряме посилання" - моветон, хоч і рейтинг у них височенький. Ну не можу я "вникати" в журналістику/копірайтинг так глибоко.. Нема часу. Тому раджусь із практиками. :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...