Перейти до змісту

Гарні фото

Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 397
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Фото зроблено в середині листопаду 2010 року.Одне єдине дерево по дорозі цвіло. Чудо природи

post-12914-0-77453200-1414692720_thumb.j

Опубліковано
Ну взагалі, я насамперед вибачився. І якщо вже зробили зауваження, то не могли б Ви зразу дати ссилки на теми "мої фото" ?

Тему зі своїми фотографіями користувач створює сам ;)

Опубліковано
Ну а якщо в мене тільки сім фотографій, які я вважаю варті уваги громади, то що, мені для цього цілу тему створювати???

Звичайно!

Це поки що їх сім ;)

Опубліковано
А я думаю,що було б непогано,щоб була (якщо її ще немає) загальна тема для знімків (цікавих,гарних,незвичайних), зроблених самими бордівцями.

І через дві-три сторінки вона буде заповнена дітьми та котиками. Була така думка, але всохла і відвалилась ^_^

Опубліковано
Ну і що? У кожного своє відчуття прекрасного. Зато це булаб б одна тема, а не безліч тем,як Ви мені запропонували. А де гарантія того, що коли я створю свою особисту тему (чи хто-небудь інший), то я не почну в ній постити діток чи котиків?

От через "в кожного своє почуття прекрасного" варто зробити особисту тему, де можна постити будь-які кадри, які вам сподобались. В тому числі з кривою перспективою, розмазаними дітками (які нікому, крім вас, не цікаві) або вечірнім небом ^_^

Опубліковано
Тоді навіщо загаджувати форум безліччю тем, нікому нецікавими? Все ж таки,якщо буде одна загальна тема,буде і для форуму "легше" і користувачі будуть старатися викласти дійсно цікаві фотки,дивлячись і порівнюючи свої фотки з фотками інших форумчан.

Якби ж було так, як ви кажете. Але конкретно ця тема створювалась для кадрів "з мережі", щоб зібрати для форумчан ідеї для власних фото.

Опубліковано

ото ви нафлудили :0137: ціла сторінка, а свято гарні фото де?

Виверження вулкана Бардарбунга в Ісландії

1.jpg

2.jpg

5.jpg

6.jpg

9.jpg

11.jpg

13.jpg

аж жаром війнуло від фоток

Опубліковано

копіпастну ще де що )))

Королівський вогонь в Каліфорнії

Якщо наприкінці літа «золотий штат» страждав від аномальної посухи, що стала причиною обміління багатьох озер, то в вересні на багатостраждальну Каліфорнію обрушилася нова напасть, а саме - велика пожежа, названа Королівським вогнем. На боротьбу з вогняною стихією, яка знищила 30 тис. гектарів лісу, було кинуто понад 3,5 тис. осіб.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

10.jpg

12.jpg

16.jpg

21.jpg

23.jpg

25.jpg

Опубліковано

Дивовижні романтичні місця, в яких хочеться посидіти прямо зараз!!!

У басейні-інфініті.

Places04.jpg

У гарячій ванні на зимовому даху будинку в Гетеборзі, Швеція.

Places10.jpg

У цьому печерному басейні на острові Санторіні, Греція.

Places14.jpg

Десь поблизу від такого басейну.

Places20.jpg

На каяку в Глейшер-Беї, Аляска.

Places25.jpg

У природному басейні в Памуккале, Туреччина.

Places26.jpg

Опубліковано

Гайда на Місяць. Фото над аеропортом міста Фінікс, Арізона, США, 24 лютого.

1362136226_17.jpg

Нічні вогні країн Східної Азії і традиційна нічна темрява КНДР на Корейському півострові

1400779825_zemlya-iz-kosmosa-8.jpg

Нічні вогні Кувейту і Саудівської Аравії і спалах блискавки.

1400779903_zemlya-iz-kosmosa-17.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...