Перейти до змісту

ЯМКОВИЙ ремонт доріг в Луцьку

Bocman

Рекомендовані повідомлення

http://www.youtube.com/watch?v=xjpcYn1i30E&feature=youtu.be

тут без слів...на телебачення і шоб всі побачіли куди діваються мільйони!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Сьогодні бачив засипали чимось схожим на землю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви не розумієте - це кладуть асфальт за новітніми технологіями. Чим нижче температура та більше води/вологості, тим краще "схоплюються" матеріали. )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Засипають вибоїни відфрезованою сумішшю (старим асфальтом), щоб водії не гнули диски в машинах і не губили бампери, думаю правильно роблять. А роботи ці копійки коштують, матеріал старий десь же треба використовувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб водії не гнули диски в машинах і не губили бампери

потрібно нормальні дороги робити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно нормальні дороги робити

Во-во, і дірки спочатку латати в головах, а не на дорогах.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Засипають вибоїни відфрезованою сумішшю (старим асфальтом), щоб водії не гнули диски в машинах і не губили бампери, думаю правильно роблять. А роботи ці копійки коштують, матеріал старий десь же треба використовувати.

може ти і правду говориш але 100% шо після такіх робіт автодор скаже що дорогу на цій ділянці було зроблено і витрачено на ремонт (засипку) було 100000 грн. заоново робити коштів НЕзалишилось!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив це на власні очі... І сміх і гріх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ничего не понимаю в дорогах,

но мне кажется что через 3-4 проезда всё что высыпано в ямку будет размазано тонким слоем по всей дороге

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я далеко не дорожник, але щось підказує мені що це не ямковий ремонт, це скоріше просто засипають ями, щоб водії могли їздити безпечно, а коли будуть погодні умови тоді буде й ремонт, при такій погоді ямкових ремонтів не роблять.

Жесть,бля.йобнута влада

А до чого тут влада(?), зрозуміло що її винити потрібно скрізь і завжди, та є моменти коли проблема не у владі а саме в людях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ничего не понимаю в дорогах,

но мне кажется что через 3-4 проезда всё что высыпано в ямку будет размазано тонким слоем по всей дороге

я вважаю що при таких погодних умовах зараз головне забезпечити пропускну здатність проїзної частини вулиці, затрачаючи мінімум коштів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

через 3-4 проезда всё что высыпано в ямку будет размазано тонким слоем по всей дороге

А як почне все і всі плавати/пливсти буде оте все в каналізації. А що далі буде самі знаєте).... (минуле літо не забули :0168::0107::0097: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вважаю що при таких погодних умовах зараз головне забезпечити пропускну здатність проїзної частини вулиці, затрачаючи мінімум коштів.

+1.

Це називається "аварійний" ремонт. ПОтрібно яму хоч чимось засипати, щоб машин не побили ще гірше. У відкритий люк також пхають гіляку, щоб видно було і ніхто не вскочив.

Згодом, коли зійде вода, будуть робити ремонт доріг. А "ямковий", це коли літом ямки тупо засипали і зробили 16-хвильовий шифер (гладильну дошку).

Наразі - це найкраще, що вони зможуть зробити. Дякую і за це.

Чи хтось вважає, що в таких погодних умовах можна проводити капітальний ремонт покриття?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи хтось вважає, що в таких погодних умовах можна проводити капітальний ремонт покриття?

Згода, але щось мало віриться що в червні-серпні вони проведуть капітальний ремонт. Куди не плюнь - в ямку попадеш. Ямок багато, а часу, щоб щось путьове зробити обмаль. Кошти виділять в жовтні-листопаді, а ще треба тендер провести (як мінімум 2 місяці)= новий рік, сніг, вода, розікрали))).

Якось така картина у нашого автодора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Азаров

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж мені авторитет...

А з відео, язрозумів, що це просто хтось ентузіаст привіз відсіву яму засипати хоч трохи. Щоб не сильно влетіти колесом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який прім"їр такі й спіціалісті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діма, а давай без матюків ок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, звичайно :)

Мене от давно мучить запитання, минулого року я вперше побачив машини, які стріляють асфальтом у ями. Вони дають кращий результат за традиційний каток? Я чомусь сумніваюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу,без матюків,хороші дороги)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діма, тут спілкуються люди. Мені особисто не подобається манера твого спілкування, хоча я розділяю твої вирази в сторону влади і т.д. Але ж яне матюкаюся!

Мене от давно мучить запитання, минулого року я вперше побачив машини, які стріляють асфальтом у ями. Вони дають кращий результат за традиційний каток? Я чомусь сумніваюсь

Каток по них прокатується зверху. ПО ідеї. Хоча на ту смолянисту субстанцію пристає відсів, і досить таки міцно. Головне дати висохнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.youtube.com/watch?v=xjpcYn1i30E&feature=youtu.be

тут без слів...на телебачення і шоб всі побачіли куди діваються мільйони!!!

Маю два питання)

Перше питання - звідки відео (не ображусь, якщо в приват)

Друге питання. Поюзати по розділу релігія не дозволяє? Чи треба третій раз запостити, винісши в окрему тему?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вгадай країну по відео - робітник з пасажирської газелі, зимою, ремонтує ями в яких стоїть вода... :_07:

хто зареєстрований в Волинських новинах, закиньте в розділ "Свої новини"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто вам сказав, що це "автодор"?

Я років п"ять назад таким самим чином ремонтував свою вулицю, з Ніссан Петрол вискакував чувак і з кузова кидав у ями будівельне сміття - уявляю, що б ви написали.

Доречі - завтра планую засипати ями так само. Будуть бажаючі "журналісти" - звертайтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто вам сказав, що це "автодор"?

Я років п"ять назад таким самим чином ремонтував свою вулицю, з Ніссан Петрол вискакував чувак і з кузова кидав у ями будівельне сміття - уявляю, що б ви написали.

Доречі - завтра планую засипати ями так само. Будуть бажаючі "журналісти" - звертайтесь.

Ді, Автодор...Зі слів "оператора", а йому можна вірити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...