Перейти до змісту

Курси польської мови

SanchoysDayvol

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні дзвонила в Ост-Вест - 48 грн/ заняття (індивідуально), 209грн/12 занять (група від 4-х чоловік). Поки що нову групу не сформовано, тож можемо зібрати свою - чим більше людей, тим дешевше.

Опубліковано

Сьогодні дзвонила в Ост-Вест - 48 грн/ заняття (індивідуально), 209грн/12 занять (група від 4-х чоловік). Поки що нову групу не сформовано, тож можемо зібрати свою - чим більше людей, тим дешевше.

Я за :g05:

Залишилось тільки з часом визначитись... :smile-zachot:

Мені найбільше підходить в НД, а Вам?

Опубліковано

Я днями буду на консультації в суботньо-недільній школі при ТПК ім. E. Фелінської, дізнаюсь і одразу напишу ;)

Мені у консульстві порадили до них звернутись. Ось адреса/телефон: Луцьк, вул. Крилова, 5. Тел.(+38 0332) 72-54-99 (голова Валентин Ваколюк)

Опубліковано

Курси польської є ще в офісі Гранд-Персони на Кривому Валу. Фірма називається JT Group, директор Жанна. А викладач, здається, той, що вів курси у "Зосі"

• 2 року потому...
Опубліковано

апнем тему. Шукаю для себе курси польської, порадьте щось наразі актуальне

Пораджу навчитися вживати польське na razie в українській :_07:

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Я ходив на курси по завершенню яких здаєш екзамен і дають сертифікат Польський. Дорого але дуже якісно.

VK - club47608980 (ІМ - Іноземна мова)

Ось інфа зі сторінки:

Польська мова для вступників у ВУЗи Республіка Польща та кваліфікованих спеціалістів, які бажають працювати у Республіці Польща. Професійне навчання польської мови з залученням викладачів польських вищих учбових закладів.

Teлефонуй вже: 0502278376, 0975111180, 0931336816

Опубліковано

Цікавлять курси польської мови. Порадьте щось, будь ласка. Шукаю для себе.

Uczmy się polskiego досить непоганий відеокурс польського телебачення. Можна подивитись польські мультики для дітей - bajki edukacyjne po polsku-. Це звичайно рекомендація для вивчення мови "з нуля". Щодо курсів іноземних мов, які наплодились останнім часом, жодного рекомендувати не можу.

Опубліковано

Можливо, хтось може порадити ще щось актуальне на даний час. Цікавить групове навчання.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...