Перейти до змісту

Ммммммм, пальчики оближите)))


Rude Boy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чесно кажучи, я любитель вкусненького, тому пропоную до вашої уваги рецепти приготування таких страв:

Монастирська юшка з свіжої риби (пісне блюдо)

продукти: 2л води,1-1,5 кг риби,0,3 склянки пшона,1 морква,3-4 картоплини,1 головка ріпчастої цибулі,10 горошин чорного перцю,сіль, зелень за смаком.

Для приготування монастирської юшки за цим рецептом потрібно зварити бульйон з вичищеної і випотрошеної риби, знімаючи в міру необхідності піну. Потім вийняти рибу, а бульйон ретельно процідити через часте сито і знову поставити на вогонь. Коли бульйон закипить, покласти в каструлю пшоно, нарізані соломкою картоплю і моркву, цибулину, лавровий лист і перець. Варити до готовності овочів, В цей час руками розібрати рибу на невеликі шматочки, уважно вибираючи кістки. Коли юшка звариться, покласти в нього шматочки риби і прокип'ятити декілька хвилин.post-21145-0-48156100-1364067183_thumb.j

Смачні курячі ніжки в тісті

Замість листкового тіста можна використовувати дріжджове, а щоб страва вийшла ще більш ароматною і оригінальним, з курячих ніжок потрібно видалити кісточки і нафарширувати їх овочевою сумішшю.

інгредієнти:

- 6-8 курячих гомілок

- 3 зубчики часнику

- 1 упаковка (450 г) готового листкового тіста

- Сіль і перець за смаком

- Рослинна олія

- 1 яйце

Для прикраси можете використовувати помідори і будь-яку зелень. Час приготування становить 50 хвилин.

1. Промийте і обсушіть курячі ніжки. Посоліть, поперчіть, посипте дрібно порізаним часником. Залиште на 10 хвилин.

2. Обсмажте ніжки на рослинній олії з обох боків.

3. Перекладіть на тарілку, дайте охолонути.

4. Заздалегідь розморожене тісто тонко розкачайте і наріжте вузькими смужками.

5. Оберніть кожну ніжку смужками тіста по спіралі знизу доверху, кісточку теж оберніть тістом.

6. Викладіть ніжки в тісті на змащену маслом протвінь, змастіть жовтком і запікайте в духовці при 200 ° С 20-25 хвилин до зарум'янювання тесту.

post-21145-0-40093500-1364067569_thumb.j

Пропоную у цій темі ділитися рецептами смачних страв)

  • 5 місяців потому...
Опубліковано

плюс до юшки на фото 100-очка сфотографована))))) але шкода, що горілка то не пісне, хоча спиртне стараюсь не вживати зовсім

Опубліковано

мені ще цей подобається)

1 кг супового набора лосося или сёмги (голова, кожа, плавники, кости); 300 г филе свежей сёмги; 1 луковица; 1 морковь; 1 лук порей (20 см, белая часть); 2 картофелины; 0,5 ст. л. муки; 1 ст. сливок (22%); 1 ст. л. топлёного масла; лавровый лист; чёрный перец горошком; укроп; соль, белый перец

Рыбные головы и хребет с кожей (лосось или сёмга) залить холодной водой, довести до кипения, снять пену, через 5 минут добавить лавровый лист, чёрный перец горошком, неочищенную луковицу, готовить на среднем огне 20 минут, всё удалить, бульон процедить. В бульон добавить порезанные средним кубиком картофель и морковь, порей кольцами, уменьшить огонь до среднего, готовить 15 минут или до готовности картофеля. Тем временем рыбное филе нарезать небольшими кусочками. Муку с маслом заварить половником кипящего бульона, хорошо перемешать, влить в кастрюлю, довести до кипения, добавить рыбу, через 2 минуты влить сливки, прогреть, посолить, поперчить, убрать с огня. Подавать, посыпав мелко рубленным укропом.

вова псіх так само мене навчив)))

lohikeitto.jpg

головне не переборщити з картоплею)

ну дуже смачно))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...