Rude Boy Опубліковано 23 Березня, 2013 в 19:40 #1 Опубліковано 23 Березня, 2013 в 19:40 Чесно кажучи, я любитель вкусненького, тому пропоную до вашої уваги рецепти приготування таких страв: Монастирська юшка з свіжої риби (пісне блюдо) продукти: 2л води,1-1,5 кг риби,0,3 склянки пшона,1 морква,3-4 картоплини,1 головка ріпчастої цибулі,10 горошин чорного перцю,сіль, зелень за смаком. Для приготування монастирської юшки за цим рецептом потрібно зварити бульйон з вичищеної і випотрошеної риби, знімаючи в міру необхідності піну. Потім вийняти рибу, а бульйон ретельно процідити через часте сито і знову поставити на вогонь. Коли бульйон закипить, покласти в каструлю пшоно, нарізані соломкою картоплю і моркву, цибулину, лавровий лист і перець. Варити до готовності овочів, В цей час руками розібрати рибу на невеликі шматочки, уважно вибираючи кістки. Коли юшка звариться, покласти в нього шматочки риби і прокип'ятити декілька хвилин. Смачні курячі ніжки в тісті Замість листкового тіста можна використовувати дріжджове, а щоб страва вийшла ще більш ароматною і оригінальним, з курячих ніжок потрібно видалити кісточки і нафарширувати їх овочевою сумішшю. інгредієнти: - 6-8 курячих гомілок - 3 зубчики часнику - 1 упаковка (450 г) готового листкового тіста - Сіль і перець за смаком - Рослинна олія - 1 яйце Для прикраси можете використовувати помідори і будь-яку зелень. Час приготування становить 50 хвилин. 1. Промийте і обсушіть курячі ніжки. Посоліть, поперчіть, посипте дрібно порізаним часником. Залиште на 10 хвилин. 2. Обсмажте ніжки на рослинній олії з обох боків. 3. Перекладіть на тарілку, дайте охолонути. 4. Заздалегідь розморожене тісто тонко розкачайте і наріжте вузькими смужками. 5. Оберніть кожну ніжку смужками тіста по спіралі знизу доверху, кісточку теж оберніть тістом. 6. Викладіть ніжки в тісті на змащену маслом протвінь, змастіть жовтком і запікайте в духовці при 200 ° С 20-25 хвилин до зарум'янювання тесту. Пропоную у цій темі ділитися рецептами смачних страв)
Natalia Blagovirna Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 18:12 #3 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 18:12 Смачна тема
VilanS Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 18:29 #4 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 18:29 плюс до юшки на фото 100-очка сфотографована))))) але шкода, що горілка то не пісне, хоча спиртне стараюсь не вживати зовсім
Rude Boy Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 18:58 Автор #5 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 18:58 Смачна тема Ну так давайте нові, дуже смачні рецепти страв !))
Shum Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 03:05 #6 Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 03:05 Рома, шариш))))) спробував монастирську юшку(поклав 200гр сьомги), дуже смачно, дякую)
Shum Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 03:10 #7 Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 03:10 мені ще цей подобається) 1 кг супового набора лосося или сёмги (голова, кожа, плавники, кости); 300 г филе свежей сёмги; 1 луковица; 1 морковь; 1 лук порей (20 см, белая часть); 2 картофелины; 0,5 ст. л. муки; 1 ст. сливок (22%); 1 ст. л. топлёного масла; лавровый лист; чёрный перец горошком; укроп; соль, белый перец Рыбные головы и хребет с кожей (лосось или сёмга) залить холодной водой, довести до кипения, снять пену, через 5 минут добавить лавровый лист, чёрный перец горошком, неочищенную луковицу, готовить на среднем огне 20 минут, всё удалить, бульон процедить. В бульон добавить порезанные средним кубиком картофель и морковь, порей кольцами, уменьшить огонь до среднего, готовить 15 минут или до готовности картофеля. Тем временем рыбное филе нарезать небольшими кусочками. Муку с маслом заварить половником кипящего бульона, хорошо перемешать, влить в кастрюлю, довести до кипения, добавить рыбу, через 2 минуты влить сливки, прогреть, посолить, поперчить, убрать с огня. Подавать, посыпав мелко рубленным укропом. вова псіх так само мене навчив))) головне не переборщити з картоплею) ну дуже смачно))))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.