Перейти до змісту

Ммммммм, пальчики оближите)))


Rude Boy

Рекомендовані повідомлення

Чесно кажучи, я любитель вкусненького, тому пропоную до вашої уваги рецепти приготування таких страв:

Монастирська юшка з свіжої риби (пісне блюдо)

продукти: 2л води,1-1,5 кг риби,0,3 склянки пшона,1 морква,3-4 картоплини,1 головка ріпчастої цибулі,10 горошин чорного перцю,сіль, зелень за смаком.

Для приготування монастирської юшки за цим рецептом потрібно зварити бульйон з вичищеної і випотрошеної риби, знімаючи в міру необхідності піну. Потім вийняти рибу, а бульйон ретельно процідити через часте сито і знову поставити на вогонь. Коли бульйон закипить, покласти в каструлю пшоно, нарізані соломкою картоплю і моркву, цибулину, лавровий лист і перець. Варити до готовності овочів, В цей час руками розібрати рибу на невеликі шматочки, уважно вибираючи кістки. Коли юшка звариться, покласти в нього шматочки риби і прокип'ятити декілька хвилин.post-21145-0-48156100-1364067183_thumb.j

Смачні курячі ніжки в тісті

Замість листкового тіста можна використовувати дріжджове, а щоб страва вийшла ще більш ароматною і оригінальним, з курячих ніжок потрібно видалити кісточки і нафарширувати їх овочевою сумішшю.

інгредієнти:

- 6-8 курячих гомілок

- 3 зубчики часнику

- 1 упаковка (450 г) готового листкового тіста

- Сіль і перець за смаком

- Рослинна олія

- 1 яйце

Для прикраси можете використовувати помідори і будь-яку зелень. Час приготування становить 50 хвилин.

1. Промийте і обсушіть курячі ніжки. Посоліть, поперчіть, посипте дрібно порізаним часником. Залиште на 10 хвилин.

2. Обсмажте ніжки на рослинній олії з обох боків.

3. Перекладіть на тарілку, дайте охолонути.

4. Заздалегідь розморожене тісто тонко розкачайте і наріжте вузькими смужками.

5. Оберніть кожну ніжку смужками тіста по спіралі знизу доверху, кісточку теж оберніть тістом.

6. Викладіть ніжки в тісті на змащену маслом протвінь, змастіть жовтком і запікайте в духовці при 200 ° С 20-25 хвилин до зарум'янювання тесту.

post-21145-0-40093500-1364067569_thumb.j

Пропоную у цій темі ділитися рецептами смачних страв)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 місяців потому...

плюс до юшки на фото 100-очка сфотографована))))) але шкода, що горілка то не пісне, хоча спиртне стараюсь не вживати зовсім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, шариш))))) спробував монастирську юшку(поклав 200гр сьомги), дуже смачно, дякую)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені ще цей подобається)

1 кг супового набора лосося или сёмги (голова, кожа, плавники, кости); 300 г филе свежей сёмги; 1 луковица; 1 морковь; 1 лук порей (20 см, белая часть); 2 картофелины; 0,5 ст. л. муки; 1 ст. сливок (22%); 1 ст. л. топлёного масла; лавровый лист; чёрный перец горошком; укроп; соль, белый перец

Рыбные головы и хребет с кожей (лосось или сёмга) залить холодной водой, довести до кипения, снять пену, через 5 минут добавить лавровый лист, чёрный перец горошком, неочищенную луковицу, готовить на среднем огне 20 минут, всё удалить, бульон процедить. В бульон добавить порезанные средним кубиком картофель и морковь, порей кольцами, уменьшить огонь до среднего, готовить 15 минут или до готовности картофеля. Тем временем рыбное филе нарезать небольшими кусочками. Муку с маслом заварить половником кипящего бульона, хорошо перемешать, влить в кастрюлю, довести до кипения, добавить рыбу, через 2 минуты влить сливки, прогреть, посолить, поперчить, убрать с огня. Подавать, посыпав мелко рубленным укропом.

вова псіх так само мене навчив)))

lohikeitto.jpg

головне не переборщити з картоплею)

ну дуже смачно))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...