Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Про плюси та недоліки обох цмс можна багато писати.. Можу сказати основне що я зауважив при роботі з Joomla та Drupal..

Для Джумли є велика кількість безкоштовних яскравих шаблонів, в Друпалі з цим набагато гірше..

На Джумлі такі проекти як сайт-візитка, бізнес-сайт, інтернет-магазин робляться швидше ніж на Друпалі..

Друпал кращий для складних індивідуальних проектів..

Як в Джумла так і в Друпал багато різних модулів розширеня функціоналу..

Джумла складається з більше 6000 файлів.. В Друпалі ця цифра набагато менша..

Джумла повністю написана з використанням технології ООП.. В Друпалі ООП гірше реалізовано..

В Друпалі гарно реалізований код (з дотриманням кодінг-стандартів)..

На drupal.org більше детальнішої документації по роботі модулів та API, але на англійській мові..

Загалом можна сказати, що Джумлу краще використовувати для нескладних проектів зі стандартним функціоналом, а для складних проектів з індивідуальним функціоналом краще Друпал.. в цьому плані він більш гнучкіший..

Ось така у мене склалась думка за цей час що працюю в цій сфері, а у вас які думки з цього приводу?

post-8075-0-46735000-1363804700_thumb.pn

Опубліковано

Якось троха "мутив" на всіх трьох цих системах.

Друпал мені сподобався тим що заставляв подумати і дотого ж на ньому добре робити складні проекти

Джумла проста в використанні але цей двіжок сам по собі важкий для сервера

Вордпрес сподобався тим що він простий + до нього як і писалось багато віджетів та модулів писати блог або щось подібне то саме задоволення

тут питання стоїть який треба зробити проект ?

Опубліковано

Ото вже люди, ніколи не перестаю дивуватись.

Питання - джумла чи друпал?

Перша ж відповідь - вордпресс.

Пздц, таваріщі :)

Опубліковано

Ото вже люди, ніколи не перестаю дивуватись.

Питання - джумла чи друпал?

Перша ж відповідь - вордпресс.

Пздц, таваріщі :)

Ну, якщо все уважно прочитати! То в кінці повідомленя можна ще й помітити такий рядок:

Ось така у мене склалась думка за цей час що працюю в цій сфері, а у вас які думки з цього приводу?

От і люди, які теж трішки займаються в цій сфері запропонували свій варіант кращої, подібної цмс! Що ж тут не зрозумілого??

Навіщо мені розхвалювати Джумлу чи Друпал, якщо я знаю, що Вордпресс по багатьох питаннях випереджає їх!

все просто)

Опубліковано

Ото вже люди, ніколи не перестаю дивуватись. Питання - джумла чи друпал? Перша ж відповідь - вордпресс. Пздц, таваріщі

ну то запропонуй свій варіант :)

Опубліковано

користувався я і joomla i drupal i wordpress. і можу від себе сказати, що якщо вас і вашого хостинг провайдера влаштовує не мала нагрузка на сервер і по 20 запросів до бази даних, то користуйтесь собі на здоров'я. мій же вибір dle. інтуїтивно зрозуміла адмін панель, мінімум запросів до бд, дуже гнучкий у виведенні інформації шаблон. можна створити сайт практично будь-якої складності. шаблонів до нього теж не мало. і різних модулів хватає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...