Перейти до змісту

Чи користуєтесь ви GPS-навігатором?

Igoryoshek

Рекомендовані повідомлення

Добрий вечір! Надумав прикупити собі навігатор, подивився в інеті, то є Гармін та всі інші. Чи користуєтесь ви навігатором, якщо так то яким, які карти кращі, на що звернути увагу, корисна річ чи просто гроші на вітер? Буде використовуватись по Україні, можливо в майбутньому за межами України. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи смарт з навігатором + кріплення для нього в авто і буде щастя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо маєш смартфон то можна туди навігаційну програмку поставити. Якщо часто збираєшся користуватись ну тоді навігатор.

Самі популярні то Igo і навітел. Гарміни дорогі.

Всі китайські навігатори майже однакові. але не буде проблем з картами ніколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи смарт з навігатором + кріплення для нього в авто і буде щастя

Смарти ловлять супутники в рази довше за наві. Перевірено не одним смартом і не одним наві. Плюс на смарті при включеній навігації вхідні дзвінки не радують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навітел,сітігід,Libelle. Але в смартфоні справді прийом жпс хуже. Ще можна використовувати планшет, як навігатор, реєстратор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку полюбому навігатор а не смарт і як на мене тільки Гармін. В мене був піонер з навітелом і айго а в друга в Київі Гармін, взяв я Гарміна поюзати та то небо і шахта. Гармін пробки показує, і що головне показує як їх об'їхати. Корочше після Гарміна продов я свій Піонер щоб не засмучуватись щоразу як його вмикаєш, при нагоді і потребі купуватиму Гармін не дивлячись на те що він дорожче, він себе виправдовує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку полюбому навігатор а не смарт і як на мене тільки Гармін. В мене був піонер з навітелом і айго а в друга в Київі Гармін, взяв я Гарміна поюзати та то небо і шахта. Гармін пробки показує, і що головне показує як їх об'їхати. Корочше після Гарміна продов я свій Піонер щоб не засмучуватись щоразу як його вмикаєш, при нагоді і потребі купуватиму Гармін не дивлячись на те що він дорожче, він себе виправдовує

як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене був піонер з навітелом і айго

а Навітел не показуэ пробки???? хм.... а чого ж він перед запуском завжди питає чи ввімкнути сервіс "пробки"?... мабудь так - шоб було ....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як?

хоча би пробками, швидкістю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене був піонер з навітелом і айго

а Навітел не показуэ пробки???? хм.... а чого ж він перед запуском завжди питає чи ввімкнути сервіс "пробки"?... мабудь так - шоб було ....

ну так треба спробувати ввімкнути, така функція в нього є і пробки показує, якщо Навітел ліцензійний, послуга проплачена і якщо Ви в Росії, можливо і в Україні працює, але мої знайомі сказали що Гармін найкраще показує дорожню ситуацію як в Україні так і у Європі, хоча як кажуть "на вкус и цвет...."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гармін не ліцензійний показує пробки????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивіться в сторону смартфонів на андроїді, з дисплеєм від 4,3'. Переваги в тому, що можна використовувати як реєстратор і навігатор одночасно.

Або як варіант планшет з GPS. Купував недавно такий GOCLEVER TAB T76GPS. В комплекті автомобільне кріплення, зарядка, можна використовувати як реєстратор. + є підпртимка usb host можна дивитись фільми з usb флешки, підключити 3ж модем...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо для пішохода, то на мою думку телефон з GPS буде кращим варіантом, більше сторонніх програм. Той же Sports Tracker мене спонукає до саме цієї покупки, бачив його у дії, був приємно здивованим.

А для водіїв, звичайно, Garmin або подбні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...