Перейти до змісту

Продам Sony ericsson vivaz pro u8i

sheat

Рекомендовані повідомлення

Продам соны ерыксона все працюэ на 100% косметично нормальний стан! не працюють лише двы кнопки) середня і кнопка завершення виклику, але можна обійтись без них! Повний комплект!

ціна 380 грн!

0664044395

post-18909-0-64305400-1363368553_thumb.j

post-18909-0-44542100-1363368572_thumb.j

post-18909-0-86029800-1363368586_thumb.j

post-18909-0-29871100-1363368609_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам соны ерыксона все працюэ на 100% косметично нормальний стан! не працюють лише двы кнопки) середня і кнопка завершення виклику, але можна обійтись без них! Повний комплект!

ціна 380 грн!

0664044395

Я звісно вибачаюся, але Ви перед тим, як створювати публікацію, перечитували, що і як Ви написали ?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю там все ясно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю там все ясно!

Раджу ще раз подумати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу не писати всякої фігні! тільки по справі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як можна обійтись без даних кнопок?Всі присутні на екрані? Торг можливий? Дайте будь-ласка відповідь ПП))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як можна обійтись без даних кнопок?Всі присутні на екрані? Торг можливий? Дайте будь-ласка відповідь ПП))

Щодо кнопок: середня апаратно забезпечує виклик меню та диспетчера завдань, а також згортання виконуваного процесу(програми), і тоді як в меню можна зайти за допомогою екрана, то решту 2 функції тач не замінює. Клавіша завершення дзвінка на екрані відсутня, хоча під час вхідного виклику є функція на дисплеї "Відхилити". А от після розмови доведеться чекати, доки співрозмовник сам завершить дзвінок, або ж зробити це через Опції (дзвінок) -> Заверш. активний дзв.

Теоретично без цих двох хард-клавіш можна обійтись, однак практично незручності будуть, особливо якщо Вам не досить добре знайомий інтерфейс OS Symbian 9.4 5th. Відмічу лише те, що це не Андроїд, і на екрані немає сенсорних клавіш керування апаратом(тобто немає аналогів хард-кнопок).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

працюэ на 100%

не працюють лише двы кнопки

Чи то лижі не їдуть...

Продам соны ерыксона

Окрім слова "продам" мало що зрозумів. А тепер увага! Цитую правила Форуму: (Яких Ви, звісно ж, не читали!)

III. Условия создания новых тем и ответов на существующие темы

Язык общения на Конференции - русский, украинский. Если Вы не можете писать кириллицей, то используйте автоперевод с транслита, встроенный в форум или тут. Исключения составляют названия торговых марок, моделей устройств, программных продуктов и аббревиатура устройств. Они должны воспроизводиться только латинскими буквами.

Вам впадло було натиснути 2 клавші, що бпереключити розкладку?

Так от, усне, поки що, попередження за такі теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

а обмен на нокіа 5530?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...