Перейти до змісту

Куплю ключ-викрутку T25 "Снєжинка" для затяжки болтів ротора

Miro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю ключ-викрутку T25 "Снєжинка"(для затяжки болтів ротора та регулювання мех.гальм), обов"язково із петлею для зв"язки мультиключів. Зазвичай є у мультиключах "Келліс", "Exustar" тощо.

P.S. У самого Х17, там його в наявності немає, а купувати ще один набір тільки із-за одного ключика на зв"язку ніби як нераціонально. Стаціонарний же такий ключ у мене є. Так може у когось набір шестигранників прийшов у негодність, чи є два таких ключики - буду вдячний.

5c9eb60ea108.jpg

Опубліковано

если ты на своём ключе убил только верхние 1-2 мм (как обычно и бывает, если срывается ключ), то негодный кусок элементарно стачивается на точиле или спиливается дремелем. я на мультитуле периодически срываю то двойку, то тройку. ну и подпиливаю :smile3: ведь действительно, покупать новый мультул ради одного убитого ключа нерационально

ps. перечитал внимательно твой топик. извини, торможу, пора спать :smile3:

pps. кстати, а зачем тебе в дороге торкс на 25? часто снимаешь чужие роторы или тормоза? :smile3: мне за 4 года ни разу не пригодился

Опубліковано

Лекс, дякую за авідівський ключик. Відразу і пригодився, дорегулювали гальма. Ну, а що з мене, ми розберемося)) :friday:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...