Перейти до змісту

Відключаємо рекламу в програмному забезпеченні


MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Розумію, що реклама - основна стаття доходу (якщо не єдина) більшості freeware софту і онлайн ресурсів. Але якось забагато її стало на екрані мого ПК.

Інформація нижче не є відкрита мною і доволі легко "гуглиться". Та все ж вирішив поділитися методами відключення реклами в популярних програмах.

Skype. Починаючи з версії 5.8 (якщо не помиляюся), майкрософт почав "радувати" користувачів скайпу (безкоштовної версії) банерною рекламою на головній сторінці програми. Відключається вона додаванням у файл host стрічки 127.0.0.1 rad.msn.com

У Windows 7 файл знаходиться тут: C:\Windows\System32\drivers\etc\host

Реклама акцій, допомога та поради відключаються тут: Инструменты > Настройки > Оповещения > Извещения и сообщения

KDX7.th.jpg

µTorrent. Реклама в нижньому лівому кутку відключається просто: Настройки > Показывать информацию Plus (зняти галочку). Рекламна панель, що під панелею інструментів: Настройки > Настройки программы > Дополнительно > в полі Filter введіть слово sponsored і по знайденому значенні клікніть два рази, щоб змінити значення на false. Далі OK і перезапустити програму.

sNPIU.th.jpg

Google Chrome. Найбільш ефективна і найменш помилкова банерорізка для мене - AdBlock. Перевагою також є досить зручний "білий список" для інтернет-сторінок та доменів. Легко налаштовується.

HXtBb.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільш ефективна і найменш помилкова банерорізка для мене - AdBlock. Перевагою також є досить зручний "білий список" для інтернет-сторінок та доменів. Легко налаштовується.

справедливо і по відношенню до Firefox

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...