Перейти до змісту

Каліфорнія

snight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго ранку Україно, доброго ранку Лучани.

Почну розповідь з того, що сьогодні виселився зі свого апартменту, і той тиждень шо мені залишився буду жити в мого знайомого зі Львова. Тільки зараз є можливість скинути фотки з телефону. Як я вже казав мій Canon вдома залишився. Так вийшло, тобто, самі розумієте якість... можливості для зйомки... Буду писати коротко, бо нема укр. розкладки трохи тяжко.

Почнем

Це, як ви здогадались fabolous Hollywood, в якому по великому рахунку немає нічого визначного. Ага, не думали, правда :lopata:.Там варто побачити тільки центр, який вночі набагато гарніший.

post-111-1188797707.jpg

Sorry guys, it will last forever. I mean my writing in Ukrainian.I think almost everybody know English. I'll try to use simple words. Lets go.

What's do worth seeing is Universal studio, the place where Universal makes their famous films.It's also great amusement park, with lots of funny rides, later I'll try to upload video. For now we have this

post-111-1188798894.jpg

post-111-1188798986.jpg

post-111-1188799018.jpg

post-111-1188799073.jpg

It's Santa Cruz. Place where ocean is very cold, I was swam for 1 minute, that I can't stand it. It was too cold, about 14 C. Buts it's nice.

post-111-1188799299.jpg

post-111-1188799352.jpg

Next is San Francisco. First time i visited it on August 26, it was celebration of Ukraine Independence Day.

post-111-1188799501.jpg

And it's just a city.

post-111-1188799573.jpg

post-111-1188799626.jpg

post-111-1188799654.jpg

post-111-1188799768.jpg

The last photo is Intel, this all three buildings to the left belong to them. And you know it's not offices, IT IS PLANTS. Aha. In the center of the city, next time I'll try to make better photos.

post-111-1188799951.jpg

Скучив я за Україною, за Луцьком, за всіма друзями, за пивом в тяпницю, багато за чим. Нічого через тиждень додому:naezd:. Побачимось.

• Адміністратори
Опубліковано
Next is San Francisco. First time i visited it on August 26, it was celebration of Ukrain Independence Day.

А ось тут вже міг би і не робити помилок, зарраза :)

Ukrain is not Ukraine

Опубліковано

Хелова, снайт!

Давай возвращайся, хватит там за доллары есть гамбургеры, пора гривни на пиво с варениками тратить! :)

PS а у интела на заводе чистота и порядок покруче, чем в иных офисах будет :)

Опубліковано

Дааа шо тут скажеш COOOOOL' :) especially this "Next is San Francisco. First time i visited it on August 26, it was celebration of Ukraine Independence Day." приємно блін на душі :)

Опубліковано

2 snight: взагаліто фотки мали бути виложині в темі "Наше місто" а верніше його пригород :P сорі за ф... нестримався. А взагалі фотки :blink: НІ завод інтела я думав цікавіше буде зданіцо)))

Опубліковано

Next is San Francisco. First time i visited it on August 26, it was celebration of Ukrain Independence Day.

А ось тут вже міг би і не робити помилок, зарраза :)

Ukrain is not Ukraine

вот оно привратное влияние запада, угар НЕПа........

Опубліковано

Хелоу всім.

2 Serega & Zevs & all forum resident я дуже вибачаюсь, але це не вплив заходу, а просто завтик, який стався там де найменше хотілось.

Difoto я буду в понеділок, а в тяпницю, якшо я не поїду відпочивати, (бо вже 3 роки не був на морі, а на наступних пару років точно часу не буде) обов'язково зустрінемось на наше пиво і вареники, якшо поїду то вже в наступну.

В мене вже закінчилася робота, і ці 4 робочі дні шо лишились, буду проходити практику в Українському консульстві в С.Ф.

post-111-1188840987.jpg

Ше постараюсю зробити фоток і якшо і не викласти, то ви потім їх побачете.

Успіху всім.

Опубліковано

Ні:) я туди на Catrain'і їжджу, 50 миль в одну сторону.

до речі байкерам, в мого знайомого шо я живу, є дуже модний байк, який важить десь 4,5 кг. Я і його фотки потім викладу.

Опубліковано
до речі байкерам, в мого знайомого шо я живу, є дуже модний байк, який важить десь 4,5 кг. Я і його фотки потім викладу.
ти краще байк в бандерольку вклади :)
Опубліковано

насправді байк важить 230 кг, але в нього вбудований гравітрон, який за рахунок антигравітації зменшує масу байка на 225,5 кг :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...