Перейти до змісту

Шукаю перехідник (адаптер) на вентилятор з 3 pin на mini 4 pin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла потреба (певен не в мене одного таке було) замінити вентилятор в блоці живлення та охолодження на відеокарті. Ніби проблеми особливої в цьому немає, так можна підключити вентилятори на материнській платі від 3 pin роз'ємів.

Але хочеться зробити це напряму від самих девайсів.

От саме і шукаю перехідник (адаптер) на вентилятор з 3 pin на mini 4 pin, або хоча б сам mini 4 pin штекер.

Можливо в кого є, чи хто знає де є, буду вдячний за інформацію та будь-яку допомогу.

Ось таке

post-268-0-36552000-1363023125_thumb.jpg

Опубліковано

Виникла потреба (певен не в мене одного таке було) замінити вентилятор в блоці живлення та охолодження на відеокарті. Ніби проблеми особливої в цьому немає, так можна підключити вентилятори на материнській платі від 3 pin роз'ємів.

Але хочеться зробити це напряму від самих девайсів.

От саме і шукаю перехідник (адаптер) на вентилятор з 3 pin на mini 4 pin, або хоча б сам mini 4 pin штекер.

Можливо в кого є, чи хто знає де є, буду вдячний за інформацію та будь-яку допомогу.

Ось таке

А можливо скинути кращий варіант фото або намалювати від руки,щоб краще було видно.

Опубліковано

....

А можливо скинути кращий варіант фото або намалювати від руки,щоб краще було видно.

post-268-0-30634500-1363695051_thumb.jpg

post-268-0-83293100-1363695078_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...