Перейти до змісту

Ваш перший мобільний телефон ?

lerov

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 92
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

трошечки оффтопу, але в тему - вибачай ТС :)

поки згадував який перший телефон я мав, згадав свій самий-самий кращий телефон, ні до нього, ні після нього я не був таким задоволеним від телефону - це була любоффф :). Цей телефон до сих пір в робочому стані, в повній комплектації і складений в оригинальну коробці і я його не продам ніколи :)

SonyEricsson W550i

Sony-Ericsson-W550i.jpg

Опубліковано

ERICSSON GA628 куплений в 1998 за 50 баксів - сама простота ніяких годинників, ніяких ігор, тільки телефонування і смс. З наворотів: змінні кольорові панелі і кільця на антену. Дуже допоміг мені в житті, дякую йому за це )

i427photob_2931614_7331561.jpg

Опубліковано

Моїм першим телефоном був Siemens C35

sic35_01.jpg

Потім йому на зміну купив Siemens S55

10046168.2df1db118a6200508d085e993fc24975.jpg

Працює до сьогоднішнього дня, тільки от з клавіатурою халепа (((

Опубліковано

Далекий 1998 рік, GSM тільки з'явився на Україні, ми, троє друзів, заключили контракт з UМC і отримали Motorola T180. Ото було КРУТО. Склали графік користування, Тарифікація похвилинна, вхідний і вихідний дзвінки на вагу золота. У шефа тоді ще не було такого, і побачивши у мене цього красеня, тиждень мав перевірки. чи не краду чогось.

1241.gif

Опубліковано

Nokia 3330, в 2003 році отримав таке щастя. Як я любив цей апарат, особливо змійку, всім класом рекорди ставили. На сьогоднішній день апарат працює добре, за весь час один раз тільки акумулятор поміняли.

Nokia.3330.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Свій перший стартовий "Сім-Сім Ювілейний" купив за 200 грн.

+1

смс по 10 коп. :0155:, і це в той час коли мобільний зв"язок був не дешевою цяцьою!

Тай 200 грн. ТО гроші були...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...