Перейти до змісту

Шукаю послугу

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація в наступному.

На моєму GIANT'і досі стоїть (вже добігає до 3х років) стокове силіконове сідло. Не пам'ятаю модель, як на мене - зручне, напевно просто звик - але суть ось у чому. Є у нас хтось, хто відновлює покриття седел? Не хочеться міняти, справа не в грошах (350 ре не гроші), а в елементарній зручності. Звичайна зношеність, витерся верх, заважати їздити не заважає, але не має вигляду.

Хто що порадить?

Опубліковано

Ще поради?

P.S. Деметер, сідла на вигляд можуть бути і однакові, але жорсткість - різна. З магазину ж ніхто не дасть махнути мінімалку 5/10/15км, щоб відчути, "твоє" воно чи не "твоє".

Прошу надалі писати по темі, без дурниць.

Опубліковано

А чим моя порада не порада? :( Ще й дурницею обізвали...

Чи ви свято вірите в безсмертність сідел і будете його перетягувати поки за вартістю воно не буде як новий Фізік (лінк для тих, кому 350грн не гроші)? :0150:

Опубліковано

Demeter,я не хотів образити. Але ж в темі чітко написано

Є у нас хтось, хто відновлює покриття седел?

Тому і порада

купіть собі таке саме сідло

, в той час як
Не пам'ятаю модель
- не коректна. Такі
купіть собі
поради давати - ну, усе одно, що нічого не давати. Тема звучить по іншому.

Ще раз перепрошую.

Опубліковано

У мене друг брав стару шкіряну куртку вирізав форму і садив на клей.ну і звісно знизу прошити потрібно

Опубліковано

Я конечно-же хотел-бы дать совет, но не дам ;) Дам намек - седло явно не топовое ;) Просто нужно определить целесообразность этого дела. А ж...а к любому(в разумных пределах) седлу привыкнет ;)

Опубліковано

Майже переконали.) Пориюся в своїх архівах, у мене досі десь є характеристики мого Ескейпера. Може, десь можна замовити/придбати таке ж.

Робоча сидуля, люблю я її).

• 5 тижнів потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...