Перейти до змісту

Потрібна заміна двигуна

Portegue

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, потрібна заміна або ремонт двигуна на автомобіль марки BMW 7 E32, зараз стоїть М60 V8 3.0 (в пріорітеті 3.0 3.5) хто що, може порадити, або до кого можна звернутись за консультаціею що до того, який двигун можливо поставити, і що, для цього потрібно.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Самий простий варіант - ставити такий самий двигун, як і стояв.

Якщо ж хочеш інший мотор, то виникає чимало додаткових труднощів. Інший двигун може бути не сумісний з твоєю трансмісією, можливі проблеми з електронікою і т.п.

Опубліковано

Якщо хочеш авто залишити для себе то звичайно краще роби двигун. Купувати кота в мішку по моєму геть не варіант. Купив двигун, поставив, масло замінив і всі присадки і вийшли!

Опубліковано

post-5103-0-24048400-1383117782_thumb.pn post-5103-0-90458400-1383117051_thumb.pn https://www.google.c...&output=classic це як добратись від Іміджа

отут де виділено червоним прямокутником, находиться гараж одного мужичка якій завжди крутить БМВ.... правда в нього бачів тількі 3 серію... але попитка не питка!

П.С. то не є реклама просто знімаю там недалеко гараж то він там завжди колупається... і іншим Бешкі ремонтує... його гараж на углу перед останній ряд...

Опубліковано

post-5103-0-24048400-1383117782_thumb.pn post-5103-0-90458400-1383117051_thumb.pn https://www.google.c...&output=classic це як добратись від Іміджа

отут де виділено червоним прямокутником, находиться гараж одного мужичка якій завжди крутить БМВ.... правда в нього бачів тількі 3 серію... але попитка не питка!

П.С. то не є реклама просто знімаю там недалеко гараж то він там завжди колупається... і іншим Бешкі ремонтує... його гараж на углу перед останній ряд...

дякую, заїду спитаю шо да як.

Опубліковано

напишу популярно для тих хто пише всякій бред на рахунок, кота в мішку,(перше що мене буде цікавити, це компресія, вона мае бути у всіх циліндрах однакова 11, 12, 13) та присадок, ну і не бред про можливі проблеми з коробкою, електронікою і тд.

значіть так, почну з далека, кузов у мене e32 це bmw7 1994p на даний момент у мене двигун m60B30 тобто 3 літри на 32 кузов ставились також B35, B40 РІЗНИЦЮ МІЖ НИМИ можна прочитати тут http://coupeobzor.ru...-motor-bmw-m60/. Що з мотором на даний момент, і чому я хочу його замінити? мотор проїхав вже ~300000 всеб нічого але на холостих обертах його підтрясуе, це в районі 500-600 обертів, 800-900 все працюе ідеально, але коли стоїш на світлофорі чі ще десь це просто нестерпно, мотор ніби підтраюе, перша причина це компресія, вона там скаче від 7 до 11. робити мотора скажим так шкура выченки не стоит проїде після ремонту він не багато, а потім все по новій. Це на рахунок м60 мотора, е також його преемники м62в40- в44 данний мотор е в наявності в дуже хорошому стані, але проблема в тому шо його ставили на е38 е39 тобто 7 та 5, кріплення у нах зовсім інші чім в мене, тому їх треба грамотно переварювати. ну і якшо я буду ставити двигун більшого обему звичайно я буду міняти і коробку, і мозгі, і всі остальні нюанси шо будуть випливати, так от мені якраз і потрібно взнати ці всі нюанси, що мені потрібно перероблювати на кузові, кріплення чі ще щось + електроніка і тд. А для цього потрібна людина, сервіс де займаюця заміною моторів.

Опубліковано

на інжекторі??? ай молодець :_09:

мені більше всього подобаеця фраза *підкрутити* ніби це карб)))

так і треба піднімати на 800-900 а це не зовсім добре, (це коли прошиваеш можна тількі зробити наскількі я знаю) таке можна робити тількі від біди, називаеця це ремонт за допомогою молотка і бутилкі пива. це те саме те що витягнути підсос на карбі і так і з ним їхати, цікаво якій буде при цьому расход?

Опубліковано
мені більше всього подобаеця фраза *підкрутити* ніби це карб)))
Якщо не тямиш то не краще умнічай.

В інжектора є комп який контролює роботу ДВС нормальні оберти на ХХ в районі 700-800. І само по собі зрозуміло що комп "адаптується" руками кудєсніків.

ак і треба піднімати на 800-900 а це не зовсім добре, (це коли прошиваеш можна тількі зробити наскількі я знаю) таке можна робити тількі від біди, називаеця це ремонт за допомогою молотка і бутилкі пива. це те саме те що витягнути підсос на карбі і так і з ним їхати, цікаво якій буде при цьому расход?
Мдя, чоловіче, перш ніж писати таке в темі, повчіть принципи роботи інжекторних двигунів.
Опубліковано

добре можливо я не розумію як працюють інжекторні двигуни, да мені впринцепі і пофіг.... суть не в тому, оберти мені компресію не збільшать, і взагалі я не питав як виправити тряску, я питав де, як і в кого замінити мотор!!

Опубліковано

SysR , я вже вкотре прошу кинути пагубну манеру спілкування `не умнічай, сам дурак і а ти кто такой`

Опубліковано

і на майбутне, прошу говорити реальне рішення проблеми, або до кого за таким звернутись. (і тоді я не буду говорити того, в чему до кінця не впевнений)

Опубліковано

Portegue, ти також ай який молодець.

Дійсно на E32 кузов ставилися мотори M60B30 та M60B40, а от двигун 3,5 л був іншої серії. Це була рядна шістка M30.

Для початку я б радив розібратися зі своїм двигуном. 300 тис. доволі невеликий пробіг, а причини такого розбігу показів компресії по циліндрам можуть бути різні. Якщо блок алюсиловий, то варто зробити свого, якщо ж там нікасилове покриття, тоді дійсно вигідніше замінити двигун.

Опубліковано

на рахунок 3.5, згіден перепутав з м62, покриття в мене якраз то нікасиль я це вже давно взнавав, все через що двигун може трясти я вже перевірив, свечі, опори, коробка, та все інше.... робив повну діагностику, помилок в роботі двигуна немае....

Опубліковано

На скільки я знаю оберти інжекторного двигуна можна змінити без всяких прошивок регулюванням відкриття дросселя, що смокче повітря. Регулювання це здійснюється фіксацією в певне положення троса, який керується педаллю "газу", і думаю БМВ не виключення. Я не є спеціаліст по двигунах, можливо такий варіант не дуже добрий для інжектора, але спробував порадити. А витрата пального збільшиться лише на холостих обертах двигуна, на відміну від підсоса, який збільшує подачу пального в карбюраторних двигунах не залежно від кількості обертів.

Такий варіант був запропонований, як тимчасове рішення, поки не буде усунута причина тряски, яка вже так дістала топікстартера.

Ніби все сказав ... йду з теми

Опубліковано

якщо ще невирішив проблему то можу порадити хорошого моториста мені він робив двигун на е39 роботою задоводений. наберай розкажу 0504384741

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...