Fiore Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 08:30 Поділитися #1 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 08:30 Скажіть будь ласка чи реально, добитись того щоб на акустіиці 5.1 іграв багато-канаьний звук mp3 файли. В мене стоїть інтегрована звукова карта і немає бажаного звука, на 2.1 mp3 звучить реальніше чим на 5.1:(, але є думка... що якщо купити "реальну" звукову карту можна добитись бажаного ефекту І чи це реально зробити просто задопомогою програм (без покупки дорогих карт), щоб настроїти звук??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Zibers Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 11:43 Поділитися #2 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 11:43 Мдя.. тут найдуться кращі специ за мене. Але озвучу своє ІМХО Музон краще слухать в режимі стерео (майже те саме що і 2,1 ). На 5,1 звук розкідається, але це не тот ефект що ти очікуєш. Звичайну мр3 тоже можна розкінути тим самим вінампом, але лічно я користуюсь JetAudio Приклад-Ліц. муз ДВД і ті самі мр3 з високим бітрейдом. На двд високої якості (фільм, кліп, музика) передбачено багатоканальна система відтворення звуку. Тому на тили, фронти і центр ідуть різні звучкі. A mp3 ісходно - це тільки стерео. Вивод. Купуй нормальну звукову (за умови наявності системи 5,1-7,1 ), все одно не пожалієш, - фільми, ігри і даже та сама музика буде супер. Але якщо зациклитися тільки на музиці, то Hi-Fi колоночкі і та ж сама звукова і буде тобі щастя. Знатокі, пліз, не поностє від можливого незнання деяких речей..краще розкажіть. Мені також цікаво.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NORBY Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 16:26 Поділитися #3 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 16:26 SC Creative Audigy SE - 140 грн і купа насолоди! Не так дорого а якість звуку і ефет буде значно кращий! Ще дуже багато залежить від колонок, так що треба точніше знати що і де. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fiore Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 16:44 Автор Поділитися #4 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 16:44 SC Creative Audigy SE - 140 грн і купа насолоди! Не так дорого а якість звуку і ефет буде значно кращий! Ще дуже багато залежить від колонок, так що треба точніше знати що і де.Шо саме залежить від колонок??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fantazy Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 18:24 Поділитися #5 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 18:24 Ну в мене колонки : Свени 5.1 IHOO IR . Звуквовуха така як ти писав шо зробити шоб їх харашо настроїти ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scorpio Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 20:42 Поділитися #6 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 20:42 Незабувайте що їх ще треба правильно розтавити-підключити-настроїти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NORBY Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 06:23 Поділитися #7 Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 06:23 Ну в мене колонки : Свени 5.1 IHOO IR . Звуквовуха така як ти писав шо зробити шоб їх харашо настроїти ? Розставляєш по правилам колонки на максимальну довжину проводів в комплекті, налаштовуєш правильно гучність колонок не більше 50% потужності, заходиш в настройки звукової картки і там ставиш в ЕАХ ефектах Серроунд ефект, найдеш побачиш. Воно грамотно розібє стерео, або з ефектом 3Д приміщення, або просто скопіює на всі колонки стерео! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 09:09 Поділитися #8 Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 09:09 За пиво можу прийти показати а тепер уважно читаємо пункт 1.5 Правил конференції Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fantazy Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 09:22 Поділитися #9 Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 09:22 та я так і зробив.. норм грають просто думав ше якось настроїти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fiore Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 09:28 Автор Поділитися #10 Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 09:28 та я так і зробив.. норм грають просто думав ше якось настроїти Ну ти модний чого ше хтіти від цих колонок вони в тебе ітак гепають... Да якщо взяти так тільки між нами то мене мої тоже влаштовують, але тут спрацьовує український менталітет Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 12:22 Поділитися #11 Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 12:22 почався флуд, тема закрита. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.