Перейти до змісту

Linark - обманює покупців

datacopy

Рекомендовані повідомлення

Замовив у нього 2-ва планшета Ainol з теми http://board.lutsk.ua/topic/126774-prodam-plansheti-ainol-v-najavnost-v-lucku-z-garant/

Один був в наявності, то обіцяв в пятницю 15.02.13 передзвонити та продати. 2-гий обіцяв на суботу 16.02.13.

Субота, неділя понеділок - мої пододинокі дзінкі без відповіді.

Понеділок - повідомлення у приват - і знову пропав.

Так що не рекомендую з ним зв'язуватись. Дуже недобросовісний продавець.

p.s. Тему з моїх комплейном просто видалили, замісь того щоб дати йому можливість прокоментувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ще не обманює. Він же ж не взяв в тебе гроші і не пропав з кінцями, як зараз часто буває.

А життя така штука що форс-мажор в будь-яку мить може статись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а гроші вже були заплачені, чи Вам просто пообіцяли планшети?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухай шановний, що це за х..ня, в чому я тебе обманув? чи я в вас взяв гроші?

в тому що я був не на звязку в вихідні дні і цим вас образив, бувають накладки і я здається відписав вчора в пп і уточнив актуальність замовлення, на що отримав відповідь: Хіба що буде якась мега знижка!

хочете халяви , ідіть купуйте на Аукро.

і не треба ср.ти в темі і створювати нові, а якщо хочете про щось поговорити в вас є мій номер.

Прошу модераторів видалити тему, або перенести цю істерику в флейм, якщо пан хоче ще поговорити

З.І вибачте за емоції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один був в наявності, то обіцяв в пятницю 15.02.13 передзвонити та продати. 2-гий обіцяв на суботу 16.02.13.

Понеділок - повідомлення у приват - і знову пропав.

Ви щось плутаєте дні ; ви до мене звернулись в пятницю 22.02.13 р.

Шановний datacopy я хочу почути ваші аргументи, можна по телефону можна в пп або тему, в чому я "Дуже недобросовісний продавець" а то ви тему закинули, а аргументи ні

З.І якщо я своєї несвоєчасною відповіддю нарушив якісь ваші глобальні плани-вибачте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені шось по гарантії дай знать плз... бо люди хвилюються, а я крайній... Без претензій, просто вийди на зв"язок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені шось по гарантії дай знать плз... бо люди хвилюються, а я крайній... Без претензій, просто вийди на зв"язок.

Блін, Mix в тебе ж є мій номер телефону, набери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так трубочку візми ж...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так трубочку візми ж...

Соррі ти на Києвстар дзвониш, ша наберу))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя ситуація розрулилась. Продавець цілком адекватний, а форсмажори бувають в усіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купувалися у Linark - знайомим два планшета, ніяких неприємних моментів не було, всі задоволені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я порівняв репутацію топікстартера і продавця - то для мене все стало ясно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував дрельку і болнарку все ок!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тему переношу у флейм, видаляти думаю не варто, бо хто зайде й прочитае, той зробить правильнi висновки й зрозумiе, кому тут реклама, а кому антиреклама получилися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перечитав декілька разів вброс - не знайшов об"єктивних причин для "нєгодованія".

От якби ТС, замовивши товар, проводив попередню оплату замовлення або хоча б якийсь завдаток, тоді згоден... а так, інколи краще жувати, ніж говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продавец может и адекватный, только у меня так и не получилось у него купить планшет.

Написал я 21 февраля, как раз заранее 8 марта на подарок. В наличии не было, сказал что через день два привезет, ок. 26 фев. отписал "ніби приїхав, зараз подзвоню на АЛюкс і дам знати, бо фізично не встигаю.". Без вопросов, все мы люди, жду... 2 сообщения от меня с просьбой прояснить ситуацию... ответов не получил...уже 6 марта. Ок, у меня нет никаких претензий к продавцу, это просто факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клон detected

Замовив у нього 2-ва планшета Ainol з теми http://board.lutsk.u...lucku-z-garant/ Один був в наявності, то обіцяв в пятницю 15.02.13 передзвонити та продати. 2-гий обіцяв на суботу 16.02.13. Субота, неділя понеділок - мої пододинокі дзінкі без відповіді. Понеділок - повідомлення у приват - і знову пропав. Так що не рекомендую з ним зв'язуватись. Дуже недобросовісний продавець. p.s. Тему з моїх комплейном просто видалили, замісь того щоб дати йому можливість прокоментувати...

Продавец может и адекватный, только у меня так и не получилось у него купить планшет. Написал я 21 февраля, как раз заранее 8 марта на подарок. В наличии не было, сказал что через день два привезет, ок. 26 фев. отписал "ніби приїхав, зараз подзвоню на АЛюкс і дам знати, бо фізично не встигаю.". Без вопросов, все мы люди, жду... 2 сообщения от меня с просьбой прояснить ситуацию... ответов не получил...уже 6 марта. Ок, у меня нет никаких претензий к продавцу, это просто факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому клон?

Я бачу картинку такою:

продавець не вперше "пропадає", не виконуються попередні домовленності , що приносить розчарування потенційним клінтам і не бажання мати справи на майбутнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крім усього співпадають і дати замовлення "двох" користувачів. схоже на збіг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крім усього співпадають і дати замовлення "двох" користувачів. схоже на збіг?

хоть убий не бачу де дати співпадають! тикни носом!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви щось плутаєте дні ; ви до мене звернулись в пятницю 22.02.13 р.

Написал я 21 февраля

Думаю, Linark, краще знає

не впевнений, що така аналогічна запарка могла трапитися практично в один день з двома різними людьми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Saddy, я Антаріуса знаю особисто, це не клон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вопросов больше не имею... Ошибочка вышла. Прошу понять и простить.

Але погодьтеся, схожі ситуації, правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могла статися, планшет привабливий потенційним покупцям за ціною. В обох випадках люди чекали.

В магазин привезли "дефіцит", створилася черга бажаючих з одинаковими "клонованими" намірами придбати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Saddy, я Антаріуса знаю особисто, це не клон

А що, те що ти знаєш людину особисто виключає можливість мати нею два акаунта? Інтєрєєєєєсно. Хоча також не бачу зв'язку між цими ніби-то клонами.

А по темі, не знаю як це назвати, має Linark звичку пообіцяти і не виконати, наприклад обіцяє знайти запчастину і подзвонити чи написати в ПП, але чи забуває чи що. Обманом це назвати важко, але факт є факт. Купував в нього болгарку і перфоратор, єслі шо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...