vetalforever Опубліковано 21 Лютого, 2013 в 11:57 #51 Опубліковано 21 Лютого, 2013 в 11:57 Як тільки заглянув в топік, одрвзу була думка про ганий будинок, дружину біля клумбочки, діток на газоні в пісочниці, сімейну вечерю. Що може бути краще?Прочитав слова Ярослава та інших прибічників подорожі, я погоджуюсь, що треба поєднувати те і інше.додам лишень, що гроші треба все ж збирати на власний будинок, щоб було куди повернутися з подорожі, адже як каже народ "В гостях добре, а вдома ще краще"
Otto Kreer Опубліковано 22 Лютого, 2013 в 15:35 #52 Опубліковано 22 Лютого, 2013 в 15:35 " якось невдобно " - ТС запитав думку, ми тут всі пересварились, а сам він живе окремо від теми ... Якось негарно, нє ?
Tolik_lt Опубліковано 22 Лютого, 2013 в 15:37 #53 Опубліковано 22 Лютого, 2013 в 15:37 уїхав куда-то подорожувать...або на стройці занятий
Otto Kreer Опубліковано 22 Лютого, 2013 в 15:41 #54 Опубліковано 22 Лютого, 2013 в 15:41 уїхав куда-то подорожувать...або на стройці занятийТа ні пане Анатолій, він тутички згідно статистики... не поважає він нас, а ми то старались, відкрились так сказать )))я ось подумую задати питання на обговорення - Встановити супутникову антену на 19, 2 градуси чи завести коханку
Tolik_lt Опубліковано 22 Лютого, 2013 в 16:09 #55 Опубліковано 22 Лютого, 2013 в 16:09 якщо ви більше "подивитись"-то ліпше антену, а якщо "поучаствоувать"-то коханку
Otto Kreer Опубліковано 22 Лютого, 2013 в 16:25 #56 Опубліковано 22 Лютого, 2013 в 16:25 якщо ви більше "подивитись"-то ліпше антену, а якщо "поучаствоувать"-то коханкуТа полюбе подивитись !
aroma Опубліковано 23 Лютого, 2013 в 18:28 Автор #57 Опубліковано 23 Лютого, 2013 в 18:28 Я уважно стежу за усіма відповідями. Дякую за усі відповіді.Усі питання адресовані вам, шановні юзери борди. Усі коментарі дуже цінні та цікаві.Я читаю і роблю висновки.Ще раз дякую, а тему можна продовжувати.
Yarchik Опубліковано 23 Лютого, 2013 в 18:53 #58 Опубліковано 23 Лютого, 2013 в 18:53 О, ще хочу таке сказати. Колись, коли мені було моїх 14 років, я мріяв про комп'ютер. Мої однокласники "читали" журнали "Playboy", а я гортав прайс-листи з "Галицьких контрактів", і вивчав конфігурації комп'ютерів. Моєю мрією був 486DX з 8MB оперативки і з вінтом хоча б на 120 МВ, а на Pentium я навіть не посягав... Зараз у мене комп'ютер, ноутбук, є ще два ноути - стареньких, але які значно потужніші від того компа, про який я мріяв. Так само з телефонами. Я мріяв про Nokia 7110, а зараз бавлюся потужним смартфоном Samsung Galaxy Note (хоча Nokia 7110 нещодавно теж купив ). Колись, в 1998 році проїхався зі знайомим на його б/вшній, пригнаній з-за кордону багаторічній іномарці, і вважав, що такий автомобіль - це просто вершина бажань. А зараз дупа їздить на ще кращому. ... До чого це я веду? Якби я починав тоді ж збирати гроші на комп'ютер, на омріяну мобілку чи на автомобіль - мені б довелося багато в чому собі відмовити, не ходити на пиво, піцу, і довгенько мені, студенту, треба було б їх збирати... А так пройшло кілька років - і я, не особо збираючи коштів, маю те, що хотів. Виявляється, "надо чуть-чуть подождать" І, звичайно ж, працювати. Свого будинку я досі не маю, та й навіть квартири теж не маю (в Луцьку). Якби не купував гаджетів, не їздив по закордонах, і брав би свого часу кредит не на машину, а на квартиру - то мав би житло. Але гадаю, що його матиму, якраз відчуваю, що настав час "захотіти" і працювати в тім напрямку. А от спогади від поїздок - вони приємні навіть і на орендованій квартирі (цілком пристойній, до речі, хто був - той підтвердить) Якщо вибирати - то я поступив би так. Дочекався б весни, і поїхав би в недорогий автобусний тур (але бажано без нічних переїздів) Європою (обов'язково - через Прагу). Ціна такого туру - 350-450 євро на людину, ну і з собою варто мати пару сотень. Тобто, в 1000 у.о. одному можна легко вкластися. Або ж поїхати просто в Прагу на 3-4 дні, це може бути дешевше. Потім повернувся б, і за пару тижнів зробив би вибір для себе: їздити, чи ні. До речі, практично всі мої знайомі, які будувалися, погоджуються, що лише закінчивши будувати будинок - вони знають, як будувати будинок. І другий би в них вийшов значно кращий і дешевший
jack74 Опубліковано 23 Лютого, 2013 в 19:22 #59 Опубліковано 23 Лютого, 2013 в 19:22 ДЕ б ти не подорожував, СКІЛЬКИ б ти не подорожував би, завжди повинен бути куточок, де б тебе чекали... Вірніше, що був хтось, хто б тебе чекав і завжди був тобі радий. Це батьки, діти, кохана людина. А вони повинні десь жити Тобто, спершу - будинок Але я маю на увазі не хороми "не знаю нафіга, але щоб більший (крутіший) чим в сусіда", а затишне гніздечко А тоді можна і в подорож.
Yarchik Опубліковано 23 Лютого, 2013 в 19:40 #60 Опубліковано 23 Лютого, 2013 в 19:40 Прага вдень. Фоткав і трохи фотошопив я. Це для затравки тим, хто сумнівається
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.