Перейти до змісту

Моя країна суцільна руїна..

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кто последние недели ездил в Буковель и не такие дороги видал. При скорости 60-70 км\час адреналина больше чем при спуске с 16C на прямых лыжах.

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

За адреналін - так, але ж якби танком їхав. Ці дороги нам стають в солідну копійчину. Ніби й намагаєшся об"їхати ті ями, але вони всюди, як не правим - то лівим колесом мусим вскочити. Сьогодні в новинах показували дороги Фінляндії, де пів року зима (з огляду на дорожнє покриття цього не скажеш) - заздрю тим водіям. А в нас купувати дороге авто немає сенсу - або грошей немає або дорожнє покриття "відсутнє".

Опубліковано

Якщо додати суми потрачені на перерозхід пального , часу та грошей на ремонт зза поганих доріг- то вийде сума ,за яку ці дороги таки можна поліпшити.

Все питання в організації влади всіх рівнів.

Яку владу мав простий польський урядник в простому українському селі 70 років назад, що ті ж самі українці держали в порядку і власне обійстя і дороги.?

Провертикалы влади були люди в першу чергу з державним мисленням і весь народ це відчував.

Як і бачив результат.

Опубліковано
... А от КУЗЬМІ :ok: :ok:

Как по мне "Скрябин" один из немногих исполнителей у кого песни со смыслом.Песня, таки да, чистая правда...

даааа... Скрябін ГЕРОЙ!!

Спустився на рідну землю і побачив, як живуть земляки?

Показав нам те, що ми й так бачимо щодня? Я таких "кліпів" щотижня можу гору назнімати. А що від них толку?

А колі він під владу лягав, то це його не зачіпало? Хай би приїхав от в ці села і познімав би там своє "Шейканемо", поганяв би панти серед отого збіднілого люду.

Він повз тих бабульок проїзджав і ні біля однієї не зупинився, щоб підвезти!

Знайшли, блін, борця...

Опубліковано

шо конкрєтно мав на увазі Скрябін:

достаточно выйти на улицу, чтобы увидеть все то, что я снял на телефон. Я даже не монтировал съемку, а просто снимал всех людей, которые ходят вокруг. Я пришел к выводу, что люди просто привыкли к тому, что их окружает. Никто не хочет ничего менять. Я был в Польше и Словакии в селах, которые намного беднее даже наших. Но там элементарный порядок. Там людям почему-то мешают куриные и гусиные какашки. Мешают свиньи, выбегающие на трассу. А вот нашим это не мешает. Я думаю, что причину надо искать в своей ментальности.

- Ты говоришь про ментальность наших людей. Но ведь люди не могут, например, сами стелить новый асфальт.

- Я не про асфальт. Там, в клипе, много людей попало в кадр. За четыре часа этой поездки ни одной улыбки на лице.

- Но чего им улыбаться, когда они ходят по всем этим ямам?

- Они привыкли по ним ходить. Они не знают выхода. Поэтому и не улыбаются. А все намного проще. Просто нужно убрать свое говно. Вернуться к себе и посмотреть с улыбкой из-за своего заборчика. Не надо денег, чтобы подровнять забор у себя дома. «Руїна» внутри. Эти люди просто привыкли. Было бы куда целесообразнее пойти и на последние сто гривен не набухаться в говно, а купить лопату и это говно убрать.

http://blogs.korrespondent.net/journalists/blog/raimanelena/a100519

Опубліковано

О! от і весь "герой".

"Хто винен? та сам народ і винен, бо він бидло."

Розповідати, блін, буде, як заборчик підрівняти, м.....

Опубліковано

Так, кожен прибирає.

І заборчик рівняє.

І лопатку купує. І фарбочку на якісь зекономлені копійчини...

І в поле йде спозарання. І до заходу сонця... Пахати. Бо жерти не буде що. Ні йому, ні дітям, ні худобині... Бо через пів-року рідна країна кине з цінами. Бо через пів-року рідна країна після чергових виборів ще раз покаже, як їй на нього плювати. На нього і на його дітей, на його рідних і близьких, на його біди і мороки...

А тут діти в школу йдуть, за щось треба вдіти, взути... А тут ще й мати тяжко захворіла, а в лікарні нагло кажуть "йди геть, раз нема грошей"...

І виходить він до того заборчика, а бажання вже нема, а руки вже опустилися...

Опустилися від цього бля...ва навколо..............

Опубліковано

ой, і звідки у такого завжди цинічного jack74 така сльозлива патетика?

Так пожаліти народ, а заодно і себе - це ж улюблена розвага українців.

А ще про терплячість і працелюбність потеревенити :_07:

Опубліковано

jack74, якраз проблема в тому шо не кожен робить! Більшості плювати на ту купу лайна, по якій ходять. А людині, яка ризикне зробити зауваження на рахунок плювання насіння на вулиці, можуть і в морду дати.

Опубліковано

я вже колись в якісь темі писав як цей мудак викидав обгортки з-під морозива на Театральній площі... доречі з того ж таки Хамера.

популізм... такий популізм...

Опубліковано

ой, і звідки у такого завжди цинічного jack74 така сльозлива патетика? :)

цікаво.... і з чого ж ти взяв, що я цинічний?

паршивенько ти в людях розбираєшся

Опубліковано

я вже колись в якісь темі писав як цей мудак викидав обгортки з-піз морозива на Театральній площі... доречі з того ж таки Хамера.

популізм... такий популізм...

о! хороший прімєрчік, думаю, де я це чув. мудакувато поступив, я згоден. la20, ось і відповідь на твоє питання

Опубліковано

Так, кожен прибирає.

І заборчик рівняє.

І лопатку купує. І фарбочку на якісь зекономлені копійчини...

І в поле йде спозарання. І до заходу сонця... Пахати. Бо жерти не буде що. Ні йому, ні дітям, ні худобині... Бо через пів-року рідна країна кине з цінами. Бо через пів-року рідна країна після чергових виборів ще раз покаже, як їй на нього плювати. На нього і на його дітей, на його рідних і близьких, на його біди і мороки...

А тут діти в школу йдуть, за щось треба вдіти, взути... А тут ще й мати тяжко захворіла, а в лікарні нагло кажуть "йди геть, раз нема грошей"...

І виходить він до того заборчика, а бажання вже нема, а руки вже опустилися...

Опустилися від цього бля...ва навколо..............

ти в селах коли останнiй раз був ? там в обiд трапляется одна твереза людина на все село, й то дитина 10ти рокiв, а ти про лопатку й фарбу на зекономленi. Хто ще нормальний, той спочатку паше потiм бухае, остальнi спочатку бухають а потiм й на роботу йдуть

Опубліковано

мінімум раз в тиждень регулярно.

"Заборчик" - це з слів "хероя" взято, в мене - така собі алегорія.

MANJAK11, ти просто, певно, не вловив нитку розмови.

Я намагався пояснити, чого в людей опускаються руки і вони плюють на ті заборчики (на які звернув увагу "великий" Кузьменко) і йдуть бухати

Опубліковано

мінімум раз в тиждень регулярно.

"Заборчик" - це з слів "хероя" взято.

MANJAK11, ти просто, певно, не вловив нитку розмови.

Я намагався пояснити, чого в людей опускаються руки і вони плюють на ті заборчики (на які звернув увагу "великий" Кузьменко) і йдуть бухати

можливо й так, недопоняв

Опубліковано

В нашому сьогоденні необхідно вирішувати причини щоденного бухання і опускання рук тими, хто може працювати і не бухати заради свого майбутнього. А майбутнє в таких варіантах не всі хочуть бачити... Хай живе "НАША" Україна.

Опубліковано

Починати слід зі шкіл.Як може вирости дитина нормальним свідомим законослухнянимчи просто дисциплінованою людиною-якщо в школі та навколишній території бруд, бардак,ями та всі інші ,,прекрасні,, пейзажі нашого життя.?

Ніколи не буде дитина слухати вчителя, а потім не буде зважати на інтереси суспільства, поки бачитиме, що в нас добре живе не той , хто добре вчився, а той, хто має волохату лапу, широку спину, чи просто вигризає свій шмат,наплювавши на всіх та вся ,і навіть не розуміючи,як він копає яму своїм власним дітям.

Треба починати з дисципліни та колективізму із самого малку.

Ordnung muss da!

Опубліковано

Дитина років з 6 живе в соціумі. Міняти "порядки" тільки в школі марно! Треба міняти кругом! І змінитись має щось в головах людей.

Опубліковано

а поки ми тут пишемо-читаємо, автор виклав 26.02 нове відео на пісню про Львів . І теж зняте з авто.

і знов з телефоном на машині ... на цей раз по Львові із сестрою Таньою (пішки з айфоном) і Мамуською справа від мене ( один раз видно її руку в кадрі біля медуніверу ) !

25 лютого 7.30 -12.00

кавалки зняті у вівторок 26.02 зранку)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...