Перейти до змісту

Тема шанувальників авто марки "Запорожець"

Voytik

Рекомендовані повідомлення

Вакуум той самий - він ставився на москалі, зази та гази, уази. Постав пружинки, проїдься. Якщо щось буде не так, то спробуй поміняй їх місцями, якщо ж, звичайно, не видно яка куди, але там і так видно що одна з них м'якша.

Відносно того що не заморочувались, то це факт. Але і на тазики теж ніхто не заморочується. Це, нажаль, лотерея.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь

Ну от таке-ото.

А можна більше фото по встановленню Вазовського карбюратора (мається на увазі з різних сторін чи багато робити доробок по фільтру і тросіку газулькі) В батька на Луазі к-133 (хочемо замінти але самої процедури небачили) від багатьох чув що можна поставити карб від жигуля і буде щасття Цікавлятьосновні нюанси по встановленню і якого краще ставити на волинянку 5-го чи8-го карба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продам свого горбатого запорожця терміново у звязку з покупкою іншого авто.... віддаю за ті гроші, що купував - 1300 у.о. (не враховуючи того що в нього вклав не маленьку суму)... мо кого зацікавить - пишіть в приват!!!!!!!!! є деталі які ще не встановлені на авто за браком часу та ще 2 мішка запчастин..... машинку можна подивитись в мене дома або незабором буде кружляти по луцьку!!!!!!!!

http://auto.ria.ua/a..._11012460.html- ссилка бо не грузить фото....

post-16509-0-76077700-1366996837_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від багатьох чув що можна поставити карб від жигуля і буде щасття Цікавлятьосновні нюанси по встановленню і якого краще ставити на волинянку 5-го чи8-го карба
В мене 83 стоїть, тільки на ЗАЗику. На ЛуАЗик ставити легше - місця повно. Є два варіанти встановлення - через паук під 4 шпильки та на рідний паук через перехідник. Почніть з цього. Тросик я обрізав 8й та прикрутив з'єднанням з електричної колодки (трубочка з болтиком) до рідного троса - "зробив на рідному тросі 8й кінцевик". З підсосм гірше - до цього часу ще не зробив. А карбюратор краще ставити 81. Фільтр від АЗЛК-2141. На ЛуАЗ встане повністю з усіма баняками. Але, скоріш за все, на ЛуАЗ запросто може стати і рідний жигулівський фільтр, але це якщо ставити на паук з 4ма шпильками.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю на Волинянку непогано піде карб. Озон 2105-20. В порівнянні з Солексами, Озони більш надійніші (набагато рідше прочищати продувати їх треба, перевірено на власному досвіді), простіші. Особисто я радив би Озон + вони дешевші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Ukrainec, як там з БСЗ? Я собі вчора поставив, сьогодні дорегулював трошки. Трамблер взяв 5406.3706-05, він ніби ближче по характеристиках до нашого, катушка звичайна тазовська, комутатор 0729.3734. Спочатку заводилась невідомо як - як їх схочеться. Сьогодні ніби вернув трамблер в положення, що і вчора грався, але сьогодні робить. Теж зробив перше коло - різниці не побачив, але заводиться гірше. Можливо з карбюратором проблеми, в ньому вже дросельна заслонка підлагує, а на новий грошей поки немає. Далі буде видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ukrainec, як там з БСЗ? Я собі вчора поставив, сьогодні дорегулював трошки. Трамблер взяв 5406.3706-05, він ніби ближче по характеристиках до нашого, катушка звичайна тазовська, комутатор 0729.3734. Спочатку заводилась невідомо як - як їх схочеться. Сьогодні ніби вернув трамблер в положення, що і вчора грався, але сьогодні робить. Теж зробив перше коло - різниці не побачив, але заводиться гірше. Можливо з карбюратором проблеми, в ньому вже дросельна заслонка підлагує, а на новий грошей поки немає. Далі буде видно.

Гуд! на низах тагне як "віл", що раніше не спостерігалося. Заводиться з "чверть" оберта.

В мене лише проблема виникла через векумний регулятор старої конструкції, що йшов без підшипника, як дві накладні пластини. Почав заїдати через певний період. Зараз куплено вже звичайний, на підшипнику регулятор і буду його встановлювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, хто міняв ущільнювачі на вікнах? Від якого "звєря" брали і чим склеювали? Від чого підходить на форточку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є два чи три колісні диски (металеві) на ЗАЗ 968 б/у в хорошому стані, та скло задніх ліхтарів(нове, пара), можливо комусь потрібно, продам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_02:

1932215.jpg

(Продолжение)

- Блеать... отдашь за сколько?

- За один день отдам ( протестируешь час, оформление час )

- Сумму скажи в цифрах

- 2

- Что 2 ?

- За 2 часа оформим

- Да цена машины какая ??????????????

- А... так бы сразу и сказал, что цена, голову мне морочишь... но с ценой я пока не определился...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

останнє речення досить типове на заз форумі в розділі Продаж :)

особливо якщо "в машіну било нємєряно вложено!!!" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

доречі. в липні черговий зазтусняк. хтось з лучан бажає приєднатися до глобального соціуму?

в цьому році хозяєва зльоту львівьский клуб, з нагоди свого ювілею.

як завжди Україна приймає гостей з інших країн, та українські клуби в тому ж числі звісно.

на всяк випадок кину тут програму.

ПРОГРАМА СВЯТКУВАННЯ 30-РІЧЧЯ АФК "ЗАЗ-Козак" ТА МЕГА-ЗЛЬОТУ

19.07.2013 – п’ятниця (приїзд)

11.00-19.00 - заїзд учасників, поселення;

19.00-23.00 - привітальна вечірка - представлення клубів гостей, вечір знайомств (базовий табір «Верещиця»), все приносимо з собою.

20.07.2013 - субота

09.00 – сніданок;

10.00 -11.00 – поїздка до Львова;

11.00-12.00 - виставка машин на (пл. Ринок, пл. Міцкевича, вул. Валова, тощо…);

12.00 -13.00 - екскурсія по місту для водіїв і штурманів (презент від «ЗАЗ-Козак»);

13.00 - урочистості - привітання VIP-персон (мер, губернатор?) клубу з 30-річчям, - групове фото в костюмах епохи з вежі чи з вікна міської Ратуші всіх машин;

13.00-14.00 - відвідування фотовиставки "Нам 30 років", автобазар;

14.00-15.00 - обід (в подвір"ї «Музею ідей»), козаки – куліш;

15.00-16.00 - медіа-презентація клубу, перегляд короткометражних відеофільмів «ЗАЗ-Козак»;

17.00-18.00 - виступ групи "Коралі", навчання аутентичного українського танцю;

18.00-19.00 – повернення до бази «Верещиця»;

20.00- аж до рання - святкова вечеря (презент від «ЗАЗ-Козак»), концерт...

21.07.2013 – неділя (від’їзд)

10.00-13.00 – сніданок;

13.00-15.00 - відпочинок, купання в озері, спілкування;

15.00-15.30 - виїзд до Львова (формування колон: «На Карпати» , «На море», « в Німеччину, «До дому»);

15.30-17.00 - проїзд центром міста, вільна або знову екскурсійна програма за інтересами

Примітка: в Програмі можливі незначні зміни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подскажите де купить задние амортизаторы на 968. На базаре просят 160 грн, но при этом говоря что гавно полное. Мож аналог какой есть?

мда. короче бачу що все туго....

щоб рідний добре чистив, він сам має бути чистим, і масло рідке, а не гудрон, і налите точно по рівню, а не аби скільки.

гезелевский, мова йде про сам тільки фільтруючий елемент. коштує 100 грн. москвічовский десь 50 грн.

10124-22.jpg

картерні гази врізаються в патрубок, що йде від фільтра до карба. а не перед фільтром.

Поставил себе такой (газель), ну явно не 100 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від Таврії підходять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Подскажите де купить задние амортизаторы на 968. На базаре просят 160 грн, но при этом говоря что гавно полное. Мож аналог какой есть?

АГАТ-Спорт таврійські задні - саме воно! Сам на таких їзжу.

Питання до тих хто ставив БСЗ. Хто пам'ятає в яку сторону відклоняються грузики в трамблері? Мудохаючись з БСЗ дійшов висновку що а ні волговський а ні москвичевський трамблер нам не підходить, т.я. він обертається не в ту сторону (волговський обертається в ту що треба, але його неправильно зробили/переробили на заводі). Система випередження запалювання не працює т.я. відцентровий регулятор не може викинути грузики в потрібному напрямку. Можливо хтось порівнював свій трамблер з рідним ЗАЗовським і грузики стоять в порібному напрямку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось щось знає про запорожець купе на акумуляторах, який стоїть в політеху? коли він вже виїде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я трохи знаю, опишу в декількох словах. Там в основі саморобна рама, на яку начепили вкорочений кузов запорожця. Підвіска також зібрана на елементах підвіски ЗАЗа, рульова рейка з Таврії. Взагалі, це має бути так званий "послідовний" гібрид. Тобто там є бенз. двигун зі скутера, який крутить генератора, той, в свою чергу, підзаряджає декілька акумуляторних батарей, які живлять силовий електродвигун, від якого авто і буде приводитись в рух. Вже скоро має виїхати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Є в наявності запчастини до ЗАЗ як нові та Б/У, питання в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Список запчастин на даний час:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Привітайте мене! Тепер я власник 968М, Якщо не зберу, то будуть запчастини)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що він, в розібраному стані?

ага :)

Підкажіть, буль ласка, де можна знайти запорожця в якогось діда у Луцьку або поблизу міста, дуже потрібний донор і бажано в непоганому стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Де можна купити?:

1 ГЦС

2 Латунні (якщо не помиляюсь :)) трубки для гальм та зчеплення (швидше за все треба всі міняти, в якому вигляді вони продаються?)

3 Гальмівні циліндрики (в колеса, перед та зад)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 TARAS96 відчуваю що ти гемор купив, а не машину

2 All

хто на якому бензині їздить? А то я якось відстав від життя - все лісапед та й лісапєд... :D пів року не викатував навіть

Я вось востанє заправив 92м, то машина геть "захворіла", як не крутив запалювання: то в трубу "пердне", то не тягне як треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, саме гемор по ціні металолому. Там ще дно диряве, з проводкою наплутано.. То що краще продавати чи можна робити? Бо щось відчуваю, що він дорого мені обійдеться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ХЗ?

ЗАЗ то така машина, яку треба ремонтавати самому, якщо відчуваєш, що осилиш - вперед, якщо ні то продавай

Спробуй пошукати ціліший, якщо знайдеш - купуй, ні то ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...