Перейти до змісту

Продам зарядний пристрій для авто аккумуляторів

deluxkangoo

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Цікавить перетворювач напруги 220--12 Вольт щоб можна було використовувати як розетку прикурювачи для підключення автомобільного пилососа, компресора, тощо.

Опубліковано

Цікавить зарядне до акума закритого типу Centra futura ca602 60ma/h

Яка різниця відкритий/закритий, Centra/футура/нефутура :0165: ? В цих зарядних що продає deluxkangoo , принцип "обмежувача струму" тобто стабілізатор струму , і при зарядці обмежується струм (ампер 10 я так думаю) , Отже для зарядки вашого (чи будь якого іншого акума до повного заряду) просто ділимо 60А/Г на 10 і маємо час повної зарядки вашого акума. А так для зарядки і щоб акум набрав ємності і "плотності" ставимо на 12 годин і радуємось результату) :0152: Якось так)))

Опубліковано

Яка різниця відкритий/закритий, Centra/футура/нефутура :0165: ? В цих зарядних що продає deluxkangoo , принцип "обмежувача струму" тобто стабілізатор струму , і при зарядці обмежується струм (ампер 10 я так думаю) , Отже для зарядки вашого (чи будь якого іншого акума до повного заряду) просто ділимо 60А/Г на 10 і маємо час повної зарядки вашого акума. А так для зарядки і щоб акум набрав ємності і "плотності" ставимо на 12 годин і радуємось результату) :0152: Якось так)))

Не зовсім так. Нічого не потрібно ділити і не потрібно слідкувати за часом. Автоматично. Читай тему спочатку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...