Перейти до змісту

17 лютого вибори в Обласну Раду

foxx77

122 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це правда? бо я взнав з флаєра на під'їзді агітації за Удар, на оф. держ. сайтах ніякої інфи про вибори, я худєю з нашої країни :)

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це правда? бо я взнав з флаєра на під'їзді, на оф. сайтах ніякої інфи про вибори, я хуєю з нашої країни :)

Выборы-проявление воли народа, только народ не в курсе

disgusted-face-meme-6110.jpeg

Опубліковано
Я по біг бордам поняв, які почали вивішувати десь так недільки 2-3 назад

я напевно не дивлюсь на них, а хто висувається взагалі...? :)

Опубліковано

то, що ти не в курсі,не причина на всю країну гнати

Я думаю в других регионах с пропагандой выборов ниразу не лучше, а малая явка на пользу только "владе"

Опубліковано

прикрутіть голосовалку хто за кого буде голосовати

Кандидати:

Геннадій Кожевніков (ОВО № 37, «Українська платформа "Собор»),

Олександр Лазорко (ОВО № 37, «УДАР»)

Віктор Пащук (ОВО № 37, КПУ).

Святослав Боруцький (ОВО № 37, «Свобода»),

Віталій Криворучко (ОВО № 37, «Україна – Вперед»),

Валентин Козловський (ОВО № 37, «Справедливість»),

Дмитро Глазунов (ОВО № 37, «Зелена планета»),

Вячеслав Теліцин (ОВО № 37, «Патріотична партія України»),

.

Опубліковано

я думаю може забрати ким висунутий, щоб людина голосовали за особистість, а не за бренд?

Опубліковано

я думаю може забрати ким висунутий, щоб людина голосовали за особистість, а не за бренд?

тогда я ни за кого не проголосую - ибо лично никого не знаю

2 вопроса:

1. кто "освободил" такое хлебное место

2. почему свобода-удар-собор не выдвинули единого кандидата? не договорились?

Опубліковано

є 3 основних кандидати:

Геннадій Кожевніков - партіот, громадський діяч, відстоював незалежність України в 89-91рр., активний учасник акції "Україна без Кучми", "Помаранчевої революції", завжди підтримував опозиційних кандидатів, депутат міської та обласної рад. Член УГС, з 91р. як вступив в УРП в 91р. так ніколи не змінював партію.

Боруцький Святослав - член партії Свобода, депутат Луцької міської ради по списку, і тут основне питання, що він зробив, хто про нього чув?

Лазорко Олександр - син останнього секретаря ОБКОМу партії, який очолював "ГКЧП", голова "Укртранснафти".

Почитайте в неті, що про кого пише, подумайте, і тоді голосуйте.

Опубліковано

тогда я ни за кого не проголосую - ибо лично никого не знаю

2 вопроса:

1. кто "освободил" такое хлебное место

2. почему свобода-удар-собор не выдвинули единого кандидата? не договорились?

1. Вітів пішов по списку у ВР.

2. В Свободи і Удару не стоїть завдання відстоювати інтереси громади.

Опубліковано

1. ну знач за Свободовца нужно проводить

2а. УДАР вялый какой-то, я думал в ВР после каждой заварушки как минимум у депутатов ПР будет серьезные увечья....

2б. СВОБОДА хоть тролит хорошо

Опубліковано

діяльність Свободи у ВР це чистий ПІАР, в перший день засідання ВР спиляли 2 сукції огорожі, які вже знову стоять на місці...

Опубліковано

є 3 основних кандидати:

Геннадій Кожевніков - партіот, громадський діяч, відстоював незалежність України в 89-91рр., активний учасник акції "Україна без Кучми", "Помаранчевої революції", завжди підтримував опозиційних кандидатів, депутат міської та обласної рад. Член УГС, з 91р. як вступив в УРП в 91р. так ніколи не змінював партію.

Боруцький Святослав - член партії Свобода, депутат Луцької міської ради по списку, і тут основне питання, що він зробив, хто про нього чув?

Лазорко Олександр - син останнього секретаря ОБКОМу партії, який очолював "ГКЧП", голова "Укртранснафти".

Почитайте в неті, що про кого пише, подумайте, і тоді голосуйте.

Кожевніков багато років "вірою і правдою" служив різним режимам у : "ВОЛИНСЬКЕ ОБЛАСНЕ УПРАВЛІННЯ У СПРАВАХ ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ"

Опубліковано

Це правда? бо я взнав з флаєра на під'їзді агітації за Удар, на оф. держ. сайтах ніякої інфи про вибори, я худєю з нашої країни

Проміжні вибори до обласної ради відбудуться 17 лютого 2013 року

Відповідне рішення, згідно з чинним законодавством, прийняла на своєму засіданні обласна виборча комісія. Вибори відбудуться в одномандатних виборчих округах 37 із центром у Луцьку та 29 із центром у Турійську, в яких у 2010 році перемогли новообрані народні депутати України Анатолій Вітів та Сергій Мартиняк.

Опубліковано

Ну не знаю... Є явний негатив якийсь на Боруцького? От про Кравчука я мав достовірну інформацію від людей, які пересікалися з його роботою, тому не голосував за типу "узгодженого", а тут хоча нічого толком про кандидата не знаю, крім того, що він в міськраді, але таки узгодили БЮТ, Фронт Змін та Свобода. А от за Лазорком якось вже дуже явно проглядається чиясь палиця...

Опубліковано

на рахунок Боруцького, він є депутат Ліцької міської ради, що він там зробив? хай там ще попрацює зробить хоть щось, ми всі бачимо стан ЖКГ та інших речей в Луцьку.

Опубліковано

Volyniaka, Служив? - точно ні! А знаєш чому його звідти "попросили"?

Служив. І при тому, як я писав, вірою й правдою.

А попросили, бо "ригам" тра було своїй людині пост дати.

(Гєну знаю десь з 1977 року ;) )

Я не проти нього, але й не "ЗА".

Боруцький? ніц не чув. Єдиний плюс - узгоджений від ОО і "Свободи".

Лазорко? - "Приват" і цим все сказано...

Решта :

Кто все эти люди?

Вибору, фактично, немає.

Пічалька...

Опубліковано

А от за Лазорком якось вже дуже явно проглядається чиясь палиця...

Лазорко і Палиця вчилися чи то в одній групі чи в паралельних) Но ця зв’язочка ще зі студентських часів разом :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...