Адміністратори kmd Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 18:26 Адміністратори #1 Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 18:26 Пдігнали мені родичі задачку. 3 нафігатора. JVC KV-PX70 Win CE 5.0 - встановлений древній медіон. треба замінити на навітел або igo NEC GPS-434 - Встановлена igo 8.3.2.96054 - я так розумію можна просто поновити карти і poi Pioner PI-5981BT Windows CE Потрібно на них поставити софт для нафігації. на 4pda та рутрекері, валом збірок і карт. Але як доходить діло до встановлення, нічого толком не підходить Хтось може підказати, який софт іменно на них ставити? Особливо цыкавить що робити з JVC KV-PX70 Win CE 5.0 Хтось допоможе?
MaestroA Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 18:38 #2 Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 18:38 Можу спробувати. Номер скинув в ПМ.
Адміністратори kmd Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 20:34 Автор Адміністратори #3 Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 20:34 Спробувати я можу і сам. Я написав з надією на те що тут є люди які знають. Яку IGO чи NAVITEL треба стаивти на Win CE 5.0 Які можуть дати лінк на карти для 8.3.2.96054 Cкачати і залити на флешку, думаю не важче ніж прошити софт на маршрутизаторы ZTE 8902 чи змінити HBOOT в телеофні HTC
Shkoder Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 21:08 #4 Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 21:08 я долгое время на WinCE5 использовал вот эту сборку навитела. она, конечно, через задницу запускается (navigator.exe, скрипт в формате MortScript), но работает. проблема порезаных WinCE в том, что не хватает часто библиотек, или они тоже порезаные. поэтому там в корне лежит и aygshell.dll и coredll.dll. если заработает без них, то можно удалить
MaestroA Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 22:53 #5 Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 22:53 Спробувати я можу і сам.Наскільки я зрозумів, спроба вже була:нічого толком не підходитьЯкщо Ви навіть не написали на яких портах працюють "нафігатори", якої допомоги лінками Ви чекаєте?Яку IGO чи NAVITEL треба стаивти на Win CE 5.0Що означає "треба"? Одну і другу можна поставити на WinCE 5.0 та обидві виконують свої функції, як вміють. А вибір ПО - це питання "релігії" і географії маршрутів.Які можуть дати лінк на карти для8.3.2.96054Про лінк на карти для iGO 8.3 в першому пості я нічого не бачу.Cкачати і залити на флешку, думаю не важче ніж прошити софт на маршрутизаторы ZTE 8902 чи змінити HBOOT в телеофні HTCТо проблема є чи її не має?Навіть близьких до ідеалу карт України не існує! Яка держава, такі і карти. Пратично всі вперто ототожнюють Україну зі столицею або максимум київською обл. Я з різними навігаторами накатав ~50 тис. км по всій правобережній і частині лівобережної України. Найкращі карти з усього, що бачив - від travelgps.com.ua, ІМХО(!). Єдині, що знають вулиці усіх райцентрів. Їхні карти підходять для Navitel і СитиГИД. Користуюся першим.Для iGO прийнятних для мене карт не існує. Найкращі з непотрібу - від КартБланш. Можливо, комусь і достатньо таких знань населених пунктів заходу України, але не мені.З самим ПО теж не все так просто: є версії вилікувані, а є, яким треба лома; є під ResidentFlash, а є під NandFlash; є під любий порт, а є під визначений; є з підтримкою будь-яких карт, а є ні; і т.д.
Адміністратори kmd Опубліковано 12 Лютого, 2013 в 14:17 Автор Адміністратори #6 Опубліковано 12 Лютого, 2013 в 14:17 Маестро.. З вашого посту і його трішечки хамського оформлення. Смію припустити великий спеціаліст в автомобільних навігаторах . Спроба, була. Вдала. При більш поглибленому вивчені розділів форуму 4pda На нек і піонер, софт був підібраний. Останні доступні карти встановлені. Лінк в першому пості. Хм. А ті хто дали мені лінки на софт і карти, зрозуміли що я мав на увазі. Про порт, мається на увазі порт через який працює гпс з софтом? Залишається питання тільки з JVC KV-PX70 Win CE 5.0 Не можу прибрати встановлений там лаунчер. І Igo і Navitel не запускається з експлоера. Каже " no valid widows CE app"
MaestroA Опубліковано 12 Лютого, 2013 в 17:02 #7 Опубліковано 12 Лютого, 2013 в 17:02 З вашого посту і його трішечки хамського оформлення. Смію припустити великий спеціаліст в автомобільних навігаторахВ своєму житті мав справу орієнтовно з п'ятнадцятьма навігаторами. Мало буде для "великого спеціаліста". Але людей, які б тямили в навігаторах і проїзджали хоча б 30-40 тис. км в рік по різних дорогах країни не так багато. А по іншому оцінити роботу навігаційного ПЗ чи карт не бачу можливим.Я просто запропонував свою допомогу, на що отримав "трішечки хамську" відмову.Про порт, мається на увазі порт через який працює гпс з софтом?Так, COM-порт GPS-модуля. Якщо він не співпадає, то наві супутників не побачить.Не можу прибрати встановлений там лаунчер.А в лаунчер прописати адресу нового ПЗ пробували?
Адміністратори kmd Опубліковано 12 Лютого, 2013 в 18:31 Автор Адміністратори #8 Опубліковано 12 Лютого, 2013 в 18:31 Проїхали. Номер порта міняється в конфізі, не проблема. Ланчер якийсь ідіотський, не можу розібратись з його конфігами. Мені б знайти де вписано щоб цей ланчер стартував. В авторані нема, в реєстрі не знайшов. (погано шукав) Я скачав прикольну збірку з ланчером, хочу її прикрутити.
Адміністратори kmd Опубліковано 12 Лютого, 2013 в 18:43 Автор Адміністратори #9 Опубліковано 12 Лютого, 2013 в 18:43 вроді тут автозагрузка в windows CE 5.0 лежит в ветке HKEY_LOCAL_MACHINE\init
Scorpio Опубліковано 12 Лютого, 2013 в 19:09 #10 Опубліковано 12 Лютого, 2013 в 19:09 Казав же, давай по тімвюверу поможу
Адміністратори kmd Опубліковано 13 Лютого, 2013 в 20:03 Автор Адміністратори #11 Опубліковано 13 Лютого, 2013 в 20:03 Scorpio - Дякую. Якби ж зразу знання про олевські ліби
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.