Перейти до змісту

Допоможіть вибрати акумулятор

LeO29

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, в мене здох акумулятор, підкажіть будь-ласка, як вибрати акумулятор , та де краще купити?

забув додати що тре на "копійку"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

60 Ампер/годин вистачає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На "копійку" 60 імхо багато, навантаження на генератор, якщо їздити постійно по-місту на короткі дистанції - може бути недозарядка. В Росії з їхніми зимами ставили 55-ку, а перші "копійки" взагалі йшли з сороковками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в моїх стоїть 60, недавно купили, і все норм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також 60 стоїть VOLTA, і все добре, а рекомендують купляти VARTA...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а який виробник краще? та де можна вигідніше взяти?

я так зрозумів, що б/в брати немає сенсу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підіть на аторинок в неділю чи четвер, там можна купити якісний, недорогий, та головне не дорого. :0158:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку б\в точно краще не брати, сам купляв іста 7-ї серії, в -25 не підвів і в брата такий стоїть вже 3-й рік без проблем. Купував на Львівській "Сафрон". Там і гарантія і обслуговування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

б/в брати не рекомендую, хтозна яка у того акумулятора історія зарядів/розрядів, для прикладу, розряд акумулятора нижче 10 вольт призводить до майже не зворотніх процесів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

порекомендував би в-ва Польща - ZAP або Centra значно надійніші за українські. Тільки мабуть в Луцьку їх не знайдете, на форумі пропнують доставку товарів з Польщі. А старий акумулятор здати на брухт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йди на базар, купи самий дешевий 55-60 А і не запарюйся. Повір мені. І не слухай ніяких "ВАРТА"-"Х...ЯРТА", всі вони зара за Маяками робляться ;). Я і Боши викидав і Варти (через рік)...

А так купиш, якщо за рік здохне, то хоч не шкода, а в кращому випадку 3 роки відбігає. А зарашні "варти" теж 3 роки тільки якщо повезе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самий дешевий не варто брати. Якщо справний реле-регулятор і за акб слідкувати, не перегружати, не доводити до глубокого розряду. Якщо багато по городу: вчасно підзаряджати, то прослужить довго. Для жигулі оптималено 55 АГ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Вітаю всіх з новим роком! Підскажіть де краще і який вибрати акумулятор 74-77Ah 720-800A для дизельного двигуна 2.0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В районі НовоїЛінії є точка де продають акумулятори вітчизняного виробника (АМЕга) з гарантією 3 роки! Вже неодноразово брали і задоволені, автомобілі експлуатуєм дуже часто а тому навантаження на акум великі і якщо він відкручує хочаб свої 3 роки - вже супер!.. Тай ціна ІМХО на ці акумулятори напорядок нижча... Останній раз брали 100тку з пусковим 950А за 1950 грн. - на базарі таких цін не має!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую! а це точно нормальні Амега ,а то відгуки про них не дуже!

І ще забув додати потрібен обслуговуваний, щоб можна самому слідкувати за рівнем електроліту. При  потребі щоб можна було доливати дистильовану воду, або електроліт

Придивляюсь до марки forse, exide. mutlu. хтось щось знає про них, або інші, може вже цими хтось користується.

Дайте будь-ласка інформацію, ДУЖЕ ПОТРІБНО!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Допоможіть, хто знає!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую! а це точно нормальні Амега ,а то відгуки про них не дуже!

І ще забув додати потрібен обслуговуваний, щоб можна самому слідкувати за рівнем електроліту. При  потребі щоб можна було доливати дистильовану воду, або електроліт

Придивляюсь до марки forse, exide. mutlu. хтось щось знає про них, або інші, може вже цими хтось користується.

Дайте будь-ласка інформацію, ДУЖЕ ПОТРІБНО!!!

А-Мега не рекомендую. Я купив у варіанті 60А/540 рівно рік тому і вже літом він в спеку не зміг мені завести машину. І в перший же мороз нещодавній вдень вже авто не зміг завести, сусід допоміг запустити від своєї машини і поїздив я півдня, а на наступний день вже знову не зміг завести. Тепер цей акумулятор А-Мега в мене повністю розрядився, Можливо, у тих, хто багато їздить вони добре працюють, а я Їжджу мало. Вочевидь, недостатньо заряджався, я незадоволений зовсім. Ці А-Мега в-цтва Донецької обл., не Дніпропетровська, шкода я це пізно побачив (не думав, що ще хтось робить акуми в Україні). В гарантії їх пише, що розряджений назад не приймають на повернення.

Попередній акум в мене був український Веста економ серії Інтер (дніпропетровського в-цтва) і ним був дуже задоволений, літом без проблем і зимою в -20 після кількаденного простою машину мені заводив без зайвих клопотів. Тепер хочу купити точно такий же, вони не дорогі і надійні як колеги-автомобілісти кажуть.

Можливо хто підкаже, де можна в Луцьку купити акум Веста економ серії Інтер? На сайті виробник продає за 950 грн. та з безплатною доставкою, написав їм питання чи актуальна ціна і безкоштовна доставка, чекаю відповіді від них. (http://www.westa.dp.ua/avtomobilnye-akkumulyatory/klass-ekonom/emkost-60ah)

Але, можливо, в Луцьку такий є купити з гарантійними документами і чеком за подібною ціною?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...