Перейти до змісту

Як Ви потрапили на борду?

HWman

Рекомендовані повідомлення

сьогодні в мене маленький ювілей :_08:

5 років на Борді :0050:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь

Ну в мене все банально, захотів продати комп і нарив в неті сіє чюдо :0155:

Тут буває весело і найголовніше обговорюються головні питання що стосуютсья нашого коханого міста!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще у 2009 знайомий розповідав про цей форум, назвавши його наймоднішим форумом Луцька. Нещодавно, шукаючи певну інформацію по Луцьку, потрапила сюди, і зрозуміла, що форум таки у тренді :) Комфортно мені тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приїхав.. дурак.. в 2007 році на "Велодень" до Там-Таму.... )))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я шукав собі материнку. Потім виставив комп на продаж і як буває в новачків в Технічний розділ за що був відразу покараний Plum'oм. Потім я довго сюди не заходив.

Памятаю як сьогодні все :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Місяць тому випадково потрапив і "прилип". Ви помітили скільки нас сьогодні на борді ? Де така кількість людей ще змогла б поспілкуватись, висловити свої думки і головне бути почутим ? ХАЙ ЖИВЕ БОРДА !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні в мене маленький ювілей :_08:

5 років на Борді :0050:

Вітаю! :_26:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забігає kmd, відсовує ORV і на його компі заходить на борду. І каже шо капєц як тра там зареєструватися шоби потестити...

ну дето отак :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Швагро показав )))) І я( який кошмар), самостійно зареєструвався)) Цікавий форум

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прочитав все і в кожному другому пості знайшов якість відчуття і ту частину, яка мене сюди привела в апокаліптичному 2012 році. Активно почав лазити на борду тільки як влаштувався на роботу. Тут було "просто глаз не оторвать". Не отривав пока не дали троля, а топірочки тихесенько 5 раз на день відпуляю пости 99453 залишилось всього :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прочитав все і в кожному другому пості знайшов якість відчуття і ту частину, яка мене сюди привела в апокаліптичному 2012 році. Активно почав лазити на борду тільки як влаштувався на роботу. Тут було "просто глаз не оторвать". Не отривав пока не дали троля, а топірочки тихесенько 5 раз на день відпуляю пости 99453 залишилось всього :)

Мабуть працьовитість піднялась в рази на роботі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть працьовитість піднялась в рази на роботі :)

хе-хе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого)) Творчого натхнення Вам
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Как я попал на Борду ? :_37:

По моему это Борда с её жителями "попала", когда я появился тут. :g05:

Если честно, уже и не вспомню точно. Вроде брательник старший тут тусовался.Когда плюсы закрыли, перебрался сюда, а так как лучшей альтернативы луцкой интернет тусовки чем Борда тогда не было (кстати, и сейчас её нет, и в будущем вряд ли предвидится), то я так и остался сдесь жить.. как то так ...

:0135:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, я бачу ти відкрив для себе ютюб? Вітаю. )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вже і не пам'ятаю, як на початку далекого 2007 тут зареєструвався...

Знаю, що перед тим трохи читав цей форум, мені він значно більше подобався, ніж тодішній світлан. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Апну тему.

Сиджу от в маршрутці, на вікні наклеєний листок А4 де написані основні місця куди вона їде, ну і пише "Рай Поліклініка" ось сиджу і думаю, блін невже так тяжко поставити крапку після "Рай"...

До мого приходу на борду я таких речей ніколи не помічав, борда змінює світогляд :_07: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене також зацікавили форумом.і навіть думаю що заразили.НЕЖАЛІЮ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...