Перейти до змісту

Oscar 2013


Bern

Рекомендовані повідомлення

24 лютого відбудеться 85-а церемонія Оскар. Хотілося б відмітити це дійство. Передивився всі фільми пртенденти на кращий фільм року. На даний момент хочу їх перерахувати (можливо пізніше опишу свою думку). Так от:

1.Amour (Любов).

2.Life of Pi (Життя ПІ).

3.Argo (Арго).

4.Lincoln (Лінкольн).

5.Beasts of the Southern Wild (Звірі дикого півдня).

6.Silver Linings Playbook.

7.Django Unchained (Джанго відпущений)

8.Zero Dark Thirty.

9.Les Misérables.

Ще на цей Оскар хочу відміти 3 фільми, які не увійшли у серію претендентів, але, на мою думку, варті, щоб їх згадали:

1.The Master. (Краща чоловіча роль першого плану)

2.Flight.(Краща чоловіча роль першого плану)

3.The Impossible.(Краща жіноча роль першого плану)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво буде подивитися :_25:

я також очікую 55-ту щорічну церемонію вручення нагород «Греммі» запланована на 10 лютого 2013

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І як Вам екранки?

Екранок не дивлюсь, в принципі. (DVD Screener не вважаю за екранку). Якщо цікавить, можу поділитись джерелом. Правда деякі прийдеться дивитись в оригіналі.

PS. Кто ищет, тот всегда найдет! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автор зробіть голосувалку, а потім розіграйте приз (символічний) між тими хто вгадав переможців.

Так цікавіше :101010:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отже:

1. Amour - Фільм на любителя. Як на мене нудотік 2 год., але не простий (не шлак). Чоловік все життя прожив з коханою жінкою, і от раптом, вона, майже, в комовому стані. Її треба дглядати і т.д. Фільм не американський, тому не виграє. Що ще про нього? Ну хватить волі подивіться... ДВД РІп є вже давно... (Кінець вражає...)

2..Life of Pi - доволі цікве кіно. Від А до Я --- дивитись не нудно. Я би віддав йому (або Агро) головний приз. Чарівна розповідь індійця (не індіанця) про своє чарівне переселеня в Канаду. Є цікаві, непередбачувані моменти і зйомки ще ті... Є ДВД Ріп.

3.Argo (в нашому перекладі "Операція Арго" :)) . Фільм сподобвася. Режисер Бен Афлік (але то нічого). Напевно, найбільш приземлений фільм. Цікавий від А до Я. Визволення з Ірану працівників консульства під виглядом зйомок фільму. Пророкую варіант: кращий фільм року (конкурент: Les Misérables).

4. Lincoln. Ітсоричне непогано зняте кіно. На мою думку краща чоловіча роль першого плану. Нудне до чортиків. Але патріотичне і т.д. Кращим фільмом не буде (моя думка). Життя Лінкольна, починаючи з його 2-го президентського строку.

5.Beasts of the Southern Wild. Фільм про тяжке життя туземців, які не хочуть покидати своє місце проживання (озера, ліса, вдалині від цивілізації), не дивлячись на прохання влади про це. Фільм не простий, але подивитись можна. Навряд чи виграє хоч якусь нагороду.

6..Silver Linings Playbook. В нас перевели як: "Мой парень - псих". (Я промовчу про "Голодный кролик атакует" :)). Як на мене: нудновате кіно, але зі смислом. Хлопець, в якого не склалось життя з жінкою виходить з психлікарні, намагається побудувати своє нове життя. Всі від нього відвертаються всі, крім однієї психічної хворої жінки і т.д. і т.п. :) Ну подивіться і побачите :)

7. .Django Unchained. Витвір Квентіна Тарантіно. Хто скаже, що подібний, або перевершив "Pulp Fiction" - не вірте. Да, вбивають без роздумів, да, більш менш цікаво, але чимось, до рівня вище згаданої картини не дотягує. Вестерн про крутих негрів :) Подивтись цікаво, на фільм-бест навряд чи.

8.Zero Dark Thirty. Засильно американізоване патріотичне. Фільм від а до я (від 11 вересня 2001 року (атака World Trade Center) до вбивства UBL (Usama Ben Laden)) . Кінець шикарний. Реалістичне. Тобто про охоту ЦРУ на Бін Ладена.

9.Les Misérables. На мою думкку: один з можливих переможців. Мюзикл. Але дивитись цікаво. Французький каторжник виходить з тюрми, міняє свої дані і живе новим життям. Це у Франції карається тими ж каторжними роботами. Приходиться хватись від чесних поліцейських (Рассел Кроу), вирощувати дочку і т.д. Інтриги, революція, дружба, любов...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автор зробіть голосувалку, а потім розіграйте приз (символічний) між тими хто вгадав переможців.

Так цікавіше :101010:

а що там голосувати? Оскар став дуже передбачуваним. кращим фільмом на 99% впевнений, що буде "Лінкольн" Спілберга і на 1%, що "Арго" Аффлека. іншим не дано. це звичайно, моє ІМХО, але так думаю не лише я

Режисер Бен Афлік (але то нічого)

а от це якраз дуже велике ЧО, бо Аффлек з розряду паршивих акторів перейшов у розряд дуже крутих режисерів. правда кіноакадемія, як завжди вирішила втнути шось едаке і продинамила його у профільній номінації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Давно не писав про кіно...

А тим часом, вже завтра із "Dolby Theatre" на весь світ розлетяться імена нових тріумфаторів і назви найкращих фільмів на думку Американської академії кіномистецтва. Ясна річ, такі події не пропускаєш поза увагою, коли кіно любиш більше ніж себе самого. Це цікаво, хочеться якнайглибше зануритись в ту всю атмосферу, якою просякнута найвідоміша в світі кіношна імпреза.

І все ж таки - сумнівні цього року номінанти. Ну, чесно…

Не все мав час переглянути, але от претендентів на «Оскар» за кращий фільм року роздивився досить близько…

Лінкольн, Ірак, Бен Ладен, тероризм, темношкірі і т.д. і т.п.…

Не забагато егоїзму, панове американці?

Та, втім, якимось дивом кілька достойних фільмів таки влізли в той список, навіть попри хитрого і товстопопого Спілберга, який сів на самому проході. Ох, не дай Боже його фільм визнають кращим…

Не дай Бог!!!

І знаєте, хто проліз через ту щілинку, яку не міг прикрити дядя Стівен? Маленька, зворушлива дівчинка Хашпаппі, із такого ж маленького по бюджету кіно «Beasts of the Southern Wild».

Хоча, навряд чи ми б побачили його в цій номінації, якби не Санденс(фестиваль незалежного кіно) і «Festival de Cannes». Дуже особлива стрічка. Це якраз той випадок, коли дивитися боляче, але дивитись варто!

Щось подібне ще кажуть про фільм спільного виробництва Франції, Австрії і Німеччини - «Любов». Не бачив, але сподіваюсь до завтрашньої ночі ще знайду нагоду!

Ну, і «Джанго», якщо вже говорити про більш-менш моїх фаворитів. Звичайно, суперечливо і дуже неоднозначно, але по-кіншоному ефектно і смачно! Хоча, може ліпше – кращий режисер, але все ж - не кращий фільм? Здається, так буває. Хай вже краще Тарантіно, аніж цинічний дядя Стівен!

Ну, правда, якщо і «кращий фільм», і «кращий режисер» разом із тими клятими статуетками полетять у Спілберга, я не знаю… Не знаю, як далі буду жити :).

P.S. І треба ж було, щоб якраз в цей момент, за добу до церемонії, мені на очі потрапив відмінний, смачний французький фільм «Dans la maison». О, так, за таке «Оскарів» не дадуть, але пішли вони до біса зі своїми позолоченими цяцьками. Оце називається КІНО! Дууууже своєрідне, по лезу суспільної моралі, по лезу стереотипів і якихось запліснявілих уявлень, але ж як живо і стильно!

Обожнюю кіно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...