Перейти до змісту

Переобладнення на пасажир

Oleksandr1129

Рекомендовані повідомлення

Це з розряду "хвали мене, моя губонько" :-)

http://www.autocomfort.lutsk.ua/

Я працюю на цій фірмі прошу телефонуйте на рахунок Ваших питань.

http://autocomfort.biz.ua

Власне я продаю одне сидіння те що на фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь

А я знаю роботу хлопців з АвтоКомфорт на Глушець 55, гарно роблять, там дууууууууууууууже круті салони роблять так що Бердичів отдихає.

Кого цікавить, гляньте самі: http://www.youtube.c...utocomfortlutsk

Ви просто не бачили "круті салони" раз стверджуєте таке, більшість обшитих бусів зроблено аби продать з гавняних матеріалів і кривими руками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен робить в міру своїх грошових можливостей. В Бердичеві є бокси як з колишніми алкашами так і з майстрами, через чиї руки пройшло огогоскільки тих салонів. Як любить казати один з тих майстрів "ПОТРІБНО ЗНАТИ ТОЧКИ" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен робить в міру своїх грошових можливостей. В Бердичеві є бокси як з колишніми алкашами так і з майстрами, через чиї руки пройшло огогоскільки тих салонів. Як любить казати один з тих майстрів "ПОТРІБНО ЗНАТИ ТОЧКИ" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я знаю роботу хлопців з АвтоКомфорт на Глушець 55, гарно роблять, там дууууууууууууууже круті салони роблять так що Бердичів отдихає.

Кого цікавить, гляньте самі: http://www.youtube.com/user/autocomfortlutsk

Я так розумію, ви там працюєте. Тоді прокоментуйте мій пост вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію, ви там працюєте. Тоді прокоментуйте мій пост вище.

Коментувати, власне, не потрібно, Я виріс в Бердичеві, знаю що де і як. Мої рідні працювали, деякі ще й зараз працюють на обшивці машин. Як писалося в статті, яку дав la20- "Місто цим живе і відоме на всю Україну"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комент Irina_G стосувався юзера Repz

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комент Irina_G стосувався юзера Repz

Тьфу ти... пішов я за окулярами..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Repz відписуватись не поспішає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕ РЕКОМЕНДУЮ АВТОКОМФОРТ на вул. Глушець в Луцьку.

1. Обіцяли зробити за 3 дні - робили 5, і то, доробляли до 22.30, бо нам на другий день треба було їхати (це при тому, що шумо-вібро-ізоляції не замовляли і рамка під задні сидіння вже була зроблена). З нашою паралельно обшивали Трафіка, то їм обіцяли тиждень а робили 2. Подзвонили ввечері, сказали, що майже готовий, люди на другий день приїхали з Львівської обл. і цілий день стояли над майстрами, чекали. Виїхали з території в 21.10;

2. Дуже поляпали оббивку та інші. деталі салону клеєм;

3. Дуже просили, щоб поремонтували ЦЗ, поки авто не обшите (легше добратися до проводки). Цього зроблено не було. Коли ми приїхали глянути на процес і запитали про це, то інші майстри сказали, що електрик втомився і пішов додому;

4. Те саме з парктроніком;

5. Просили вварити гайки на задні ремені безпеки - це зробити забули. А що ж тепер нам робити? Здирати обшивку і варити у вже обшитій машині? Ааа, про те, що забули вварити гайки нам ще й сказати забули;

6. Виламали з "м’ясом" заднього стопа. По дорозі додому нам почало коротити поворот. Ще з цим добряче повозились.

7. Забули віддати всі заглушки і пластмаски які нам потрібні;

8. Майже всі болтіки і шурупчики не докручені наполовину.

9. По дорозі додому ( ~ 1 км) майще випав встановлений ліхтарик.

І за це все взали не маленькі гроші. Будьте обережні, не попадіться і ви.

Я Вас всех предупреждал -

Repz - скорее всего очередной новенький работник ! Все хорошие мастера давно ушли с той фирмы и работают сами на себя !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кого цікавить, гляньте самі: http://www.youtube.c...utocomfortlutsk

Уважаемый Вы не знаете их работы ! Вы делаете то , что скажет Вам директор !

Долго искать не пришлось : http://board.lutsk.ua/topic/123649-prodam-sidnnja-avtomoblne/

А в трубке видеоряд с салонами 4 годичной давности , за исключением нескольких фото ! Качества от теперешних работников не добиться никогда !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Питання переобладнання авто актуальне і для мене (авто Трафік, довга база).

Буду вдячний за рекомендації та застереження, різні деталі, на які необхідно звернути увагу.

Орієнтований на переобладнання без наворотів, хоча перевагу надам хорошим матеріалам.

Питання:

1.Який матеріал краще обрати?

2. Чи варто обирати скло з фортками?

3. Скло прозоре чи затемнене (якої фірми краще скло)?

4. Сидіння: які, які кріплення, з яких авто краще?

5. Шумо/теплоізоляція - які якісні і менш хімічні матеріали?

6. Клеї/саморізи - як правильно все має бути закріплено?

7. Конкретно для Трафіків/Віваро/Прімастарів чи абсолютно 100% потрібно посилювати підлогу?

8. Як, чим зашивати технологічні отвори перед обшивкою декоративним матеріалом (кажуть, якщо не закрити, то з часу пил з тильної сторони "вималює" ці отвори).

9. Яка поточна ситуація з точками/майстернями у Луцьку, Дубно? (Бердичів не розглядаємо - далеко (стрьомно), хоча "якщо шкірка буде варта вичинки"....).

Наразі першочергове завдання врізати вікна (боковушки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

документи "пассажир"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав справу з віваро довгою базою. Також мав справу з хлопцями на рованцях (віпстиль). Роблять швидко і якісно. Є асортимент матеріалів.

Вікна з форточками не рекомендую. З часом зношується уплотнітель, і починає гриміти та форточка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

документи "пассажир"?

чистий пасажир

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не рекомендую переробляти біля мрео (поворот з рівненської наліво напроти АНР) сині ворота...

зробили як небуть, замовляв одне, зробили зовсім інше (підлогу просив сіру - зробили чорну, просив без підножки - вліпили), щодо даху то "як бик посцяв" криво, зазори між "батонами" та склом такі що там контрабанду цигарок возити можна, неправильно підключили світло, тепер просто так, як раніше не вмикається, потрібно двері відчиняти, інакше ніяк. Але (!) зробили суттєву знижку, подарували підножку та килимки, сидіння обшили дуже якісно (передні водійські 1 + 1 двойне), но недоліків це не перекрило, оскільки суму заплатив чималу і авто для себе робив, а не на продаж. Якщо вже обшиваєте (це стосується напевне будь якої станції) будьте присутні на всіх етапах, щоб потім питань не виникало.

щодо динаміків та картів куди їх вмонтовують - це просто жах, як динаміки можна вмонтовувати в ДВП??? таке враження що 20грн лишніх на 15тис економлять, мушу знімати карти та кріпити фанеру щоб динаміки попросту не повипадали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не рекомендую переробляти біля мрео (поворот з рівненської наліво напроти АНР) сині ворота...

зробили як небуть, замовляв одне, зробили зовсім інше (підлогу просив сіру - зробили чорну, просив без підножки - вліпили), щодо даху то "як бик посцяв" криво, зазори між "батонами" та склом такі що там контрабанду цигарок возити можна, неправильно підключили світло, тепер просто так, як раніше не вмикається, потрібно двері відчиняти, інакше ніяк. Але (!) зробили суттєву знижку, подарували підножку та килимки, сидіння обшили дуже якісно (передні водійські 1 + 1 двойне), но недоліків це не перекрило, оскільки суму заплатив чималу і авто для себе робив, а не на продаж. Якщо вже обшиваєте (це стосується напевне будь якої станції) будьте присутні на всіх етапах, щоб потім питань не виникало.

щодо динаміків та картів куди їх вмонтовують - це просто жах, як динаміки можна вмонтовувати в ДВП??? таке враження що 20грн лишніх на 15тис економлять, мушу знімати карти та кріпити фанеру щоб динаміки попросту не повипадали...

Цікаво, хто туди ще їздить))) Чув не один раз про цих "майстрів" :) Кажу, на рованцях мій бус стояв десь 3-4 дні, я там бував кожен день. Сам багато для себе чого нового взнав, й тикав пальцями на що звернути увагу майстру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж буду мати невдовзі схожий клопіт. Поки гроші збираю. Так що радьте що,де і коли. Хочеться для себе і якісно. Тільки цікаво,як тепер з тим акцизом.Які ціни будуть,які кантори залишаться. Думаю в Луцьку на Глушець. Кажуть що не погано ще в Ліпінах. Але то тільки по відгуках,конкретно ще не займався цим питанням.

Від себе за скло напишу (правда авто в мене трохи інше).Собі брав Uruglu glass. Вони виявилися найрівнішими з інших виробників. Назад довелося купувати Olimpia AutoGlass,вони єдині йдуть з підігрівом. Правда трохи кривуваті. Шукав в Луцьку,то найдешевше за комплект (праве здвижне,два задніх і два з обігрівом,одне в мене одне вже було з форточкою),довга база,просили 1550 грн.Виробник Doraglass .Добрі люди підказали і дали номер телефону в Дубно. Взяв Uruglu glass за 1170. Непоганий зазор,як на мене. Якщо потрібно дам в приват № тел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непоганий зазор,як на мене. Якщо потрібно дам в приват № тел.

Звичайно цікавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Skorpio76 підтримав випадково, скло в мене є.

А щодо 8 пункту цілковити правда.

Як, чим зашивати технологічні отвори перед обшивкою декоративним матеріалом (кажуть, якщо не закрити, то з часу пил з тильної сторони "вималює" ці отвори).

Щось схоже є в мене. Зробили мені навісний потолок, просто натянули тканину, шумо/тепло ізоляцію надіюсь давали, але от за рік часу дуже багато появилось темних плям.

Грішу трохі на те, що літом їздив трохі з чорним димом і це може він якось туди потрапив і такого наробив, що скажете, може таке бути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як робив собі, і бачив як роблять другим:

- Спочатку общивав шумовіброізоляцією всі отвори, всю поверхню. Потім набивали планки з фанери для кріплення потолка. Сам потолок, якщо не помиляюсь 9мм фанера обшита тканиною. Так само і карти. Ніяких проблем з отворами не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж буду мати невдовзі схожий клопіт. Поки гроші збираю. Так що радьте що,де і коли. Хочеться для себе і якісно. Тільки цікаво,як тепер з тим акцизом.Які ціни будуть,які кантори залишаться. Думаю в Луцьку на Глушець. Кажуть що не погано ще в Ліпінах. Але то тільки по відгуках,конкретно ще не займався цим питанням.

Від себе за скло напишу (правда авто в мене трохи інше).Собі брав Uruglu glass. Вони виявилися найрівнішими з інших виробників. Назад довелося купувати Olimpia AutoGlass,вони єдині йдуть з підігрівом. Правда трохи кривуваті. Шукав в Луцьку,то найдешевше за комплект (праве здвижне,два задніх і два з обігрівом,одне в мене одне вже було з форточкою),довга база,просили 1550 грн.Виробник Doraglass .Добрі люди підказали і дали номер телефону в Дубно. Взяв Uruglu glass за 1170. Непоганий зазор,як на мене. Якщо потрібно дам в приват № тел.

Почитайте внимательно топики #28,#29,#44,#45,#47,#60 !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

popskiller

читав. Якщо маєте контакти толкових майстрів,скиньте в приват. Буду розглядати,як варіант. Чи можливо є ньюанси та специфіка цієї справи-поділіться досвідом. Я так зрозумів Ви маєте,чи мали відношення до цієї теми. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

popskiller

читав. Якщо маєте контакти толкових майстрів,скиньте в приват. Буду розглядати,як варіант. Чи можливо є ньюанси та специфіка цієї справи-поділіться досвідом. Я так зрозумів Ви маєте,чи мали відношення до цієї теми. Дякую.

Нюансов - море !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

popskiller

Є один чоловік - переишває салони грузових на пасажири... 066-7137096 Тарас. Робить довго але якісно і по совісті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...