Перейти до змісту

День народження

Luka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну, за ентот юбилей, чтоб жилося ладно

от колегов и друзей песни лились складно :blink:

Только эхо вдалеке, по привычке, видно

отвечало - "хрен вам всем", ишь, ему обидно... :blink:

<_<

Опубліковано

%ля

я увесь пяний

було о%%%нно

ми ше з зіберсом поїбошили в земан де погомоніли зи якимись кубітами а потім попід зосею зустріли якогось таніного співробітника з лісапедістами, походу мого тезку...кароче рну шо тут скажеш, хто не був той завідуйте :blink:

Опубліковано
%ля

я увесь пяний

було о%%%но

ми ше з зіберсом поїбошили в земан де погомоніли зи якимись кубітами а потім попід зосею зустріли якогось таніного співробітника з лісапедістами, походу мого тезку...кароче рну шо тут скажеш, хто не був той завідуйте :P

Судя по текстуре :blink: ты парень точно оторвался по полной... Думаю модератор простит тебя за содержание данного текста... Простите его .. ведь с кем не бывает :blink:

А именинника С Днём варения... Здоровья и силы тебе!

Опубліковано

Коротко...

Біля 9 години виїхали з Луцька в напрямку Чебень, по дорозі пробився Мартенз і Я, в Рожищах затарились по повній програмі ;) по приїзді - привітання, вручення подарунків, а це, доречі, комплект кантрійної гуми максіс Flyweight 330 вагою 330 гр!!! :lopata:, яка була протестована заразу ж ;) і по піску і по асфальту, що принесло масу задоволення.

Далі П"ЯНКА...... :dont: , перепливання озера..... гра в "Корову" ...... я просто плакав, від сміху заливався сльозами..... по ходу уха, кури....... Далі, дорога назад - окрема тема :mdr: намалювався Зіберс з бутилкою водки, в Рожищах купили кавуна і на границі з Рожишенським район це було випито і з"їджено......... Швидкість зашкалювала за 40 стабільно, не опускалась нижче 34, середня за покатушку 28,8 (грунтовка, пісок, асфальт, зупинки,розгони). Діфото в Луцьку сказав "Я ждал когда же я умру.... наконец" :) . Слава Богу ніхто не вмер :) , всі доїхали......

Закінчилась покатушка п"янкою на Велозоні ;) намалювалась ще пляшка, потім друга.......потім ще пиво......... під піцу, деруни, і тушковану шпарагівку....... РЕСПЕКТ ВОВЧИКУ І ТАНЮШЦІ :angry: задушевні розмовами просто на сходах під магазином ........ і роз"їзд по домах з прекрасним настроєм. Всім хто приїхав РЕСПЕКТ ......... Кому не вишло......., дякую за усні, так би мовити привітання.

Опубліковано

Мдя..відпочинок вдався, жаль що прощолкав своїм хл.балом і не зміг приєднатися раніше. За то настрій був пречудовий, купа жартів і сміху мішок,а на Зоні були присутні..сам винуватець цього дійства..-мої вітання іменинику- втомлені ноги і румяний Dr.Martenzzz :lopata:, мовчазний Студент, далекочутний ДіФото, загадочна Таня, Ліля гроза і страх всіх швидкостей (поки я догнав всіх таємничо зникла :angry: ), всіх годувавший Вовчик, великодушний Андрюха (респект за кружку :dont: ), веселі Славік з Людою, Лука втомлений і я самий легкій глист там був, пиво пив, водку мабуть, по бороді тікло а на велофутболку не попало не попало...і не попаде бо жалко пиво однако

Опубліковано

Вітаю з пройденим святом, нажаль не зміг приєднатися до цього дійства - трохи погане здоров"я і багато алкоголю зробили свою злу справу. Але хай втебе завжди крутяться колеса :lopata:

Опубліковано

Эти хроники когда вотки бахнут - шпарят 40км/ч без остановок 15 км!!! И на ходу переговариваются: "Вовка, %ля, давай быстрей, %ля!!!"

еще по дороге туда Lexx с Калашниковым ,который был на шоссейном (!!!) Trek'е соревновался... катили под 50 км/ч!!!

А по приезду на озеро, когда Лекс приперся последним (по песку да на дюймовых сликах - ЖЕСТЬ!!! :) ) мы ему торжественно вручили более подходящую для таких покатушек резину(да еще и суперлегкую)

Ну вообще все было окейно. Кто не участвовал - сами виноваты. :)

Опубліковано

Сегодня с утра Вовчик рассказывал что обратно шли 46 км / час.

Как хорошо что я раньше уехал :)) Сам шел 36 км / час.

Средняя за покатушку 28 км / час (85 км)

В общем 46 км всурьез заставили меня подумать о контактах :))

Опубліковано

Да-да, думай. Тем более щаз начнутся скидки на обувь.

А 46 км/ч - это было мегаубийственно! Я уже не видел ни спидометра, ни природу, хотелось сдохнуть, но блин ВСЕ КАК-ТО ЕХАЛИ, значит и я могу! ;)

Уже когда въехали в город, я понял, что умер и больше потеть не буду. Это ж мы ехали быстрей, чем средяя скорость на Тур де Франс, у этих-то чуваков с шоссерами по 6 кг. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...