Перейти до змісту

Порадьте пристойну страхову компанію

adebt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В травні місяці планую відчалити в Європу. Хто зтикався, порадьте пристойну страхову компанію, з ким варто заключити договір. Причина поїздки — туризм.

Дякую.

Опубліковано

на мою думку всеодно з ким, там є 100 причин вам відмовити у страхових виплатах

бери найдешевшу

Опубліковано

на мою думку всеодно з ким, там є 100 причин вам відмовити у страхових виплатах

бери найдешевшу

Ну, як на мене, то не цілком раціональний підхід, але за відгук дякую )

Можу порадити своїх родичів, за порядність ручаюсь.

Якщо цікавить , в приват.

Відписав.

Опубліковано

Нема різниці де страхуватись, чи в родичів, чи в знайомих бо в кінцевому результаті від них і так нічого не залежить (якщо вони тільки не власники страхової компанії). Радив би подивитись рейтинги та почитати відгуки про те, як реагують компанії на страхові випадки.

Опубліковано

Вибирайте ту страхову, в якої є представництва в країнах, які плануєте відвідати.

Опубліковано

В травні місяці планую відчалити в Європу. Хто зтикався, порадьте пристойну страхову компанію, з ким варто заключити договір. Причина поїздки — туризм.

Дякую.

тут багато факторів, в яку б страхову не пішов, старайся брати поліс без франшизи, поцікався як проводиться оплата в разі нещасного випадку, власним коштом(потім страхова відшкодовує) чи ти предявляєш поліс медикам а далі вони вже самі з страховою розбираються. Кращий варіант коли самі розбираються.

Опубліковано

відкрий рейтинг СК і подивись з 1-10 ,тільки не Оранту

Логічно. Дякую.

Вибирайте ту страхову, в якої є представництва в країнах, які плануєте відвідати.

Теж логічно. Дякую.

тут багато факторів, в яку б страхову не пішов, старайся брати поліс без франшизи, поцікався як проводиться оплата в разі нещасного випадку, власним коштом(потім страхова відшкодовує) чи ти предявляєш поліс медикам а далі вони вже самі з страховою розбираються. Кращий варіант коли самі розбираються.

Як відписали мені з візингово центра страховка має бути мінімум на 30К євро і з мінімальною франшизою 150 євро. Так що без франшизи походу не обійтися. Ну і про варіанти оплати страхових випадків теж треба буде уточнити.

Дякую.

Опубліковано

це що обовязкова умова щоб франшиза була? Чим більша франшиза тим гірше для вас і краще для страхової компанії.

Опубліковано
Як відписали мені з візингово центра страховка має бути мінімум на 30К євро і з мінімальною франшизою 150 євро
Можливо оговорились, і франшиза не повинна перевищувати 150 євро.

ІМХО Франшиза це розводняк скупих людей і якщо вона буде, наприклад, 150 євро, то будь-який страховий випадок до сумми фрашизи ваша страхова вам не покриє. Тому я б особисто брав би поліс без франшизи, дорожче але без неприємних сюрпризів.

Опубліковано

це що обовязкова умова щоб франшиза була? Чим більша франшиза тим гірше для вас і краще для страхової компанії.

Шо таке франшиза я знаю, неуважно лист з візового центру читав. Франшиза не повинна перевищувати 150 євро.

Як відписали мені з візингово центра страховка має бути мінімум на 30К євро і з мінімальною франшизою 150 євро
Можливо оговорились, і франшиза не повинна перевищувати 150 євро.

ІМХО Франшиза це розводняк скупих людей і якщо вона буде, наприклад, 150 євро, то будь-який страховий випадок до сумми фрашизи ваша страхова вам не покриє. Тому я б особисто брав би поліс без франшизи, дорожче але без неприємних сюрпризів.

Повністю згоден, поліс буде братися без франшизи. Неуажно лист читав, бо сам обурився, шо мені франшизу нав’язують.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...