Jump to content

допоможіть вибрати мікрохвильову піч

микрохвильова піч  

9 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

що на вашу думку краще Samsung ME711KR чи SAMSUNG MW712KR/BWT

хочу з механічним керуванням ... не знаю що брати емаль чи кераміку ...

читав кераміка краще ... але чи ненабагато вона краща за емаль ? ... якщо різния в ціні не велика ...

Posted

Однозначно кераміка, на семінарах представники Самсунг давали круглу бляху, покриту керамікою і цвях, ніхто так і не зміг поцарапати. Я коли їх продавав, то перед покупцями ключами намагався продерти кераміку до металу, навіть подряпин не залишалось. Така презентація завжди переконувала краще будь-яких слів.

Зрозуміло, що здуру можна і х...й поламати, але в домашніх умовах кераміку майже неможливо пошкодити. Так на іншому семінарі два умата попросилися вийти з тією бляхою і через годину повернулися з подертою, що вони з нею робили невідомо, але цвях віддали погнутий.

+ антибактеріальний ефект і легше очищення від бруду, через відсутність подряпин.

Posted

В мене емаль вже 5 років, не уявляю, яким треба бути щоб її пошкодити? Це ж не сковорідка.

Posted

В мене емаль вже 5 років, не уявляю, яким треба бути щоб її пошкодити? Це ж не сковорідка.

Я їх не тільки продавав, а ще й на сервіс приймав. Також не знаю, що з ними можна робити, щоб вони ТАК виглядали ще під час гарантійного терміну, якими вони попадали до нас від людей. Мабуть, люди є різні ;)

+ небачив жодної проржавівшої кераміки, на відміну від емалі.

Posted

сорі за оффтоп. чи краще зачекати і взяти плиту (INDESIT KN 3G620) без мікрохвильових променів (десь чув вони шкідливі). чи це не реально постійно в духовці щось розігрівати???

Posted

і взяти плиту без мікрохвильових променів (десь чув вони шкідливі)

її можна заговорити (в бабульки яка "налаштовує" авто, в трендовій темі дня) - і стануть промені тільки корисні, гарантія 146%, на весь час служби майкровейвки

Posted

сорі за оффтоп. чи краще зачекати і взяти плиту без мікрохвильових променів (десь чув вони шкідливі). чи це не реально постійно в духовці щось розігрівати???

Духовку ще саму треба прогрівати, щоб вона змогла щось нагріти, а мікрохвильовка відразу гріє продукти. Якщо духовка буде електричною, то мікрохвильовка виграватиме ще й в економічності. Параноїкам (не сприймати особисто) радять не знаходитись в радіусі 1-2 метрів від увімкненої мікрохвильовки.

Posted

я не параноїк ...просто хочеться почути думку людей ... які цим займаються, ремонтують, користуються ...

Posted

У ене два самсуги один кераміка другий емаль і різниці ніякої не бачу . Якщо з повагою до них ставитись то й служити будуть довго.

Керамічна з грильом і конвектором але ці функції використовую дуже рідко (можливо мені і непотрібні хоча карман не тягнуть)

Posted

На вбудованому в мікрохвильовку грілі кльовий запечений чечель виходить :ok2:

Мабуть, люди є різні

напевно відшкрябували старий жир ножем замість миючих засобів :g05: .

Posted

На рахунок шкідливості мікрохвильовки: 95% хвиль затримуються на відстані 5 см від скла(дверцяти). Якщо ж під час її роботи відійти на метр то шкоди ніякої. Саме так рекомендую робити всім хто "боїться радіації")))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...