Перейти до змісту

Бред? Полный бред? Маразм?

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
четверг: деньги провисли... (это нормально) либо поздно, либо еще чего

пятница: деньги отвалились в клиентского счета

суббота, воскресенье - выходной

понедельник: деньги пошли на транзит и на КС клиента

вторник: можно снимать.

LOL

От такий я протіфний :) Кароче народ в нас не дурний і без нас все бачить :D

бугага

ну, если ты такую раскладку всерьез принял - тогда ЛОЛ тебе :lol:

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
блR! я просто в шоці - кількість банківських ІТ-спеців росте не по дням а по годинам!

бідний приват з його дохлими кластерами hitachi по $4 млн кожен...

начхати мені по скільки млн американських гривень у них кластери... ти спробуй в перших числах у відділенні привата зняти чи покласти гроші з/на карточки/у. /*банкоматом я вмію користуватись, а от пенсіонери, які повально, знімають гроші в той час, в більшості - ні */

Опубліковано

Щодо платежів по 20 грн, то смотрим з другой сторони - платежі по україні нахаляву!!! тіко зроби собі кредитку..... І Єкономь!!! Дивись платіж 2000 грн, комісія у будь якому банку мін 1% - 20 грн..... А маючи універсалку можна обойтісь 0грн. 0коп. і відповідно попити 0.5 чеського пивка в честері... ;-))) (на здачу). А чи більше сума тім більше єкономії..........

Алеж треба покричати - 20 гривень - 20 гривень!!!.... Зробіть жжжжж карточку - тоже нахаляву... і буде безплатно послуги в банку - хто ще з Українських банків надає такі ПОДАРУНКІ!!!! :lol:

Это точная информация? Если мне например надо человеку заплатить на 2600 счет в кассу банка т.е. как частное лицо например 50 тыс. То мне это в привате обойдется в 0 грн сделав карточку? Не 1 % (500 грн), на 0 грн, не верю, сейчас пойду на сайт привата копать.

перед тим тре тіко їх закинути на Уніврсалку (кста зара робиться миттєво).

з.і. за совЄт мені ,1% від суми на кафу. :)

Опубліковано
ти спробуй в перших числах у відділенні привата зняти чи покласти гроші з/на карточки/у. /*банкоматом я вмію користуватись, а от пенсіонери, які повально, знімають гроші в той час, в більшості - ні */

:) тобто плавно дійшли висновку що у всьому винні пенсіонери, і сервери тут вроді і ні до чого :)

а щодо "а ти спробуй" - я картками користуюсь постійно, я з ними жив можна сказати. я керував підрозділом картковим волинського привату 4 роки, так що давай не будемо про картки, для 99% тут присутніх це зорі в небі, одна сторона медалі, тобто тільки картка в руках - і я можу заявити що карткового процесінгу краще ніж в приваті взагалі в Україні немає. так, є значні об'єми і навантаження, так бувають проблеми зі зв'язком, так нові продукти мають період адаптації, але ж! - решта просто тихо смокчуть!!! не кричить ніхто про проблеми з картами скажімо Індексбанку - та тому що тих карт 200 штук на Волині і 1 банкомат! які проблеми тоді - нема. ось тобі б зарплату карту такого банку, і пішов би ти по зарплату - а він не працює (причин маса). з приватом все зрозуміло - в місті маєш ще 50 банкоматів (це на двохсот тисячне місто! - на к-ть жителів та к-ть карт один з найвищих показників на Україні).

і тримати на банкомати основний канал зв'язку і два резервних з вартістю ого-го-го в місяць - це закруто для всіх волинських банків, але це робить приват.

а проблеми - це як кредитний портфель банку - ноль проблемної заборгованості має лише той хто нікому кредитів не видає взагалі ;) хто працює і видає, завжди має хоч якусь але проблемку.

2Plum - твоє поповнення було день-в-день :) можете по тій карті взяти виписку, там є дві дати, дата поступлення і дата зарахування. буде та сама дата. так що або не туди дивились, або :)

Опубліковано
я можу заявити що карткового процесінгу краще ніж в приваті взагалі в Україні немає.

поддержал!!!

мощные процессинги также у ПУМБа и Аваля

но этот - монстер. как и положено "монополисту"

:)

родной УкрСибовский тоже хорош

но он пока еще не набрал достаточной мощИ.

Опубліковано
мощные процессинги также у ПУМБа и Аваля

но этот - монстер. как и положено "монополисту"

це тепер в аваля щось нормальне - а я пам'ятаю який секс ми мали з їх банкоматним софтом у їхніх ящиках. це просто пі... банкомат ваще не обробляв статусів, коли бабло кінчалось чи з якихось інших причин, банкомат не "падав" у "вибачте, тимчасово непрацюю", він далі строчив транзікції!!!, блокував суми людям без всякого бабла...

родной УкрСибовский тоже хорош

но он пока еще не набрал достаточной мощИ.

так тепер є протоптана стежка - тепер все простіше.

а так - не спроста приват входить в стратегічну раду CEMEA Visa...

Опубліковано
2Shura

Можу підняти логі. Коли людина платить гроші в четвер, в пятницю скідає скан квитанції, а гроші я знімаю в вівторок в обід!!!! Навіщо мені нерви втрачати??

Це як фізична особа.

Тут є ще один фактор. якщо є договір з організацією на прийом платежів, то гроші можуть акумулюватися у нас в банку протягом ....н днів.. 3 дня цілком ймовірно якраз договірний платіж. Якщо бездоговірний - то четвер - платим, пятниця гроші відправляються, ймовірно їх мають в пятницю й побачити. Все інше - дивись з тої сторони куда гроші йдуть. Була нещодавно ситуація: Я особисто відправив платіжку скажімо в пятницю в луцький аваль. в вівторок до дзвонить клієнт і з .... наїзджає де бабло!!! тіпа їх ще нема в авалі й в вівторок. Я дивлюсь від нас вони пішли в пятницю. Дзвоню до колег в аваль й питаю коли бабло прийшло на той 2600 - кажуть в пятницю....... І шо після чього кому казати? :)

Паралельно на роботі скинули досить значну суму і її мали отримати в той же день, накрайняк завтра. Гроші добігли тільки в віторок і які відносини між двома фірмами після такого???

3.ЬІ. Саме цікаве що отмазкі спочатку були типу:- всьо пішло Ви мудакі вказуйте реквізити правильно, потім йов вибачте але в НАС затримка. Далі вже ми матом гнемо, а там по кругу пускають. Коли сказали що будемо звонити в Національний то тоді розказали що в них там по всій Україні таке хамство. Думаю ту пятницю багато хто памятає, особливо бухгалтера і керівники підприємств.

Было дело... Сорри... 1раз таке падение було за 7 років моєї роботи тут. У інших банків, повір, чаще бувають разні трабли, технічні........

Опубліковано

В том то и вся весч что мне нужен кассовый подтверждающий такую оплату

Опубліковано
Было дело... Сорри... 1раз таке падение було за 7 років моєї роботи тут. У інших банків, повір, чаще бувають разні трабли, технічні........

так і я про те ж. у всіх стається. а хто згадає наші перебої з ліпіздрічеством? все відродження, вся рівненська до києвської з адміністрацією в ж.... а центральний офіс привата дякуючи дизель-генератору розміром з камаз в підвалі ;) та резевним по супутнику - практично єдиний банк на майже пів-луцька :) і всі нічого, черги були по 30 чол до кас - ніхто і не пікав :)

Опубліковано

В том то и вся весч что мне нужен кассовый подтверждающий такую оплату

Буде тобі касовий чек!!! не плакай!!! :)

Але для того щоб гроші з карточкі відправити їх тра туда положити(кста тож безкоштовно). ;)

Забуф про каву. Я пию американу. Полюбляю це робити ф Роузі на Волі. :)

Опубліковано

рекомендация тем, кто полон скепсиса по отношению к банкам:

устройтесь стажером на EndOfDay-оператора в любом банке.

поймете, что такое сведение баланса, зависшие на транзитах суммы, срок жизни платежного документа, суммы до выяснения и пр.

чесслово, узнаете много нового про "как и почему в банке"

менять банки вы можете. но в любом банке либо в кассе либо в оперзале может сидеть "тупая курица" из-за которой вы захотите уйти в другой банк. и так до бесконечности.

Опубліковано

Ню-ню одна крупна проблема на 7 років?? :smile3:

Перефразую проблеми останніх 2 роки і через місяць.

Звіздец наблюдаю в 3-х відділеннях і не від куриці таке песимістичне відношення, особливо від кредитного відділу (куриця - шана до своїх кадрів, не дивно що в Вас така текучка, нормальні кадри з таким відношенням самі уходять).

Банки я не міняю як рукавички.

А взагалі хлопчики навряд Ви знаєте всі процеси які проходять між клієнтом і представником банку, схоже в обовязки не входить (картки не кредитування, і не робота в ІТ секторі).

• Адміністратори
Опубліковано

приват в морг, я сьогодні в "пакко" не зміг оплатити покупку - приватовський термінал не приймав платіж, сусідні їх банкомати теж сказали "сосати".... в морг!!!! Завтра розірву договір.

Опубліковано
Забуф про каву. Я пию американу. Полюбляю це робити ф Роузі на Волі. :smile3:
І я там часто каву п'ю. Тільки рістрето :)

Кредитний відділ в Приваті -- це взагалі окреме питання. Отримати кредит навіть людині з дуже непоганою кредитною історією і всіма необхідними документами дуже важко. Причому на відділенні все одобряється і приймається, а в центральному офісі сидить якась шишка (вона), яка зарізає все що може.

Опубліковано
А взагалі хлопчики навряд Ви знаєте всі процеси які проходять між клієнтом і представником банку, схоже в обовязки не входить (картки не кредитування, і не робота в ІТ секторі).

я тебе больше скажу, но только по-секрету... мы вообще в банках не работаем и никогда не работали... мы - дворники с улицы Мачтета. там каштаны собираем :smile3:

Опубліковано
маєш ще 50 банкоматів (це на двохсот тисячне місто! - на к-ть жителів та к-ть карт один з найвищих

а если оба приватовских банкомата на ГПЗ не ботают (на одном бумажка, а другой просто выключен), а в отделении говорят "у нас обед и не ип*?:%" то куда звонить в етом случае?

Опубліковано
приват в морг, я сьогодні в "пакко" не зміг оплатити покупку - приватовський термінал не приймав платіж, сусідні їх банкомати теж сказали "сосати".... в морг!!!! Завтра розірву договір.

2serega: была ли альтернатива заплатить в этом "пакко" на ПОСе другого банка? и много ли по соседству было банкоматов не от привата?

добавлю: в Киеве отнюдь не "Приват" лидер по ПОСам и банкоматам. и поверь, табличка с надписью "терминал не работает" в магазинах - норма.

а если оба приватовских банкомата на ГПЗ не ботают (на одном бумажка, а другой просто выключен), а в отделении говорят "у нас обед и не ип*?:%" то куда звонить в етом случае?

"кому в жызни нэ вэзэ..." :smile3:

ты знаешь... мне звонят иногда :) и таки стараюсь найти выход и как-то помочь.

думаю и b0rg-у звонить долго еще будут :)

Опубліковано

фотаком в топку, я 3 дні не можу залити фільм на його фтп. і через глючний аплоад на одному адсл решта фтп для мене теж під питанням. і за це я плачу 120 грн в місяць вже 2 роки! я вже не кажу коли мене за просто так залишали без інету на вихідні, і сказали "сосати" бо ми по вихідним не їздимо. в морг такий сервіс! до зими переїжаю у нову квартиру, думаю там буде утел і нормальний безліміт "ого"

я правильно написав? :smile3:

Опубліковано

сегодня приват откровенно лагал.. отказывался принимать "родную" приватовскую кредитку через терминалы в маркетах Край и ДЦ :smile3:

b0rg, аналогия неуместна, imho. тем более с частным сервисом FTP к которому фотаком не имеет отношения. да и "обьем" организации не тот. вот нафига мне все эти приватовские фичи, если на половине луцких терминалов не работает самое основное - авторизация карточек.

Опубліковано
тем более с частным сервисом FTP к которому фотаком не имеет отношения

Shkoder, как это к сервису передачи файлов интернет-провайдер не имеет отношения? :D

Опубліковано

Доречі хочу спитати.

Що реально потрібно щоб закрити рахунок депозитний.

Поклав ще в 2001-му чималу суму, а зараз гроші конче потрібні. :D

Вистачить паспорта?? Чи договір теж обовязковий??

Опубліковано

маєш ще 50 банкоматів (це на двохсот тисячне місто! - на к-ть жителів та к-ть карт один з найвищих

в тебе хоча б є ще 48 банкоматів по місту. а звонити краще зразу коломойскому :D

Опубліковано

кстати про авторизацию. я в карточках не силен, поясните мне плс почему когда я расплачиваюсь карточкой в одном магазине с меня просят ввести пин код, а в другом (и таких большинство) нифига не просят и просто снимают бабло. это нормально ?

я чего то думал что только я могу снять бабло, а получается любой кто завладеет моей карточкой может это сделать ?

(карточка приватовская не зарплатная)

Опубліковано
b0rg, аналогия неуместна, imho. тем более с частным сервисом FTP к которому фотаком не имеет отношения. да и "обьем" организации не тот. вот нафига мне все эти приватовские фичи, если на половине луцких терминалов не работает самое основное - авторизация карточек.

як це неумісна? я не фтп конкретний, я про характеристики мого під'єднання. як не провайдер це врегульовує то хто? :D

Опубліковано
кстати про авторизацию. я в карточках не силен, поясните мне плс почему когда я расплачиваюсь карточкой в одном магазине с меня просят ввести пин код, а в другом (и таких большинство) нифига не просят и просто снимают бабло. это нормально ?

я чего то думал что только я могу снять бабло, а получается любой кто завладеет моей карточкой может это сделать ?

(карточка приватовская не зарплатная)

это настройка банка, поставившего терминал. как они на своем процессинге птички в клеточки поставили - так и будет.

в Надрах, в кассе - иногда надо вводить ПИН, иногда нет. но это уже выбор кассира. если паспорт предъявляешь - она в своей программке говорит "без ПИНа", не предъявляешь - вводи ПИН

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...