Перейти до змісту

Ілюстрована правда про кредити і американську валюту

bandit

Рекомендовані повідомлення

Яке відношення має цей мультик для домогосподарок до теми "Економіка та фінанси"? Сподіваюся, адміни перенесуть тему туди, де їй місце: у Флейм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така інфа однозначно корисна, незважаючи за те, що в подібних "мурзилках" факти частенько притягнуті за вуха, наприклад вбивство Кеннаді - дотепер сперечаються за що, ВПК він також "щемив" знатно, а лаг в 6 місяців - якось занадто "тонко"...

Доречі ФРС не зовсім приватна лавочка, Конгресс його жорстко контролює, хоча на моє їмхо там ситуація - як у нашій тендерній палаті - присосалися, хто тільки міг і так що фіг виженеш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке відношення має цей мультик для домогосподарок до теми "Економіка та фінанси"? Сподіваюся, адміни перенесуть тему туди, де їй місце: у Флейм.

тут якраз і йдеться про економіку і фінанси.... Бо кредити це те без чого нинішні країни жити не можуть

Доречі ФРС не зовсім приватна лавочка, Конгресс його жорстко контролює, хоча на моє їмхо там ситуація - як у нашій тендерній палаті - присосалися, хто тільки міг і так що фіг виженеш :)

Вони вже випускають бакси зовсім бездумно, аби друкувати і проплачувати війни по всьому світу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони вже випускають бакси зовсім бездумно, аби друкувати і проплачувати війни по всьому світу

Мда. Знімаю свій +, no comment.

А ти як би робив на місці президента і конгресса, які хочуть бути знову обраними своїм народом? І народ це підтримує, бо його задурили їм таки вигідно, або як не дивно, розуміють необхідність демократїі на близькому сході морального і інтелектуального зростання арабів :).

В цьому контексті нам варто думати про свою вигоду, а Америка тоді наш союзник, бо грає проти нашого головного ворога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені Америка не подобається і їхня могутність нічим не підтримана, тупо витрачання всіх ресурсів світу в повітря за рахунок станка і безмежних кредитів...треба жити по тому що ти маєш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...