Перейти до змісту

olbor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ви позиціонуєте себе як проект "Нашого краю".

На сайті інтернет-магазину пише:

Zasik.com.ua – це:

- економія Вашого часу;

Cкільки часу ви витрачаєте на походи по магазинах, черги, доїзд? Часу, який ви могли витратити на роботу чи на своїх близьких.

- економія Ваших грошей;

Суттєва економія на витратах на проїзд, на купівлю непотрібних, як згодом з’ясовується, речей, що вмілі менеджери так вміло розставляють по полицях на шляху Вашого пересування.

- збережені нерви;

Нерви затрачені при русі в черзі; чи, інколи, м’яко кажучи, неввічливих продавців тощо.

- збережені сили та здоров’я;

Важкі сумки, незручні пакунки та, на додаток, переповнені маршрутки чи пробки на дорозі здоров’я ще не добавили нікому!

- доступність.

Адже, ціни у нас менші ніж у найближчому магазинчику, та не перевищують ціни у супермаркетах міста, а мінімальне замовлення та ціна на доставку доступні всім лучанам.

У нас немає товарних залишків, які обов'язково потрібно продати.

У нас немає прострочених товарів, адже ми відбираємо продукти як для себе, контролюючи якість та строк придатності.

У нас немає невдоволених клієнтів, адже ми приймемо товар назад, якщо він Вам не сподобався.

Я підкреслив у цьому тексті певні речі.

У Вашому інтернет-магазині ці недоліки відсутні, а як тоді бути зі звичайними супермаркетами "Наш край"?

Бо, виходячи від протилежного, з тексту випливає, що ваша "мама" (як і будь-який інший супермаркет):

- пропонує покупцям непотрібні речі

- має неввічливих продавців

- повинне обов'язково продати товарні залишки

- має прострочені товари, не контролює якість та строк придатності

- не приймає товар назад, якщо він не сподобався покупцеві

Чи сприятиме констатація таких речей покращенню іміджу "Нашого краю" в цілому як мережі?

P.S.1. Joomla - не найкращий варіант CMS взагалі, і CMS інтернет-магазину зокрема

P.S.2 Дизайн - не ахті

P.S.3. Найміть філолога, щоб елементарно вичитав контент сайту. Кидається у вічі багато помилок.

P.S.4 Такого не має бути! (відкрито випадково)

post-4361-0-93576800-1358640204_thumb.jp

Фрукти "Несквік", апельсини (?) w, "шоколадні шарики". Вас засміють, перш ніж нормально стартанете (якщо стартанете).

Продумайте єдині принципи назв - якщо ім'я товару латиницею, то воно має бути всюди латиницею. Якщо транслітерація/транскрипція, то так має бути всюди.

Чи варто прямо у назву давати фасовку товару?

Інтернет-магазин дуже сирий, і я би у такому вигляді його не запускав!

Опубліковано

AK88,

1. Це відноситься не до всіх супермаркетів, з багатьох варіантів ми обрали саме "Наш Край", мережу, що викликає найбільшу довіру.

2. Магазин вже запустився і працює, постійно вдосконалюється, тому недоліки вказані Вами ми обов'язково врахуєм;

3. Щоб уникнути подібних казусів, створена ця тема;

4. На мою думку магазин повинен бути перш за все зручним, тому простота сайта - його перевага.

5. Фасовка потрібна, як мені наприклад швидко знайти пральний порошок, 1,5 кг? Перебирати всі?

P.S. Дякуємо за вказані недоліки, ми врахуєм Ваші зауваження, та виправим все в найкоротші терміни.

Опубліковано

AK88,

До речі, ми не проект Нашого Краю!

Інтернет-магазин створений ще навесні 2012 року, на сьогоднішній день ми заключили угоду з мережею сепермаркетів "Наш Край" про партнерство, як наслідок отримали ряд переваг перед самостійною роботою.

Опубліковано

1. Це відноситься не до всіх супермаркетів, з багатьох варіантів ми обрали саме "Наш Край", мережу, що викликає найбільшу довіру.

хто вам таку дурню сказав (про довіру до "Нашого Краю")?

Опубліковано

Пфф... особисто у мене довіру не викликає жодний супермаркет міста, але прихильність отримує Там-Там та Сільпо.

Опубліковано

я думаю, наше суспільство (мається на увазі територія пострадянського союзу з його рівнем послуг та обслуговування, вплив якого відчувається ще й досі у підприємствах практично усіх видів діяльності) ще не готове до такого, як доставка продуктів харчування

Опубліковано

Гарантія така ж, як і та що ви цей спирт не купите в магазині. Який сенс підмінювати? Чому навколо цього стільки розмов, не розумію.

Не все так просто. Магазинчик за рогом має ліцензію на продаж алкоголю. У випадку якщо мені попадеться лажа (бодяжений спирт) в магазині я знаю куди мені йти жалітися, я знаю що перевірка може пробити походження тієї пляшки і так далі, і в крайньому разі - вплоть до анулювання ліцензії (якою адекватний власник магазинчика дорожить).

Тепер якщо мені попадеться ця бодяга у вас. Куди йти жалітися? До дяді Васі із села Великі Залупинці, адже фізичної адреси ваше підприємство не має? В кого будуть забирати ліцензію в такому разі, кого перевірятимуть?

Інший випадок. Замовили у вас той самий алкоголь, ви привозите, а там вас зустрічають неповнолітні, де гарантія що ви відмовите їм в продажі спиртного? Живому магазину на цьому "спалитися" простіше простого, а як бути з вами?

Успіхів вам, але ви ходите по лезу ножа.

Опубліковано

Користуючись власним досвідом, як споживача, маю змогу порівнювати з іншими супермаркетами. Не буду називати поіменно, але на відміну них в Нашому Краї мені не доводилось купувати прострочені товари, чи палену горілку приміром. Хоча все відносно, в кожного своя думка...

На рахунок скарг по товару, на сайті чітко прописано, що товар може бути повернутий, як і в будь-якому магазині. Якщо якісь притензії і будуть, у Вас є чек Нашого Краю, який як і в будь-якому магазині є гарантом прав споживачів. З цим чеком ви можете звертатись в "Наш Край" і далі стандартна процедура.

Опубліковано

то как быть с доставкой товара в Киверцы? в обычном маркете я могу,как минимум, поставить товар обратно на полку и взять другой,или вообще ничего не взять и уйти,по максимуму могу вздрючить конкретного продавца,кассира,менагера,не отходя от кассы,вызвать ментов или санэпидемстанцию.Что мне делать с водилой и машиной,если мне привезут фуфло,или я передумаю с выбором марки спиртного или же вместо пицы захочу марципанов.Полпервого ночи,в киверцовских партизанских лесах.Есть какой то механизм разруливания подобных ситуаций?

Опубліковано

Так звичайно. Це також прописано на сайті. Якщо продукція не сподобалась, Ви можете відмовитись просто не оплачуюи певні одиниці товару, чи взагалі увесь.

Опубліковано

я передумаю с выбором марки спиртного или же вместо пицы захочу марципанов.Полпервого ночи,в киверцовских партизанских лесах.Есть какой то механизм разруливания подобных ситуаций?

Ви можете відмовитись просто не оплачуюи певні одиниці товару, чи взагалі увесь.

или молча получить по морде и не оплачивать даже доставку :_07:

Опубліковано

До речі, можливість відмови від товару, ще раз підтверджує те, що ми не зацікавлені в доставці неякісного товару, це шкодить насам перед нам.

Опубліковано

Щоб не було ніяких недорозумінь, всі питання щодо магазину прошу задавати мені особисто. Безпосередньо в темі участі приймати не буду, щоб не було ніякої реклами. Нагадую, що тема створена для обговорення людьми, що скористались послугою і мають що сказати з цього приводу, а не висловлювали свої здогадки. Дякую всім за увагу!

Опубліковано

я думаю, наше суспільство (мається на увазі територія пострадянського союзу з його рівнем послуг та обслуговування, вплив якого відчувається ще й досі у підприємствах практично усіх видів діяльності) ще не готове до такого, як доставка продуктів харчування

згоден, наших людей стільки часу дурили та оббирали, що їм важко довіритись чомусь новому. Хочеться потрогати, попробувати, а потім прийняти рішення варте воно чи ні.

Але з другого боку потрібно все-таки поступово ламати стереотипи та йти вперед, за бугром, наприклад, така річ не дивина...

Опубліковано

вчора скористався послугою, в принципі не дуже то й треба було, але було цікаво попробувать. скажу що було приятно, зважаючи на погоду

З.І. ще раз потім перечитав умови доставки, якщо правильно рахувати то навіть вигідно получається :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...