Перейти до змісту

olbor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всі хто користувався послугами інтернет-магазину zasik.com.ua прошу залишити свої коментарі, пропозиції чи побажання.

P.S. Тема створена не як комерційна, цікавлять думки лучан з цього приводу.

Опубліковано

По сабжу - вперше чую. Тому - реклама :)

Магазин працював вже у квітні 2012, зараз просто оновився і почав співпрацю з Нашим Краєм, як наслілок нова хвиля...

Опубліковано

А мені думається що не приживеться - ну дуже в нас велика щільність магазинів-біля-дому. Сенс платити більше як можна самому зайти, попросити, вибрати, пощупати? Хіііііііііба! Для жителів навкололуцьких новобудов мо й буде актуально.

Опубліковано

Хіііііііііба! Для жителів навкололуцьких новобудов мо й буде актуально.

Згоден. Думаю найбільш мабуть зацікавляться ближні села.

На рахунок щільності магазинів, мені здається не все можна купити в магазинчику за рогом, тим паче що не обов'язково платити більше (не буду писати деталі щоб не сказали, що реклама :) ) хто цікавиться на сайті описані різні умови доставки.

Опубліковано

як один із варіантів доходу магазину - доставка додому (якщо бракнуло) випивки + закуски до неї. Коли вже нікому бігти в магазин не хочеться

Опубліковано

як один із варіантів доходу магазину - доставка додому (якщо бракнуло) випивки + закуски до неї. Коли вже нікому бігти в магазин не хочеться

100% :) Тим більше, що є готові страви!

Опубліковано

Я вам не скажу за всю адессу, але якщо вже в магазин бігти прогулятись не хочеться за 0,5, то тоді пора вже спать.

АЛЕ!

Міськрада заборонила продаж алкоголю після 22:00! Як з цим?

Опубліковано

Я вам не скажу за всю адессу, але якщо вже в магазин бігти прогулятись не хочеться за 0,5, то тоді пора вже спать.

АЛЕ!

Міськрада заборонила продаж алкоголю після 22:00! Як з цим?

Не для всіх. Ряд цілодобових магазинів мають відповідні дозволи. Що ще раз підтверджує право на існування даного проекту (не в кожного біля дому такий магазин є).

Опубліковано

Ряд цілодобових магазинів мають відповідні дозволи. Що ще раз підтверджує право на існування даного проекту

А у вас є відповідні дозволи? І лІцензІя на продаж алкоголю також?

Опубліковано

скіко буде коштувати доставка літрухи водяри медофф до Ківерців, по вашим прийшкурантам? :D (сами ж кажете,шо по селам возите)

шоб я ото по ночам маршрутки не шукав,а просто.. нажав пару кнопок на компі,бац!!! водяру уже привезли!!!

и шо там с закусью?

:)

Опубліковано

якби працювали до пізношого часу, то було б ідеально. а то часом згадаєш після 11 вечора, шо не завадило б чимось перекусити і ще шоб і на сніданок було, а все вже закрито і доставка піци теж. ну хіба пертись в сову.

Опубліковано

якось так

КЕП, хтось там збирався напитись так, що аж в лом було за пляхою йти, при тому що на годиннику і 22-ї немає? Це ж коли тре почати, щоб аж так напитись, а? :) Варіант вічноголодних студентів навмисно пропускаю. =)

скіко буде коштувати доставка літрухи водяри медофф до Ківерців, по вашим прийшкурантам? :D (сами ж кажете,шо по селам возите)

шоб я ото по ночам маршрутки не шукав,а просто.. нажав пару кнопок на компі,бац!!! водяру уже привезли!!!

и шо там с закусью?

:)

і шоб Гетто зовсім скучно не було, попутчиків берете на Ківерці? ) Звісно ж за окрему плату. ))
Опубліковано

скіко буде коштувати доставка літрухи водяри медофф до Ківерців, по вашим прийшкурантам?

Ще півлітрухи :)

Опубліковано

Дозволів не маю, ліцензію також.

ну нє, ото довір комусь без ліцензії горілку везти - траванешся, недайбоже, праником і кому претензії - таксісту, що привіз, чи нашому краю, що відвантажив?..

апд. хєх. Я встиг квотнути. ))

Опубліковано

А якщо серйозно, всі чеки надаються, права споживача дотримуються.

Опубліковано

Засік, -а. Відгороджене місце в коморі або великий ящик з лядою для засипання зерна, борошна тощо.

Опубліковано

хм, а де гарантія що та пляшка Медоф по дорозі до покупця не підміниться на якийсь спирт бодяжений? Чеки чеками, але ж ви розумієте...

Опубліковано

а ведь и вправду,где гарантия,что заказаная мной водяра и закусь не будет где то под Дачным перегружена в другое авто, а в Киверцы доедет бормотуха Маде ин Прилуцьке?

майте на увази,если шо не так,ваше авто из Киверцов не выедет,до выяснения...:D

Опубліковано

Гарантія така ж, як і та що ви цей спирт не купите в магазині. Який сенс підмінювати? Чому навколо цього стільки розмов, не розумію.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...