Перейти до змісту

Підкажіть де найдешевше купити пару мішків цукру?

Sensey

Рекомендовані повідомлення

• 8 місяців потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

яка динаміка цін на цукор?

В Метро мішок цукру 296 Грн. з ПДВ. Думаю ціна на цукор буде тільки рости.

Думаєте цукор свіжого врожаю не похитне ціну вниз?

Опубліковано

Ціна залежить від світового попиту, якщо за кордоном цукор буде дорогий- ясне діло продадуть туди.

Опубліковано

Ціна залежить від світового попиту, якщо за кордоном цукор буде дорогий- ясне діло продадуть туди.

На світовому ринку буряковий цукор поступається дешевшому тростинному. Ринки, як правило, зариті квотами і митами.

Опубліковано

Імхо на сьогодні нормальний буряковий цукор , типу радехівського ,коштує біля 6 грн за кіло.Сильно дешевший сильно попахує тростиною.

Опубліковано

Питав тиждні два назад на Лідавській (де база Любе-Рябе) мішок 280 грн., Дубнівський, на питання з чього? - відповіли, що з буряка. Рік врожаю щось забув запитати. Але не думаю, що то минулорічний. Якщо дійсно з буряка, то його, мабуть, "загнали" за кардон.

• 1 місяць потому...
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

хто вкурсі яка зараз ціна мішка цукру на яровиці? Заїжджав - було закрито

на яровиці - 440 грн. Іваничівський, 430 грн. Гнідавський (кажись). Взяв собі Іваничівський. Якраз розгружали - свіжий)! На питання "чи подорожчає?" відповіли "канєшно!!!, а шо зараз не дорощяє!".

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Скільки зараз коштує мішок цукру? По вул. Яровиці найдешевша ціна на цукор? На яких ще базах можна купити дешевше ніж в магазині?

Опубліковано

Скільки зараз коштує мішок цукру? По вул. Яровиці найдешевша ціна на цукор? На яких ще базах можна купити дешевше ніж в магазині?

Коли сам шукав, то на Яровиці найкраща ціна була для мене. Моніторив тамтам, пакко, базари.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

на яровиці Іваничівський 470 грн/мішок (50кг)

як бачите зліва Іваничівський, справа Гнідавський куплений в там тамі.

post-5937-0-20727700-1402602581_thumb.jp

Опубліковано

на яровиці Іваничівський 470 грн/мішок (50кг)

як бачите зліва Іваничівський, справа Гнідавський куплений в там тамі.

на яровиці брав на тижні (вівторок) - Гнідава - 450

Іваничі - ціна 460

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...