Перейти до змісту

Допоможіть підібрати подарунок хлопцю на День Народження))

Дарія

Рекомендовані повідомлення

• 2 року потому...
  • Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ми з чоловіком до подарунків ставимось з особливою увагою, в нас це своєрідна мова спілкування)) Звісно не завжди вдається зробити сюрприз, але подарунки підприємо ретельно. З особливого то це був хамон (ціла нога) чоловік її любить :D  і подорожі - минулого року термальні води Словаччини, цього року Трускавець. Як на мене це чудовий варіант, оскільки відпочивають двоє і згадувати приємно.

• 3 місяця потому...
Опубліковано
On 22.11.2015 at 05:35, Bit сказано:

кажуть, що дарувати годинник-дуже погана прикмета. 

як і жовті квіти

Погана прикмета нічого не дарувати))))):D

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Якщо хочеться подарувати щось романтичне, можна замовити футболку з ексклюзивним принтом, наприклад, з вашим спільним фото. Я своїй дружині на річницю зробив такий подарунок, вона була в захваті. Послугу замовляв ось тут - http://www.prostil.com.ua/futbolki-sublimation.html . Виконали швидко, якісно, футболку вже прали та прасували декілька разів, але принт не виліняв і кольори ніяк не змінилися. До речі, в них же мій молодший брат замовляв серію подушок з фотопринтом, теж цікаво вийшло.

Опубліковано

на те "може" я лишаю 1%, тому й не мінусанув :) Але коли це правда, то люди просто видають ідею, а вже точні координати викладають тоді, коли їх ідея когось зацікавила і їх починають про те розпитувати :) А тут тема вже давно пилом припала, якийсь новачок не дивлячись підняв її, а цей (ця?) реклямувку вставив ;) 

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Класна штука,док-станція,мені подарувала кохана на 23 лютого,на OLX знайшла ніби, тільки без надпису,а ззаду можна повербанк покласти для зарядки

органайзер 3.png

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...