Перейти до змісту

windows 7 x64 та 5 Гб RAM

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

привіт! не можу зрозуміти чому у вінді не відображається адекватно оперативна пам"ять. може хто стикався з таким?

post-2373-0-41280000-1357839487_thumb.jp

Опубліковано

привіт! не можу зрозуміти чому у вінді не відображається адекватно оперативна пам"ять. може хто стикався з таким?

може мама більше не приймає?? чи відюшка жре?

Опубліковано

відео не інтегроване, планки 2+2+1

може мама більше не приймає?? чи відюшка жре?

мамка в біосі показує 5, а от вінда лише так

Опубліковано

На днях ставив вінду 7 на ноут. Ситуація аналогічна. Стоїть 4 Гб, а пише що доступно 2,9.. Гб

Детально ще не вникав чому така ситуація...

Опубліковано

Ну так вінда теж бачить 5гіг, але частину для чогось зарезервовано. Може відео і опера має однаковий стандарт ДДР3 чи ДДР2?

Опубліковано

Тоді імовірно система зарезервувала цю пам'ять для відеокарти, тоді по ідеї у властивостях відео повинно показувати пам'яті більше на ту частину що відкусило з оперативки.

Опубліковано

А об'єм відео пам'яті можна якось виставити? Чи то вже треба бути крутим програмістом, щоб самому дістати, відредагувати і зашити біос(перше і останнє - найлегше) вже те, що виставиш сам?

Опубліковано

Тоді імовірно система зарезервувала цю пам'ять для відеокарти, тоді по ідеї у властивостях відео повинно показувати пам'яті більше на ту частину що відкусило з оперативки.

дякую, дійсно в відгризло оперативки і додало до гігової відяхи

Опубліковано

хм, і на компі і на ноуті взагалі не пише "доступно". а що за білд в тебе?

mypc.jpg

Опубліковано

хм, і на компі і на ноуті взагалі не пише "доступно". а що за білд в тебе?

mypc.jpg

так пишется, когда используется не весь объем оп. памяти, и то не всегда, а только в х64

например, у меня в х32 установлено 4Гб, но пишется "Установленная память 3,25Гб"...

Копать надо в сторону последней прошивки мат. платы...

Опубліковано

b0rg, якщо я не помиляюсь то буде писати "доступно" тільки коли система резервує пам'ять для чогось, а коли не резервує то пише тільки скільки встановлено.

Опубліковано

Скоріш за все - відеокарта використовує турбокеш. Віджирає необзідну кількість системної пам'яті собі.

скачай прогу Gpu-z і виклади скрін.

Опубліковано

натисни win+R → msconfig → загрузка → дополнительные параметры → зняти галку з пункту "максимум памяти" , перезавантажитись, на це вже вище посилання давали!

post-6289-0-67077500-1357896087_thumb.pn

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...