Перейти до змісту

Задание графитчикам :)

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Все знают, как у нас людят разрисовывать стены домов...

Вот такие будки (похожие, телефонные, например, или раздаточные "Аверса", или почтовые ящики) у нас в городе есть.

bu1.jpg

Кто бы взялся и покреативил вот таким образом вместо того, чтобы расписывать стены маловысокохудожественными лозунгами :D

bu2.jpgbu3.jpg

bu4.jpgbu5.jpg

• Адміністратори
Опубліковано

Думаешь они умеют рисоватьчто-то отличное от мазанины с обкуренной абстракцией?

Опубліковано

Підтримую! ;)

Там одиниці вміють малювати та і ті не будуть тратити свій час нате щоб потім прийшли якісь накурені і спортили їхню роботу!

Опубліковано

В Турции тоже наблюдал красиво разрисованные трансформаторные будки ии прочее.Тоже подумал,вот бы наши графитчики так расписали! Или глухие стены домов тоже супер красиво.Но тока много краски нужно,а это уже деньги.

Опубліковано

Высококлассные граффитчики из Луцка давно уехали.

И продолжают уезжать.

А то, что они умеют рисовать - доказывает множество работ по Украине и Польше.

А различные надписи в Луцке в центре города - это работа детей с баллонами.

Кстати, один луцких райтеров - CIK one - был одним из основателей этого движения в Украине.

Высокообразованный и талантливый молодой человек.

Рисует на заказ. От 8-10 уе. за 1 кв.м.

Одна из последних работ: клуб "Алекс" в г. Киверцы.

Опубліковано

Реально немає сенсу малювати вартий уваги малюнок, адже прийде якась гопня нівсібє і намалює зверху каракулі, ні навіть котлети, і зіпсує вияв таланту. Балончики з фарбою треба продавати з віковим цензом і по талонах.

• 2 року потому...
Опубліковано

Апну и эту тему.

Интересует цена за комплекс работ в таком вот небольшом объёме (телефонный шкаф, например)? :)

Опубліковано

Я канєчно ізвіняюсь, але чого ви вирішили шо то гарфіті, це як на мене звичайний розпис по меблям, там тільки питання якими фарбами малювали, бо я знаю можна малювать і акрилом, акриловим пігментом (в залежноті від складності візерунку) і олійними фарбами. Ціна - багато буде.

Опубліковано

Пусть не графитти, но красиво :)

Ну а всё-таки, по цене. Размер объекта - 2 метра на метр, и боковые стенки сантиметров 30... около 3 кв.м нарисовать - сколько? За работу? :)

Опубліковано

просто ті, що ви наз. "графітчики" ( в луцьку) малюють титу "йо мій нік криво напишу всі мене знать будуть". так кожен намалює. а от ті приклади погарніше то треба творчих людей..

Опубліковано
Пусть не графитти, но красиво :)

Ну а всё-таки, по цене. Размер объекта - 2 метра на метр, и боковые стенки сантиметров 30... около 3 кв.м нарисовать - сколько? За работу? :)

ну це ше залежить складність малюнку. може бути 3 кольорова абстракція, а може бути як тут складний повноцінний рисунок. Ну точно розцінок не знаю, нк так примірявшись, цей з акваріумом думаю гривень на від 1500 потяне. Я розцінки бери приблизно з роботи художниці, яка малює на замовлення картини.

Опубліковано

в принципе нормальному художнику брать за такую работу деньги не серьезно,эту ж работа для души,для людей,весь город красоту хвалить будет.Опять же реклама шаровая.Вот разве что расходники оплатить.Вот и мне интересно на какую суму расходники потянут?

Опубліковано

Шафа з книгами-БОМБА!!))

Спробую замутити щось схоже в нас на електрошкафу.

post-6237-1262805631.jpgpost-6237-1262805137.jpg в ретро телевізор наприклад)!

Але думаю не фарбами,художника німа, а самоклейку з малюнком по розмірам залізяки))Плотер повинен дат пристойну якість.Та й на вуличних шкафах плівка довше протримається,й замінити її в разі потреби не важко.

Опубліковано
малюють титу "йо мій нік криво напишу всі мене знать будуть".

+1? особливо достає чуть лі не на кожній стіні тупий надпис "Kent" . рукі уроду відрізати треба)

Опубліковано

Діма, весною нагадай, двоє розмалюємо :) під нескладний малюнок, наприклад - візерунками.

Опубліковано
+1? особливо достає чуть лі не на кожній стіні тупий надпис "Kent" . рукі уроду відрізати треба)

Хах, я його знаю) хочеш скажу де живе, підем вдвох рукі відрізати :0016: До речі його навіть графіччики ( ну ті, що гарно стіни розписуюють, а таке є також) чуть не б'ють за його тегі.

Опубліковано

та задрав тільки їду в маршрутках та десь іду кругом затежений ..... руки точно треба поламати ...... ну або хоча б пальці))))

Опубліковано
а шо це за "Хто тут?"

вже давно цей напис зустрічаю

якщо я правильно зрозуміла то мається на увазі напис "Хто там?".... якщо так, то це шалена витівка групи людей, які малювали у різний спосіб ці написи.... у місцях, які були для них чимось важливим.... а потім хтось недолугий почав ліпити ці написи де попало і як попало.... феее....

Опубліковано
у місцях, які були для них чимось важливим....

Лучше бы поубирали в этих чем-то важных местах или косметический ремонт им сделали :)

Опубліковано

Цікаво чи хтось взявся бинамалювати щось гарне на стіні на рівні 5 поверху, в мене якраз углова кімната, розвернутись є де )

Опубліковано

Andrew_Best Ты знаеш во сколько это обойдется ?? судя по тому что у тебя на аватарке тебе это не по карману : )

Как уже было сказану выше крутые мастера уехали .Но не стоит забывать про то что появляются новые ...раньше как то с краской было проще поэтому и рисовалось мне кажется ...а, сейчас 50+ грн один баллон которого хватает с натяжкой на 2 квадратных метра всеми остальными дешёвыми красками рисовать невозможно уважать

Нормальный рисунок 2 на 2 метра из нескольких цветов обходится кругленькую сумму и роботы около недели, (если только по ночам ) Удовольствие сомнительное

• 4 тижня потому...
Опубліковано

В продолжение темы - городской камуфляж, маскировка мусорных баков в складках местности :)

joshua-callaghan1.jpg

joshua-callaghan2.jpg

joshua-callaghan3.jpg

joshua-callaghan4.jpg

joshua-callaghan5.jpg

joshua-callaghan6.jpg

joshua-callaghan7.jpg

joshua-callaghan8.jpg

joshua-callaghan9.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...