Перейти до змісту

Цікавий тест.

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Легко можна заставити крутитись в любу сторону. ))) Цікаво шо за годинниковою стрілкою крутится на лівій нозі, а проти на правій )

• Адміністратори
Опубліковано

гы, внатуре можно крутить в любую сторону )

Now playing: Kauf House CD1 05 - oxia - domino

Опубліковано

Ага. Я чуть моск не зламав, поки вийшло... Певне я все таки тупий...

P.S. І картинки в кінці зошитів я ніколи не бачив... :D

Опубліковано
аналогично. можно "заставить" крутиться в любую сторону

причем начинает крутиться таки на другой ноге ни разу не подпрыгнув :D

Опубліковано

Ух ти. Після пяти хвилин тренувань, вона в мене закрутилась в будь-яку сторону ;)

Тільки справді дівчина крутиться на лівій і правій нозі, але з ноги на ногу не переступає. От чудо :blink:

Опубліковано

D@ve, ми брати по нещастю )))))))

Я міг бачити картнку тільки в початкових класах, а потім вона в мене дивним чином не випинальсь, а вдавлювалась. Правда шляхом надмірних зусиль я колись побачив правильно, але чесслово ненавиджу ці аццкі зошити.

Картинка прикольна, зараз запустив дві з різними фазами оберту, то ваще куль.

Опубліковано

Думав спочатку якісь бреєд... Глянув пару секунд і все а потім прочитав ваші пости шо треба дивитись довше ну дивився трохи більше хвилини і вийшоло;)

Опубліковано

поки я дивився, в неїї закрутилась голова і вона впала... правда я так і не зрозумів -- вперед чи назад :lol:

а якщо серйозно, то крутиться в любу сторону, але легше за годинниковою стрілкою :ok:

Опубліковано

Примерно через 10 секунд пристального рассматривания закрутилась уже против часовой :ok:

P.S. У форумчан явно повышенный IQ :lol:

Опубліковано

Цитата с источника:

Ну а если усилием воли вы наконец заставите крутиться её ивлево и вправо когда вам этого захочется, то у вас повышенный IQ.

Как говорится, за что купил - за то и продаю :)

А вообще обычный оптический эффект, ИМХО надо всего лишь пару секунд посмотреть вниз, где видна тень от ноги, и мозг сам "переключает" направление вращения. Проверено.

Опубліковано

imho, цитата всего лишь тешит самолюбие тех, у кого получается этот самый IQ временно понизить до уровня "переключателя" :)

Опубліковано

Крутиться переважно проти годинникової стрілки, але якщо відвести погляд в сторону а потім повернутись то можна і в зворотньому напрямку.

А комусь вдавалось змінювати напрям обертання не відводячи погляд?

Опубліковано

не надоело еще ерундой всякой заниматься? :) вот куда интереснее картинка. кто первый увидит на ней медведа, тот победил :

1186941594719fb8.jpg

хинт : картинку можно двигать вниз-вверх

Опубліковано

Я відразу побачив тіло справа, стоїть на двох лапах, має велику голову і вуха, ще верхні лапи видно :)

Опубліковано
не надоело еще ерундой всякой заниматься? :) вот куда интереснее картинка. кто первый увидит на ней медведа, тот победил :

совсем с медведами похворали... :)

это сколее волченок из мультика про капитошку :)

Опубліковано

Вісь обертання дівчини паралельна до площини екрану, тому взагалі не коректно стверджувати що вона обертається за чи проти годинникової стрілки. Навіть якби це був не силует і було чітко і однозначно все видно - говорити про напрямок обертання можна лише дивлячись зверху чи знизу :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...