Перейти до змісту

Де можна зремонтувати iPhone?

Рекомендовані повідомлення

Шановні бордівці, підкажіть будь ласка де можна зремонтувати iPhone 4. Перестав працювати динамік (не чути, що говорять). І також цікавить скільки ремонт займе часу і скільки це буде коштувати?

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мікс в допомогу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навпроти юридичного корпусу ВНУ (СЄНУ) - Ремонт Iphone. Ціна буде десь до 200грн. За день-два, зроблять ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, але вроді розрулилось, був програмний глюк, після перезагрузки все Ок. Але дякую за інфу буду знати куди звертатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навпроти юридичного корпусу ВНУ (СЄНУ) - Ремонт Iphone. Ціна буде десь до 200грн. За день-два, зроблять ;)

Я б туди не ніс. Колись мені там SE не змогли поремонтувати, хоча носив декілька разів. Однак може то поломка якась складна була...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Носил туда несколько iPhone 4 с отвалившимися аудиочипами, сделали на отлично. Рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там майстер з КРИВИМИ РУКАМИ!!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Носил туда несколько iPhone 4 с отвалившимися аудиочипами, сделали на отлично.

бумажку под чип подложили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б туди не ніс. Колись мені там SE не змогли поремонтувати, хоча носив декілька разів. Однак може то поломка якась складна була...

Там майстер з КРИВИМИ РУКАМИ!!!!

згідний з вами панове)

але в Луцьку більше не знаю де можна зремонтувати айфон, айпод...програмно можу зробити все сам.. а от влазити всередину бажання немає...

з мого гіркого досвіду у них це - ремонт айфон 3гс...після ремонту виявив тріщину біля болтів, і носив ще 2 рази з різними "недоработками"

але вибору немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згідний з вами панове)

але в Луцьку більше не знаю де можна зремонтувати айфон, айпод...програмно можу зробити все сам.. а от влазити всередину бажання немає...

з мого гіркого досвіду у них це - ремонт айфон 3гс...після ремонту виявив тріщину біля болтів, і носив ще 2 рази з різними "недоработками"

але вибору немає

Таке враження, що ти з іншого Луцька. У нас дуже багато гарних майстрів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить заміна задньої кришки. Хочу поставити максимально якісну копію (до 400 грн) - до кого варто звернутись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интересует замена корпуса (закончился :smile3:

14501_528810267143919_1435394426_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згідний з вами панове)

але вибору немає

Таке враження, що ти з іншого Луцька. У нас дуже багато гарних майстрів!

порадь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Носил туда несколько iPhone 4 с отвалившимися аудиочипами, сделали на отлично.

бумажку под чип подложили?

На трех перекатывал а на одном менял с донора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну так хто що порадить.... де можна зремонтувати iPhone????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ну так хто що порадить.... де можна зремонтувати iPhone????

є майстри на форумі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Алло навпроти старого ринку,на третьому поверсі нормальний майстер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...